De ce serviciile SEO profesionale sunt recomandate!

SEO duce la o experienta mai buna pentru utilizator, exista multe modalitati de a va imbunatati site-ul web si de a maximiza experienta utilizatorului. Aceasta include oferirea de informatii relevante publicului, cu fotografii sau videoclipuri similare.

Toate acestea conduc la o experienta mai buna pentru utilizator. Acest lucru are ca rezultat mai multe clicuri, mai multi potentiali clienti, o vizibilitate mai buna a brand-ului si rate de conversie mai mari.

Asta este ceea ce cauta site-urile motoarelor de cautare precum Google, imbunatatindu-va astfel clasamentul de cautare.

SEO este o sursa principala de clienti potentiali

Strategiile SEO sunt o sursa mai eficienta de trafic si cu cele mai bune rate de conversie pentru clientii potentiali in randul organizatiilor Business to Business (B2B), Business to Customer (B2C) si organizatiile non-profit.

Sursele primare de trafic includ optimizarea pentru motoarele de cautare, retelele sociale, marketingul de continut, recomandarile si multe altele.

Daca nu primiti rezultate din tactica SEO, atunci ar trebui sa va revizuiti campania SEO. SEO aduce rate mai mari de inchidere a vanzarilor. Statisticile au aratat ca o rata medie de inchidere de 14,6% este atinsa din clientii potentiali SEO, comparativ cu 1,7% inchiderea de la clientii potentiali din alte locatii.

Atingerea clientilor (retelele sociale, non-engagement, site-uri de recomandare etc.) duce adesea la rate de conversie mai mici.

Avand in vedere ca SEO este locul in care un client efectueaza cercetarile reale pentru produsul sau serviciul vostru, acest lucru va duce la o conversie mai mare. Acei profesionisti care isi fac cercetarile online au deja in minte cerinte si scop specifice.

Rezultate SEO pentru o rata de conversie mai mare

O buna clasare a site-ului  in orice motor de cautare va poate garanta rate de conversie ridicate.

Piata tinta va fi mai constienta de acest lucru atata timp cat va mentineti pozitia de varf. Pe masura ce clientii devin din ce in ce mai familiarizati cu brand-ul si pe masura ce cunostintele despre produse/servicii cresc, exista o posibilitate mai mare ca clientii sa incheie afacerea cu voastra

SEO promoveaza un management mai bun al costurilor

Search Engine Journal a raportat ca clientii potentiali de la motoarele de cautare pot reduce efectiv costul generarii de noi clienti cu 61% in comparatie cu clientii potentiali din alte surse de trafic (vezi acest link).

SEO va reduce costurile de publicitate, deoarece atunci cand va pozitionati deja bine pentru cuvintele cheie principale ale afacerii, nu va fi nevoie sa platiti pe click sau sa va faceti publicitate paginii.

O mai buna gestionare a costurilor este doar cateva dintre beneficiile angajarii de servicii SEO pentru afacerea voastra. Agentia cu servicii Optimizare SEO ITeXclusiv, ofera cele mai bune rezultate intr-un timp relativ mic.

SEO incurajeaza utilizatorii locali sa viziteze magazinul fizic dupa cautare. Dupa efectuarea unei cautari locale, exista o mare tendinta ca clientii sa va viziteze afacerea sau magazinul fizic. De exemplu, un utilizator de internet care cauta „cel mai bun restaurant din Bucuresti” va afisa o varietate de optiuni. Utilizatorul de internet va vizita cea mai buna alegere a lui si va deveni client al acelui restaurant.

Un studiu in special sustine acest lucru, afirmand ca 81% dintre cumparatori isi fac cercetarile online inainte de a merge la cumparaturi la nivel local (la acest link).

SEO construieste credibilitatea firmei

A avea un site web care se claseaza bine pe Google pe primul, al doilea sau al treilea loc poate oferi clientilor tai ideea ca sunt una dintre companiile de top din industrie. Arata ca sunteti popular si multi utilizatori vor cauta si afacerea voastra.

SEO ajuta la stabilirea gradului de constientizare a firmei

Serviciul SEO se asigura ca produsul vostru este usor de gasit de site-urile motoarelor de cautare prin cautare organica. Acest lucru duce la o tendinta mai mare ca linkul  sa fie accesat, ceea ce aduce utilizatorii pe site-ul personal. Unul dintre beneficiile serviciului SEO pentru afacerea voastra este de a stabili in continuare aceasta constientizare a brand-ului vostru.

SEO este o strategie de marketing pe termen mediu si lung

Serviciul SEO este o strategie de marketing digital pe termen mediu si lung. Acest lucru se datoreaza faptului ca in fiecare luna descoperiti mai multe cuvinte cheie pentru afaceri pe care sa le explorati si pentru care sa va clasati, ceea ce duce la inovatii constante pe site-ul principal.

Cu exceptia cazului in care algoritmul Google se schimba sau alti concurenti nu folosesc SEO in strategiile lor, este greu sa scazi clasamentul in cautare.

SEO va ajuta sa castigati cota de piata

A fi in fruntea pozitiilor in motoarele de cautare inseamna o tendinta mare ca site-ul vostru sa fie gasit de utilizatorii de internet. Acesti utilizatori sunt acum considerati clienti potentiali. Odata ce au gasit informatiile necesare pe site-ul web, acesti clienti potentiali se pot transforma in clientii vostri.

Clientii pot face o achizitie, se pot inscrie pentru un abonament sau se pot abona la un buletin informativ. Pe scurt, rata de conversie creste. Odata ce se intampla asta, castigi si mai multa cota de piata.

Concluzie

Oportunitatea pentru brandul vostru, in ceea ce priveste constientizarea si recunoasterea, este nelimitata. Lumea digitala ne-a oferit o multitudine de optiuni de explorat cu scopul de a imbunatati si atinge obiectivele organizationale. Optimizarea pentru motoarele de cautare este una dintre strategiile care va vor ajuta sa va dezvoltati afacerea. SEO se refera la capacitatea unui site de a obtine vizite atat cantitative, cat si calitative prin rezultatele organice ale motoarelor de cautare.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news