CONCURS! Vă dăm 4 biciclete! Nu pentru voi, ci pentru prietenii voştri.

Cam toţi avem măcar o bicicletă. Cam toţi mergem pe bicicletă, mai des sau mai rar, în funcţie de timp, disponibilitate, curaj etc. Dar câţi prieteni ai pe care ţi-ai dori să îi iei cu tine la o tură? Câţi prieteni care nu ştiu să meargă pe bicicletă  /nu au bicicletă / le e frică să meargă prin trafic? Câţi prieteni cu care polemizezi ore în şir şi îţi doreşti să înţeleagă de ce tu ai merge oricând cu bicicleta în detrimentul maşinii, chiar şi în afara oraşului, la drumuri mai lungi?

Eu am mulţi, aşa că, la Portocala Mecanică, am decis să pornim o campanie de convertire în masă 🙂 Primul pas se face chiar acum: vă oferim Biciclete Roşii (de la Coca-Cola), dar nu pentru voi, ci pentru prietenii voştri mai începători în ale ciclismului. Pentru aşa numiţii newbies – sau nou născuţi. Sau cei care merg şerpuit prin parcuri. Sau prin spatele blocului. Care nu coboară de pe trotuar pentru că le e frică. I could go on forever.

Treaba stă aşa:

Ai bicicletă? Ai descoperit deja măcar o parte din beneficiile mersului cu bicicleta în oraş? Ai descoperit că ajungi oriunde cu bicicleta mai repede decât cu maşina în Bucureşti? Ai descoperit cum bicicleta îţi asigură necesarul zilnic de activitate sportivă, fiind în acelaşi timp şi o activitate plăcuta? Povesteşte-ne de ce ai vrea să câştigi o bicicletă roşie pentru prietena sau prietenul tău. Convinge-ne că prietenii tăi merită o Bicicletă Roşie Coca-Cola şi Portocala Mecanică ţi-o va dărui pentru ei. Because caring is sharing 🙂

Mecanismul de concurs este foarte simplu: Punem la bătaie 4 biciclete pentru cele mai convingătoare argumente. Nu ne trebuie romane, un paragraf e de ajuns, dacă nevoia e reală. Nu vrem biciclişti cu bicicleta pe balcon, vrem biciclişti care învaţă să meargă şi ne îngroaşă rândurile de la semafor!

Se vor lua în considerare doar comentariile de la acest articol. Bicicletele sunt nou nouţe şi arată aşa:

Câştigătorii vor fi anunţati sâmbătă, pe 14 septembrie, la ora 11.00, pe Portocala Mecanică, iar premiile se vor ridica de la standul Coca-Cola de la BikeFest, din Parcul Izvor.

Campania face parte din angajamentul Coca-Cola de încurajare a unui stil de viaţă sănătos, prin susţinerea unor programe de promovare a activităţilor fizice.

Prin urmare, share a bike with your best friend and share the joy with us! Convinge-ne că meriţi o bicicletă pentru prietenii tăi! Start writing, ai la dispoziţie cam 3 zile!

Concursuri Bicicleta Roşie se mai întâmplă la Ariel, SkirtBike, FreeRider şi Cristian Florea.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news