Idei de cadouri pentru petrecerea burlăcițelor!

 Fără îndoială că nunta este unul dintre momentele de neuitat de-a lungul vieții. În ultima vreme se observă și o tendință frumoasă, aceea a organizării unei petreceri a burlăcițelor, în cadrul căreia viitoarea mireasă este în centrul atenției, iar distracția și voia bună merg mână în mână.

Cum însă, de regulă, la o astfel de petrecere se oferă și unele cadouri, multe dintre participante nu știu prea bine ce i-ar putea oferi celei care urmează să se căsătorească în curând. Aici intervenim noi, și vă oferim câteva idei de cadouri inedite, haioase și de neuitat.

Lenjerie intimă

Este probabil primul cadou care v-a venit în minte atunci când ați fost invitată la petrecerea burlăcițelor. Dar, evident, este vorba de acea lenjerie intimă sexy, care poate fi folosită în luna de miere sau pe urmă, în clipele romantice dintre cei doi tineri căsătoriți. Dacă este posibil, puteți discuta și cu celelalte invitate la petrecere, pentru a fi sigură că nimeni nu mai oferă ceva asemănător. Ar fi cam jenant ca viitoarea mireasă să se trezească cu vreo 10 cadouri de același fel, nu-i așa?

Jucării pentru adulți

Pentru un cadou original, puteți vizita sexshop.ro și să alegeți ceva drăguț și haios în același timp. Nu vă lăsați dusă de val și să cumpărați cine știe ce cadou care va impresiona negativ viitorul cuplu, mai ales dacă nu știți dacă preferă așa ceva. Cel mai bine alegeți o lenjerie intimă comestibilă, niște cătușe pufoase, sau altceva haios, dar nu obraznic. Dacă nu sunteți genul prea îndrăzneț, un sex-shop online vă poate scoate din încurcătură.

Manual pentru ”educarea” soțului

Dacă nu găsiți un astfel de volum prin librării, puteți crea dumneavoastră unul, din diferite texte culese de pe internet, și care să fie cât mai haioase. Puteți da ”manualul” astfel creat la o legătorie, să îi atașați și o copertă frumoasă, o dedicație pe măsură, și aveți garanția unui cadou unic. Pentru a vă distra, puteți citi din el chiar la petrecere, și vă veți distra de minune.

Cadouri pentru clipele romantice

Majoritatea femeilor sunt firi romantice, așa că un cadou reușit ar fi ceva produse pentru astfel de clipe petrecute alături de partener. Lumânări parfumate, un spumant de baie cu miros de trandafiri, sfeșnice în care să poată așeza câteva lumânări pentru o cină romantică, un CD cu muzică de suflet, sunt doar câteva sugestii.

Tort

La o petrecere a burlăcițelor care se respectă, nu are cum să lipsească și ceva dulce. Și care este dulcele suprem? Un tort, bineînțeles! Și cum distracția trebuie să nu lipsească aici, tortul poate fi decorat cu niște mesaje haioase, sau poate avea anumite forme… anatomice sugestive. Și dacă mai este și însoțit de ceva artificii, confetti, chiar și un stripper, atunci veți avea cu toate parte de o petrecere de neuitat, iar viitoarea mireasă își va aminti cu plăcere de această ultimă distracție de dinainte de nuntă.

Orice cadou ați alege, trebuie să vă gândiți în primul rând să fie pe placul eroinei principale ale serii, așa că încercați să nu faceți totul după gustul dumneavoastră, dacă știți că anumite cadouri sau gesturi nu sunt agreate de viitoarea doamnă X. Ar fi păcat dacă din cauză că v-ați lăsat prea mult dusă de val să ratați un moment plăcut, care se poate transforma peste ani și ani într-una dintre cele mai frumoase amintiri. 

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news