Cum sa-ti alegi sotia

Casatoria este minunata. Nu exista nimic mai bun decat sa ai  partenera perfecta pentru a petrece o viata impreuna.  Ceea ce este minunat e faptul ca ai ales pe cineva care nu impartaseste neaparat toate interesele pe care le ai, dar le respecta – si tu le respecti si pe ale ei. Sigur, casatoria are provocarile ei. Cheia este alegerea partenererii potrivite inca de la inceput. Daca esti singur in Iasi si deja iti cauti femeia singura si serioasa pe matrimoniale online iasi esti pe calea cea buna,caci acolo iti poti gasi sotia. Iar pe Republica.ro gasesti informatie aditionala la cum poti sa-ti gasesti perechea.

Impartasesti interese si credinte similare?

Femeia cu care te vei casatori ar trebui sa aiba multe dintre aceleasi credinte si interese ca tine. Asta nu inseamna ca nu le poate avea pe ale ei. Inseamna ca ar trebui sa existe interese si credinte pe care le aveti in comun. Este bine sa aiba opinii diferite. Dar este important sa fiti de acord cu lucrurile mari – bani, familie, copii, sex etc. Puneti aceste discutii cu femeia pe care doriti sa o alegeti pentru  sotie inainte de a va casatori cu ea, pentru a va asigura ca va veti intelege.

 Are o educatie buna?

Ar trebui sa fie crescuta intr-o casa iubitoare sau cel putin sa aiba valori puternice si o buna intelegere a vietii de familie. Ar trebui sa-i respecte pe ceilalti si sa-si iubeasca parintii. Ar trebui sa aiba bune maniere. Daca femeia cu care te gandesti sa te casatoresti este nepoliticoasa, foloseste o multime de blasfemii, priveste de sus pe altii, este exagereaz in privinta lucrurilor minore si / sau este, in general, rautacioasa, NU TE CASTORI CU Ea! Acest tip de persoana se va intoarce asupra ta si iti va face viata nenorocita. Cel mai bine este sa fie lasata pe seama celorlalte prietene nemaritate..

 Are succes?

O sotie buna va avea realizari si aspiratii care au facut-o sa aiba succes cu mult inainte de a o intalni. Cand alegi o sotie, alege pe cineva care are obiective si aspiratii in viata caresunt mai importante decat dorinta de a se casatori. Casatoreste-te cu cineva bine educat. Prin aceasta, nu ma refer la cineva care are numeroase grade de educatie. Vorbesc despre cineva care este echilibrata si poate purta o discutie pe diferite subiecte. Cunosc femei care au diplome de liceu, dar care pot purta conversatii mai interesante decat cele care au diplome de doctorat.

 O consideri atractiva?

Din nou, nu vorbesc doar despre aspectul fizic aici. Te atrage aceasta femeie ? Esti atras de ea? Este umorul ei ciudat si care te amuza, si gropitele ei iti fac inima sa se topeasca? Nu trebuie sa fie o bomba, dar trebuie sa existe ceva despre acea femeie, mai mult decat aspectul exterior, care te face sa vrei sa o alegi ca sotie.

 Cum se comporta cu banii?

Daca femeia cu care te gandesti sa te casatoresti este materialista, NU TE CASATORI CU Ea. Acest lucru este foarte usor de determinat. Daca ea trebuie sa aiba in mod constant lucruri frumoase, dar nu reuseste sa-ti ofere nici macar un cadou in perioadele speciale, trebuie sa fugi cat de repede poti! Aceasta persoana este fixata pe ea insasi si te va scurge financiar si emotional intr-o casatorie. Asta nu inseamna ca ar trebui sa fii zgarcit. Inseamna ca ar trebui sa o urmaresti cu atentie si sa o analizezi in diferite situatii. Afla daca are falimente, hotarari judecatoresti sau datorii la cardurile de plata. Crede-ma, si ea incearca sa afle asta despre tine. 

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news