14 tipuri de betivi pe care cu siguranta ii cunoastem cu totii

JOVIALUL NEBUNATIC. De obicei sunt viata petrecerii, sau asa cred ei: se contorsioneaza ca la gimnastica, canta ca in finalul unui concurs si spun glume de parca ar fi in clubul nebuniei. Haide, foarte televizor totul.

PLANGATORUL. Aceasta este o grea. Imi este suficient sa mai am un baston sa-mi amintesc DE CE SUSANA NU MA IUBESCA , ca SUNTEM PRIETENI DAR NU NU NE VAM NICIODATA , CA MEU MEU MIC A MURIT IN 1996 SI CUM MI-E DORU. 

CEL CARE NU ESTE BEAT: Se taraste pe podea dar eu NU SUNT BORASSSHO, la naiba. El este de obicei gasit la 7 dimineata in cada imbratisand o sticla de Jagger.

CEL IN CARE INTREGI: Alcoolul a declansat libidoul lui si dintr-o data arati foarte frumos si mirosi atat de bine si de ce nu mergem sa vorbim intr-un loc mai putin zgomotos, draga.

CEL CU PAHARUL NICI GOL, NICI PLIN: Daca ai un pahar gol, de ce il ai gol, iar el ti-l umple. Daca ai un pahar plin, de ce il ai plin si te obliga sa bei. Oricum ar fi, cu acest domn langa tine vei deveni oricare dintre acesti betivi, si tu.

CEL CU TE IUBESC, FRATE : V-ati vazut de trei-patru ori in viata voastra dar deodata la al cincilea gin tonic acest om (Pedro? Pablo?) va iubeste mult, se uita la voi si asculta cu un ou de atentie, te imbratiseaza si iti spune ca esti super speciala, iti aminteste de acea perioada in care te gandeai: „ Mi-as dori ca toata lumea din lume sa fie ca .. ”. Ai deja un nou cel mai bun prieten, cel putin pentru seara asta.

DISPARUTUL: Este cel de care esti sigur ca a fost la petrecere dar dintr-o data nimeni nu stie unde este. Rapoartele politiei l-au vazut pentru ultima oara dansand Rechinul a luat-o imbratisand un Albarino.

CEL CARE NU ESTE MULTUMIT DE NIMIC: El este cel care isi dezlantuie brusc furia cuprinsa si cauta lupte acolo unde nu exista. Ea nu-si iubeste parintii, partenerul ei este groaznic, ce petrecere de rahat este asta, IES ACUM, IES dar el nu pleaca niciodata.

FILOZOFUL: Este unul dintre acei oameni care nu par sa fie beti pentru ca sunt relaxati, dar cel putin iti dau o insigna pe care nu o poti vedea si incep sa te certati despre lucruri extrem de transcendentale: Exista viata pe altii planete? Care este natura justitiei? De ce are sandvisul cu branza cu rosii Rodilla o textura atat de cremoasa?

EXPLOZIVUL:  Amichis, AI GRIJITA DE APARTENILE VOASTRE DE LA ACEST UNCHI PERICULOS, el te varsa in aceeasi punga care trece prin ac unde te astepti mai putin.

MILLONETIS: Acesta este unul dintre cei care a doua zi (si cu mahmureala de la pahar) se trezeste cu buzunarele pline de hartii VISA cu care a cumparat shot-uri pentru toata lumea, o runda de ginuri pentru toata lumea, vacante in Seychelles pt. toata lumea.

CEL CARE VREA DOAR SA MANANCE: Acesta este unul dintre cei care merg la petrecere cu o bere intr-o mana si o punga de chipsuri in cealalta si singurul lucru pe care si-l doresc in viata asta este ca tu sa ii duci la McDonalds, Burger King, un bufet cu de toate.

PACHETUL: Nimeni nu stie cand au apasat butonul OFF, dar acest barbat s-a oprit. Trebuie sa-l duci la taxi, sa-l duci in pat, sa-l culci intr-o pozitie anti-varsaturi, sa incerci sa interpretezi lucrurile pe care le bolboroseste, sa-i spui totul a doua zi.

CEL CARE NU BEA, DAR FACE: In timpul excesului se comporta ca o fiinta umana normala, dar a doua zi afli ca in drum spre casa le-a trimis pe whatsapp-ul TE IUBESC tuturor fostilor sai, a cumparat haine in valoare de 200 de euro, a vomitat in toate portalurile, si-a intors glezna, i-a dat telefonul mobil soferului de taxi, s-a dezbracat pe strada, a dormit la bancomat.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news