Unde gasesti locuri sigure de parcare in Bucuresti

Te-ai saturat sa te tot plimbi in lung si-n lat prin centrul Bucurestiului ca sa gasesti un loc de parcare? Sau trebuie sa pleci urgent din Capitala catre alte one ale tarii sau ale lumii si nu dispui de un garaj in care sa-ti lasi masina in mod sigur?

Aceasta problema poate fi usor rezolvata daca ajungi unde si la cine trebuie, adica la parcare Otopeni.

Parcare Otopeni este o parcare privata in cadrul caruia iti poti lasa masina in deplina siguranta, o zi sau mai multe (dupa nevoi sau dupa bunul plac), astfel incat nici sa nu-i duci grija, si nici sa trebuiasca sa mai pierzi timp in mod constant si fara succes, sa-ti gasesti locul potrivit. Chiar daca un prieten s-ar oferi voluntar sa aiba grija de ea, nimeni n-ar avea-o in vedere mai bine decat al sau proprietar sau fata de o firma de parcari cu experienta pe piata care investeste in cele mai bune metode de securitate cu putinta.

In plus, locatia acestei parcari private este intr-o zona dedicata, amenajata special, ferita de ochii lumii si in apropierea aeroportului. Este cu atat mai mult zona ideala de a-ti lasa masina daca ai de calatorit cu avionul. Locul este aproape si-ti permite sa-ti deplasezi bagajele cu usurinta.

De altfel, contrar lucrurilor si experientelor avute de altii, costurile sunt foarte accesibile si ofertante, cu mult mai avantajoase fata de o parcare clasica sau orice alta parcare. In timp ce la alte parcari trebuie sa va ganditi foarte bine si in detaliu timpul pe care aceasta il va petrece in parcare, caci v-ati putea trezi cu intamplari neprevazute si nu intocmai confortabile, la parcari Otopeni costurile sunt fixe si zilnice. In plus, daca opeti pentru o perioada mai indelungata, beneficiezi de o oferta extrem de generoasa si de un adaos de doar 10 lei/zi. Totul pentru siguranta masinii tale, pentru a merge linistit la drum sau in vacante, fara sa ai teama ca masina ta ar putea pati ceva.

De altfel, locul de parcare iti este aproape asigurat! Insa, trebuie mai intai sa suni sau sa ne scrii pentru o rezervare pentru a-ti putea putea asigura locul potrivit tie. Parcarea este atent pazita, astfel incat personalul este unul asumat si profesionist, garantand ca bijuteria ta, indiferent de valoarea acesteia, va fi in stare perfecta la intoarcere. Acum nu mai trebuie sa-ti bati capul nici cu alte cunostinte, si nici cu locurile nesigure de parcare.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news