Imbunatatirea energiei feminine, calea sigura catre inima unui barbat

Cu totii suntem energie, ceea ce inseamna ca ne simtim si ne atragem sau nu. Cea mai puternica arma a unei femei pentru a atrage un barbat este energia sa feminina. Pentru a amplifica aceasta energie, este foarte important sa urmezi cativa pasi. Iata care sunt acestia.

Purtarea de haine și parfum care te fac sa te simti sexy

Ai intalnit barbatul potrivit pe matrimoniale online dar nu stii ce sa faci pentru ca el sa se implice mai serios? Ei bine, asigura-te ca emani din plin energie feminina. Senzația de bine despre tine este o modalitate foarte bună de a avea mai multă energie feminină. Purtarea de haine care te fac să te simți bine în pielea ta te ajută să te relaxezi. Știi că dacă te duci să te îmbrățișezi sau să te săruți cu bărbatul tău, o să arăți și o să miroși foarte bine!   

Increderea in sine

Starea relaxată și încrezătoare în care te afli atunci când te simți sexy creează dependență pentru el! Trebuie sa ai dorinta de a avea grijă de tine. În aceste vremuri aglomerate, este adesea ușor să uiți de lucrurile mici. Cheia pentru acest lucru este cultivarea increderii in tine și de a gasi timp pentru a face o prioritate din tine. Fie că este vorba prin afirmatii de zi cu zi, o zi relaxantă la spa, unele meditații sau doar citind cartea ta preferata. Găsiți ceva care vă umple sufletul și faceți un efort conștient pentru a vă face timp pentru asta. Acest lucru face minuni pentru stimularea iubirii de sine și a încrederii naturale!

Tonul vocii

Schimbarea tonului vocii nu înseamnă că trebuie să fii ceva ce nu ești. Toată lumea are un spectru de ton și capacitatea de a balansa spectrul după bunul plac. Poți fi masculin în tonul tău în momentele în care trebuie să fii cognitiv și asertiv și poți la fel de ușor să treci la cealaltă parte atunci când vrei să aprinzi masculinul la un bărbat. Te încurajez să te joci cu un ton dulce, moale, senzual atunci când vorbești cu tipi de care ești atrasa. Cred că o să-ți placă ce se întâmplă!

Experimentează-ți senzualitatea

Cu cât devii mai senzuala, cu atât atragi mai mulți bărbați masculini. Bărbații masculini iubesc o femeie senzuală! A fi senzuala înseamnă a fi în contact cu simțurile tale în loc să fii în capul tău. Înseamnă să fii conștient de simțurile din corpul tău. O practică ușoară pentru acest lucru, este atunci când vă bucurați de o masă, încercați cu adevărat să savurați fiecare mușcătură. Vezi dacă poți experimenta toate aromele pe care ți le oferă o mușcătură. Sau când porți hainele, vezi dacă poți experimenta hainele de pe corpul tău și să simți țesăturile. Dacă vă întrebați pe tot parcursul zilei „Ce simt acum? Cu ce mă confrunt acum?” Acest lucru vă va schimba de la energia masculină din cap la energia feminină din corpul vostru.

Naturaletea

Cu cat esti mai naturala cu atat emani mai multa energie feminina. Nu trebuie sa incerci sa pari cineva care nu esti. Fii tu insati si barbatul potrivit te va placea fix asa. Pur si simplu nu va rezista farmecului tau pentru ca vei deborda de energie feminina.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news