Anda Adam si Catalin Botezatu au petrecut 1 Mai impreuna! Se naste o idila?

Cei doi isi petrec din ce in ce mai mult timp impreuna, desi nu au afirmat niciodata public cum ca ar forma un cuplu. Atat Anda, cat si Catalin sustin ca sunt in primul rand foarte buni prieteni si ca ce se petrece intre ei este absolut normal si natural.

„Cum adica ne-ati prins pe bune? Asa suntem noi. Suntem impreuna unde ne nimerim, suntem amandoi ocupati. Cum adica de ce suntem impreuna? Petrecem frumos de 1 Mai ca tot omul. Cand o femeie e frumoasa, ii spun. Nu fac complimente gratuite, mai ales Andei. Ea a excelat mereu, mai ales ca artist. Ne traim clipa, viata, se intampla ceva firesc ca intre toti oamenii. Ne preocupa mult cariera noastra si ne vedem din cand in cand unde putem, Monaco, Miami etc. Suntem 2 persoane deschise, mai ales la noi, nu suntem setati pe copil, casa, ne place viata amandurora.

Avem o legatura artistica, ne place frumosul. Daca ne mai sincronizam din cand in cand, e ok. Imi place personalitatea ei, ca s-a reinventat, ca este sincera, imi place ca femeie. E frumoasa si cu forme”, a declarat Catalin Botezatu pentru Acces Direct.

„Ne sincronizam si ne-am asortat azi fara sa ne vorbim. Nu avem nicio explicatie pentru faptul sa suntem impreuna, suntem si gata. Noi parca ne stim de o viata. E greu sa plecam intr-o vacanta impreuna, trebuie sa ne sincronizam. Am multe proiecte pe care trebuie sa le termin, o sa fiu mama atunci cand o sa fie momentul. Nu voi planifica, nu imi plac lucrurile asa pentru ca nu ies. Cele care vin pentru ca asa trebuie sa se intample sunt mai bune. Las lucrurile sa se intample lejer, fara sa fortez nimic. Mergem la evenimente in grupuri de prieteni comune si e inevitabil sa nu se intalnim.

Nu as vrea ca Bote sa se dezbrace, ar face furori pe aici si nu vreau sa ma bat cu fetele. O femeie trebuie sa fie mandra cand barbatul ei e dorit si admirat de altele. Sunt mandra!”, a raspuns Anda.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news