Pietre pretioase reprezentative pentru zodia Fecioara

Pietrele de nastere sunt pietre pretioase care reprezinta ziua de nastere. Pentru Fecioara, patru pietre pretioase ies in evidenta printre altele ca pietre de nastere ale Fecioarei. Sunt safir, jad, peridot si zircon. In acest articol, veti afla mai multe despre aceste frumoase pietre pretioase Fecioare.

Pietrele de nastere ale zodiei Fecioara

Fecioara (23 august – 22 septembrie) este al saselea semn al zodiacului si este cunoscut si ca semnul Fecioarei. Este al doilea semn de Pamant al zodiacului si este un semn mutabil.

Fecioara pretuieste senzatia, stabilitatea si caracterul practic. Sunt faimosi pentru modestia, ordinea si diligenta lor. In plus, se spune ca sunt autosuficienti, precum si analitici. Atat Fecioara, cat si Gemenii sunt conduse de aceeasi planeta – Mercur.

In lumea pietrelor pretioase, Fecioara are norocul sa aiba patru pietre de nastere unice: safir, jad, peridot si zircon. Sa incepem cu safir.

1. Safir

Prima si principala piatra de nastere pentru Fecioara este safirul – safirul albastru pentru a fi mai precis.

Safirul si acvamarinul sunt doua dintre cele mai faimoase pietre pretioase albastre. Dar stii ca safirul poate exista si in alte culori decat albastru? De fapt, rubinul este varietatea rosie a safirului.

Semnele de Pamant, cum ar fi Fecioara, sunt muncitoare, umile si cu picioarele pe pamant. Dar reversul este ca Fecioara poate fi uneori prea realista si poate prea incapatanata in felul lor.

Si aici safirul poate ajuta cu adevarat. Safirul albastru este culoarea cerului si a cerului. Cu alte cuvinte, are o afinitate cu elementul aer. Safirul poate ajuta Fecioara sa devina mai flexibila. Aceasta flexibilitate suplimentara ii permite Fecioarei sa devina mai imaginativa, creativa si mai putin rigida in fiecare aspect al vietii ei.

Aceasta frumusete cereasca a unei pietre pretioase emite, de asemenea, energiile autenticitatii si angajamentului. Purtarea safirului albastru te poate ajuta sa perseverezi in eforturile tale, fie ca este vorba despre o noua afacere, un hobby sau un nou loc de munca provocator.

Din punct de vedere spiritual, se spune ca aceasta piatra pretioasa linistitoare pentru ochi poseda puteri vindecatoare. A fost folosit de sfinti si guru din intreaga lume pentru vindecarea mintii si a sufletului prin yoga si alte tehnici de meditatie. Aceasta piatra creste constientizarea psihica si va ajuta sa va deschideti ochiul interior.

In context emotional, safirul albastru ajuta la vindecarea ranilor emotionale lasate de durerea inimii sau de traume din copilarie. Va ajuta sa va deschideti fata de oameni si sa treceti peste problemele de incredere. Se presupune ca safirul albastru este, de asemenea, benefic pentru tratarea febrei si prevenirea cancerelor. Desi nu exista nicio dovada concreta pentru aceasta afirmatie, s-a dovedit ca psihologia ne poate afecta corpurile fizice.

Piatra pretioasa albastra promoveaza, de asemenea, sinceritatea si loialitatea purtatorului si celor din jurul ei. Devii mai realist si mai direct in atitudinea ta fata de viata. In acelasi timp, vei experimenta si un nivel ridicat de incredere. Acest lucru poate beneficia atat de viata personala, cat si de cea profesionala.

2. Jad

Fecioara tinde sa fie foarte constienta de sanatate. Aceasta piatra pretioasa verde granuloasa este capabila sa aduca armonie si coordonare intre suflet, corp si minte. Aceasta piatra de nastere pentru Fecioara este cunoscuta in special ca o piatra a abundentei. Motivul este ca energiile sale va ajuta sa va indepliniti visele si sa le transformati in realitate.

In afara de asta, oamenii Fecioare isi simt energia ca pe un impuls al autoeficacitatii care ii determina sa-si implineasca visele si ambitiile. Frumosul Jad Verde face apel la partea ambitioasa si rezistenta a ta.

Daca ne uitam la istoria sa, Green Jade este cunoscut pentru semnificatia sa in ceea ce priveste taramul spiritual. Pe atunci era folosit in mod popular ca parte a obiectelor de sacrificiu si a ritualurilor.

3. Peridot

Peridotul, o piatra de nastere din august, este o alta piatra de nastere importanta pentru Fecioara. Aceasta piatra elibereaza energii pozitive care incurajeaza implinirea dorintelor si prosperitatea. Nuantele de verde-aurie ale bijuteriei sunt o minune de privit. Impreuna cu aceasta, textura sa limpede este un potential de frumusete si da o atmosfera linistitoare.

Deoarece oamenii Fecioare sunt adesea perfectionisti, vibratiile energetice ale acestei pietre ii ajuta sa-si atinga standardele inalte.

Oamenii nascuti sub semnul Fecioarei pretuiesc profund banii si bogatia, iar Peridot se sincronizeaza perfect cu ei si in acest sens. Motivul este ca Peridotul este o piatra a norocului si a norocului. Se crede ca purtarea de bijuterii Peridot aduce abundenta, bogatie si prosperitate.

Peridotul o poate ajuta si pe Fecioara in relatii precum dragostea, prietenia si familia. Se spune ca piatra pretioasa verde creste empatia, iar asta poate scoate in evidenta natura iubitoare si grijulie a Fecioarei. Va va ajuta sa pastrati din vedere lucrurile importante si sa eliberati stresul cauzat de gandurile irationale.

4. Zircon

Zirconul este o piatra transparenta si poate aparea in diferite culori, cum ar fi negru, rosu, galben si verde. Este considerata o piatra talismana pentru semnul zodiacal al Fecioarei. Aceasta piatra de nastere a Fecioarei aduce liniste mintii si sufletului, deoarece are proprietati meditative si linistitoare.

Dragostea de sine este o proprietate dominanta a acestei pietre. Impreuna cu asta, Zirconul este cunoscut ca o „piatra de ghidare”, deoarece te ghideaza inapoi catre obiectivele tale atunci cand esti deturnat. De asemenea, aduce prosperitate si succes.

Aceasta piatra fascinanta este unul dintre cele mai vechi minerale din istoria Pamantului. In cele mai vechi timpuri, Zirconul era recunoscut pentru ca aducea onoare si intelepciune. Aceasta piatra este, de asemenea, cunoscuta pentru crearea unui mediu de pace si liniste.

Concluzie

In acest articol, am discutat despre patru pietre pretioase unice pentru Fecioara, si anume safire, jad, peridot si zircon. Aceste pietre pretioase reprezinta diferite aspecte ale zodiei Fecioarei si aduc diferite beneficii zodiei. Daca sunteti in cautarea unui cadou pentru o Fecioara, asigurati-va ca verificati aceste pietre pretioase.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news