Vedete la lansarea colecteie Marni at H&M

Drew Barrymore, Winona Ryder si Milla Jovovich s-au numarat printre invitatii care au luat parte la petrecerea de lansare a colectiei Marni at H&M, ce a avut loc la Los Angeles. Evenimentul organizat intr-o resedinta de la Hollywood, le-a avut ca gazda pe fondatoarea si directorul de creatie al Marni, Consuelo Castiglioni, directoarea campaniei de promovare Marni at H&M, Sofia Coppola si Margareta van den Bosch, directorul de creatie al H&M.

Invitati precum Drew, Winona, Milla, Jessica Chastain, Freida Pinto si Andrea Riseborough au pus la petrecere purtand piese din colectia Marni at H&M.

Colectia va fi disponibila incepand cu 8 martie, in aproximativ 260 de revista din intreaga lume, precum si online.

„A fost o seara insufletitoare, intr-un cadru perfect si intr-o companie nemaipomenita. LA a intruchipat acest vis! In curand, colectia Marni at H&M va fi disponibila in magazine si sunt incantata ca voi impartasi aceste momente magice cu toata lumea ”, a declarat Consuelo Castiglioni, fondatoare si director de creatie al casei Marni.

„Este atat de placut sa revad la un loc toti oamenii cu care am lucrat pentru proiectul Marni at H&M! Prin utilizarea filmului realizat pentru această colectie specială, am incercat sa imbin senzatia pe care ti-o da aceasta, cu fantezia si distractia permanenta oferite de moda ”spune Sofia Coppola

Intr-o locuinta in stil clasic Hollywoodian din Los Angeles, aproximativ 200 de invitati s-au reunit pentru a sarbatori colaborare Marni cu H&M, o colectie plina de imprimeuri si culori specifice casei Marni, aceasta fiind lansata la momentul perfect pentru sosirea primelor. Invitatii au fost captivati ​​de ambianta placuta creata de Sofia Coppola, prin prezentarea campaniei sale de promovare a colectiei si de spectacolul exclusivist sustinut de Bryan Ferry.

Colectia Marni at H&M semnifica libertate si experimentare. Imprimeurile si culorile Marni sunt menite sa fie imbinate si asortate intr-un mod ludic. Toate piesele se armonizeaza intre ele, imprimeurile africane combinandu-se perfect cu modernitatea elementelor grafice Bauhaus, iar siluetele sport cu formele feminine. Colectia mai cuprinde si o gama completa de pantofi, genti si accesorii fermecatoare, pentru a crea un look complet Marni at H&M. Intre timp, pentru barbati, Marni propune o reimprospatare a articolelor vestimentare, prin utilizarea subtila a imprimeurilor si prin atenuarea culorilor.

„Iubesc H&M si iubesc Marni! Sunt innebunita dupa modul in care H&M reuseste sa ofere catre un public atat de larg tinutele extraordinare Marni”, spune Drew Barrymore

„Sunt un fan imens al casei Marni, de multi ani. Iubesc conceptul de a aduce moda high fashion la preturile fantastice H&M”, a declarat Winona Ryder

Seara aceasta a fost magică. Este ca si cum campania Sofiei Coppola pentru Marni at H&M a prins viata cu aceasta petrecere de la Hollywood. A fost uimitor sa vad atat de multe personalități purtate articole din colectia Marni at H&M. De abia astept sa vad aceste look-uri disponibile in magazine, pentru ca toata lumea sa le poata purta ”- Margareta van den Bosch, directorul de creatie al H&M.

Colectia, cu preturi cuprinse intre 39 si 599 de lei, va fi disponibila incepand cu 8 martie si in Romania, in AFI Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City si Maritimo Mall Constanta.

In numarul de martie al revistei The ONE poti citi un interviu in exclusivitate cu designerul casei de moda Marni, Consuelo Castiglioni

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news