Cum sa parasesti un barbat casatorit

Poate ca a fost un accident, nu stiai ca este casatorit. Sau, poate, relatia a fost intentionata. Oricum ar fi, ai ajuns sa fii implicata cu un barbat casatorit si acum nu mai vrei sa fii cu el.

Daca vrei sa stii cum sa parasesti un barbat casatorit cu care esti intr-o relatie, citeste mai jos

Spune-i toate motivele pentru care ar trebui sa pleci

Daca ramai, te ranesti doar pe tine, pe copiii lui, pe familia lui si pe sotia lui. De asemenea, retine ca majoritatea barbatilor care inseala pentru prima data vor insela din nou. Ceea ce inseamna ca, in cele din urma, te va insela si pe tine.

Ia decizia finala de a pleca

Poate ca ramai, doar pentru ca ti se promite ca isi va parasi sotia in curand, si a spus cat de mult esti iubita. Poate te-a pus pe primul loc. Dar a trecut ceva timp si el este inca cu sotia sa. Si in sfarsit te-ai saturat. Ia o decizie de a-l parasi definitiv.

Spune-i ca vrei sa-l intalnesti intr-un loc despre care stii ca este riscant pentru el

Daca este de acord sa se intalneasca intr-un loc riscant, incearca sa-i arati afectiune si priveste-l cum te respinge. Oricat de dificil este, faptul ca nu va fi afectuos cu tine in public sau nu va dori sa mearga undeva unde ar putea fi vazut, nu va face decat sa-ti faca hotararea de a pleca mai puternica.

Spune-i ca te-ai saturat

Ca vrei o relatie cu el si ca poate il iubesti, nu mai este suficient. Ai auzit promisiunile sale de foarte mult timp si el nu le-a indeplinit niciodata. Chiar daca te implora sa nu-l parasesti si ca va fi mai puternic, paraseste-l indiferent de reactia lui.

Cand esti gata, incepe sa iesi la intalniri

Apoi incepe o relatie cu cineva. Sau, cateva persoane. Doar nu te mai implica cu un barbat casatorit. Daca intalnesti pe cineva casatorit, aminteste-ti de trecut si mergi mai departe fara a-l lasa sa se apropie de tine prea mult. Vei gasi pe cineva singur care este potrivit pentru tine. Poti incepe sa-l cauti prin locurile unde mergi cel mai des sau poti incerca ceva nou. Pe site-urile de intalniri online poti gasi partenerul perfect pentru tine. Indiferent de tipul de relatie dorita, pe site vei gasi tot ce doresti. Vor fi multe femei sex Bucuresti, care vor fi in cautarea relatiilor casual si daca doresti te poti alatura lor. Dupa fosta relatie, ti-ar prinde bine ceva casual.

Schimba-ti numarul de telefon

Unul dintre cele mai bune moduri de a te desparti de un barbat casatorit este total si complet. Fara apeluri tarzii, fara apeluri in timpul zilei, cand se afla la serviciu departe de sotie si copii. Daca nu are numarul tau si nu il programati in telefon, va fi mai putin probabil sa-l suni. Si nu te va putea suna nici el.

Blocheaza-l de la conturile tale de e-mail, Facebook Linkedin si asa mai departe

Nu doresti niciun contact sau memento. Deci, blocheaza-l din orice loc la care te poti gandi. Trebuie sa realizeze ca ai terminat cu relatia. Aceasta este doar o parte din modul in care ii arati asta.

Spune-i ca o vei contacta pe sotia lui daca nu te lasa in pace

De obicei, amenintarea este suficienta pentru ca el sa plece. Si cand o va face, aminteste-ti cat de usor a plecat si realizeaza ca vei gasi pe cineva mult mai bun, si foarte curand.

Iesi si fa lucruri pe care le iubesti

Si cat timp esti afara, cocheteaza. Poate ca nu esti pregatita pentru o alta poveste de dragoste, dar nu ramane in pat plangand. Iesi din casa si conecteaza-te cu alte persoane si cu alti barbati. Arata ca esti o femeie sexy, atractiva, care va gasi pe cineva mult mai bun foarte curand.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news