Avantajele amanetarii ceasului de lux la o agentie de amanet

Ati solicitat vreodata sa utilizati serviciile oferite de vreun broker de amanet profesionist? Daca nu, atunci in mod ideal nu sunteti constient de avantajele reale ale amanetului. Agentii de amanet ofera imprumuturi pe termen scurt impotriva oricaror active de lux pe care clientii le folosesc drept garantie. Indiferent daca amanetati bijuterii sau amanetati un ceas Rolex, magazinul de amanet va va evalua bunul cu precizie. Casa de amanet va va face o oferta de imprumut in numerar pe baza valorii actuale de piata si a altor factori esentiali, cum ar fi vechimea, starea si marca.

Cu toate acestea, casa de amanet va va pastra garantia pentru imprumutul de amanet pana cand veti rambursa suma totala a creditului impreuna cu dobanda datorata.

Cum functioneaza casele de amanet?

Agentii de amanet de pe strada au un magazin de amanet in care clientii pot intra cu obiectele lor de valoare pe care doresc sa le pastreze drept garantie. Acestia va vor evalua activele si va vor face o oferta de credit pe baza sumei pe care sunt dispusi sa o imprumute pentru tranzactia de amanet ceasuri. Mai semnificativ, in prezent, aproape toti agentii de amanet de pe strada au o platforma online sigura si viabila pentru a face procesul de amanet mai convenabil si mai simplu.

Procesul este simplu si fara probleme.

Completati un formular online, furnizand toate detaliile articolului pe care doriti sa il amanetati.

Primiti o oferta initiala gratuita.

Aduceti sau trimiteti bunul  la amanet.

Agentul de amanet va va evalua articolul si va va face o oferta de imprumut in numerar.

Acceptati-o, semnati chitanta de gaj si primiti plata instantaneu.

 Intregul proces poate dura intre cateva minute pana la doua zile.

Agentul de amanet va va pastra bunul in siguranta pana cand imprumutul de amanet este rambursat.

Cu toate acestea, un imprumut de amanet dureaza de obicei sase pana la sapte luni. Va puteti recupera activul dupa incheierea termenului imprumutului, achitand suma imprumutului si dobanda.

Ce obiecte poti amaneta?

De obicei, oamenii pot folosi orice lucru valoros ca garantie pentru un imprumut instantaneu de amanet.

Cu toate acestea, activele luate in considerare pentru garantie pot varia de la un agent de amanet la altul.

Cu toate acestea, ceasurile de lux, diamantele si bijuteriile din aur sunt active mai frecvente pentru care sa se imprumute si pentru care casele de amanet platesc de obicei bani buni.

Cum determina o casa de amanet valoarea unui activ?

Casele de amanet determina valoarea unui articol luand in considerare valoarea de piata la mana a doua, starea curenta si alti factori.

Cu toate acestea, valoarea variaza in functie de tipul articolului. De exemplu, daca amanetezi un ceas Rolex, amanetul va lua in considerare factori precum modelul, varsta, starea acestuia, cutia si documentele si cererea.

Dimpotriva, o bijuterie, fie ca este din aur sau sert cu diamante, va fi evaluata diferit de un ceas de lux.

Totusi, fiecare articol pe care casele de amanet il considera drept garantie pentru un imprumut de amanet este examinat tocmai pentru a-i asigura autenticitatea si starea de functionare.

Care sunt beneficiile amanetului?

Astazi, casele de amanet sunt privite ca o alternativa semnificativa la bancile mari sau la orice alta institutie traditionala de imprumut de bani. Deci, de ce folosesc oamenii casele de amanet? Care sunt motivele din spatele castigarii popularitatii accestor case de amanet in societatea actuala?

Sa aflam cateva dintre beneficiile pe care le ofera amanetul in comparatie cu alte tipuri de imprumuturi. 

Imprumut rapid si usor in numerar

Atata timp cat detineti un activ impotriva caruia va puteti imprumuta, puteti obtine un imprumut impotriva articolului vostru in mai putin de 24 de ore. Procesul de amanet necesita mai putine documente.

Clientilor li se cere doar sa ofere o dovada de identitate valabila pentru acord si sa semneze o chitanta de gaj pentru a incheia afacerea.

Amanetul nu va afecteaza creditul

Un magazin de amanet imprumuta bijuterii, ceasuri de lux precum Rolex sau orice alte bunuri pretioase. Astfel, casele de amanet nu efectueaza verificari de credit.

Veti primi o oferta instantanee de imprumut in numerar bazata pe valoarea de piata actuala si alte aspecte relevante ale contului. Mai semnificativ, daca nu reusiti sa va recuperati bunul dupa incheierea contractului, acest lucru nu va va afecta scorul de credit. Deci poti obtine un imprumut cu un credit slab? Da, intradevar.

Valoarea creditului oferit de un broker de amanet depinde in intregime de valoarea activelor pastrate drept garantie. Astfel, scorul  de credit nu va fi luat in considerare.

Pastrati proprietatea

Amanetarea bunului este o modalitate excelenta de a elibera valoarea atunci cand este necesar, fara a fi nevoie sa-l vindeti definitiv.

Deoarece articolul a fost detinut doar temporar de catre casa de amanet, daca puteti rambursa imprumutul, atunci articolul va este returnat inapoi, atata timp cat platile voastre catre casa de amanet sunt efectuate la timp. Acest lucru face ca ceasurile de amanet sa fie o solutie excelenta daca sunteti in cautarea unei optiuni de finantare pe termen scurt si daca articolul  are prea multa valoare sentimentala de care sa va despartiti. Desi ideea de a putea recupera un articol valoros ar putea parea o optiune ademenitoare, realitatea este ca s-ar putea sa te trezesti intr-o stare financiara inrautatita daca nu poti sa rambursezi la timp. O alta diferenta cheie intre amanet si vanzare este ca atunci cand amanetezi un articol, imprumuti bani si apoi platesti plus dobanda, in loc sa strangi fonduri si sa faci profit.

Cu toate acestea, clientii isi vor pastra dreptul de a-si recupera garantia oricand doresc. Puteti amaneta un articol timp de maximum sase pana la sapte luni.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news