Pot afecta sacii de vidat anumite materiale ale hainelor?

Da și nu. Sacii de vidat sunt o modalitate excelentă de a stoca îmbrăcămintea, dar unele materiale pot fi insa afectate. Elementele care sunt în mod natural pufoase sau au fibre naturale cum ar fi lâna, nu se vor pastra foarte bine. In acest articol vom discuta despre cum se comporta fiecare material in parte atunci cand este depozitat intr-un sac de vidat, astfel incat sa stii ce decizii sa iei atunci cand utilizezi sacii de vidat.

Fibrele naturale cum ar fi lâna

Articole pufoase precum saci de dormit și haine groase. Articolele confectionate din fibra naturala cum ar fi lâna nu trebuie depozitate pentru perioade lungi de timp in sacivid. Acest detaliu este foarte important de tinut minte. Doua sau trei luni nu reprezinta o problema, insa daca le lăsați acolo timp de 6 luni sau mai mult, tesatura poate fi afectata destul de serios. Motivul este că fibrele naturale trebuie să respire pentru a se putea menține în forma corectă. Elemente cum ar fi lâna pot chiar deține umiditate în ele. Unii oameni spun că un pulover de lână ar trebui să fie lăsat să se extindă atâta timp cât a fost depozitat în sacul de vid.

Hainele pufoase

Alte elemente pe care doriți să evitați să le depozitati in sacii de vidat sunt acelea foarte pufoase. Când scoateti aerul, acest lucru comprima imbracamintea si o pastreaza asa pentru o lungă perioadă de timp. Asadar, sacii de dormit sau hainele pufoase nu ar trebui să fie închise niciodată vid pentru ca apoi nu vor mai arata la fel.

Când să utilizați sacii de vidat chiar si pentru aceste materiale?

Ei, bine, materialele de mai sus pot fi stocate doar pe termen scurt. Spre exemplu, atunci cand calatoriti, puteti folosi cu incredere sacii de vidat pentru articole confectionate din orice tip de material. Elemente cum ar fi cămășile, lenjeria de corp și șosetele, pot fi vidate fara absolut nici un fel de probleme. Folosirea sacilor de vidat funcționează excelent dacă intenționați să călătoriți! Vă puteți potrivi astfel mai multe articole vestimentare in bagaj. Totodata, sacii de vidat funcționează foarte bine pentru a stoca lucruri sezoniere care nu sunt pufoase sau realizate din fibre naturale. Mai multe informatii utile despre sacii de vidat poti afla si de pe asociatiamacondo.ro.

Lucru inteligent de făcut

Articole cum ar fi tricouri albe, pantaloni scurți de gimnastică și lenjerie de corp merg stocate in sacii de vidat pentru un timp indelungat. Acestea isi vor pastra atat forma cat si dimensiunea, iar materialul nu va fi afectat in nici un fel. Sacii de vidat sunt utili atat in calatorii cat si pentru a economisi spatiu in locuinta dvs. Prin urmare, ar trebui sa detineti cateva bucati in casa pentru orice eventualitate. Atata timp cat respectati recomandarile producatorului, va veti putea bucura de avantajele uimitoare pe care acesti saci le ofera. Insa, nu trebuie omis faptul ca atunci cand mergi la cumparaturi, este esential sa cumperi saci de vidat realizati din materiale mai groase, pentru ca acelea mai subtiri se pot rupe destul de repede.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news