Cum iti dai seama ca este indragostit de tine

Dragostea nu tine cont de nimic! Ne indragostim repede, suferim, plangem si trecem mai departe. Insa sunt cateva semnale din partea unui barbat care iti pot spune daca este indragostit de tine sau nu. Portocalamecanica.ro iti spune la ce sa fii atenta.

Teama ca te-ar putea pierde. Acesta este un semn al dragostei adevarate. Teama de a-l pierde pe celalalt poate fi atat de mare incat partenerul poate deveni gelos pe orice sau oricine din jurul tau, iar acest lucru nu este tocmai ceva de laudat. Daca simti ca ii este teama sa nu te piarda, incearca sa il linistesti in fiecare zi. Spune-i ca nu ai ochi decat pentru el, ca el este singurul barbat din viata ta si ca pe el il iubesti. In acest fel iti asiguri o relatie fericita si de lunga durata.

Imparte cu tine totul. Oricat de obosit ar veni seara de la serviciu, iubitul tau iti va spune cu lux de amanunte tot ce s-a intamplat de-a lungul zilei la birou. Ce planuri mai are, ce proiecte trebuie sa termine si ce laude a mai primit din partea sefului. Si asta nu e tot! Te include si in activitatile zilnice si vrea sa petreaca cat mai mult timp cu tine. Da, ai ghicit, este indragostit pana peste cap de tine.

Iti face toate poftele. Un barbat indragostit nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si face iubita fericita. Chiar daca asta inseamna sa se trezeasca de dimineata, cu toate ca el uraste acest lucru, sau sa stea ore in sir intr-un mall, in cautarea celei mai bune tinute, lucru pe care nu l-a mai facut pana acum. Dragostea schimba pe oricine, iar daca el este deja dispus sa faca anumite compromisuri, inseamna cu siguranta ca te iubeste.

Este romantic. Stim foarte bine ca barbatii trebuie sa aiba un motiv bun pentru a fi romantici. Si ce motiv poate fi mai bun decat faptul ca este indragostit de tine? Atunci cand sunt sagetati de Cupidon, barbatii tind sa devina mai romantici, sa le placa serile tarzii in compania ta sau plimbarile lungi prin parc, lucruri care pana acum nu faceau parte din activitaile lui obisnuite.

Te doreste. Ati trecut de emotiile primei nopti de dragoste, iar acum va descoperiti din ce in ce mai mult si va lasati prada partenerului. Insa atunci cand tu nu faci nimic si el pur si simplu te doreste asa cum esti si nu ar vrea sa schimbe nimic la tine, concluzia este clara: este indragostit de tine!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news