Parfumuri cu note puternice pentru barbati puternici

Când vine vorba de parfumul bărbaților, parfumul este ceva pe care nici un bărbat nu-l poate nega. Majoritatea bărbaților care au înțeles deja că deodorantul regulat nu este suficient și e nevoie de ceva mai mult, doresc să fie principala atracție a tuturor. Ei cunosc deja beneficiile utilizării unui parfum care ii poate face încrezători. În mod normal, există trei tipuri de parfumuri disponibile, Köln, Eau de Toilette & Eau de Parfum sau Parfum. Iata care sunt parfumurile cu note puternice pentru barbati puternici.

Creed Aventus, cel mai bun parfum pentru bărbați

Acesta este un parfum foarte special și autentic pe care îl puteți cumpăra acum. A fost lansat la cea de-a 250-a aniversare a mărcii. Este un parfum bogat de note de coacăze negre și de bergamot italian amestecat cu mere Calville Blanc. Dacă vă place parfumul de calitate superioară premium și nu compromiteți prețul ridicat, atunci puteți cumpăra acest parfum cu incredere. Vezi aici si alte parfumuri exceptionale.

Bleu de Chanel, parfum de înaltă calitate pentru bărbați

Chanel este bine cunoscut pentru produsele sale de înaltă calitate, la fel și acest parfum. Această notă de parfum este pentru bărbații care doresc ceva de utilizat întregul an. Are parfumul combinat al pădurilor aromatice și citrice, ceea ce face posibilă purtarea sa chiar in orice sezon. Dacă vă place marca și doriți să încercați produsele lor, aceasta poate fi o opțiune excelentă. Nu vă va dezamăgi.

Byredo Sundazed Eau de Parfum

Acesta este un alt parfum care vă aduce prospețimea verii cu parfumul de citrice. Parfumul este o combinație de Mandarin, Jasmine Sambac, Lemon, si Neroli. Parfumul este foarte apropiat de natură. Este un parfum unisex, astfel încât bărbații și femeile de toate vârstele il pot folosi cu incredere. Mai multe despre parfumuri afli si de pe iraf.ro.

La Nut de L’Homme Yves Saint Laurent Le Parfum

Dacă sunteți în căutarea unui parfum perfect pentru a fi folosit noaptea, atunci acesta este cel mai potrivit. Este un parfum versatil cu parfumul Cardamom & Bergamot care vă oferă la un moment dat note de parfumuri lemnoase și dulci. Un miros care cu siguranta va atrage si va incita orice femeie din preajma ta. Pentru serile racoroase de vara, acest parfum este excelent.

Tom Ford Private Blend Oud

Unul dintre cele mai sexy și cele mai masculine parfumuri de la Tom Ford. Nota de parfum este de la Rosy Oud Wood & Cardamom, amestecat cu ardei chinez bogat, lemn de santal, fasole tonka, vanilie, Amber & Vetiver. Parfumul este bun pentru orice om care dorește mai mult. Aroma predominanta este cea de lemn. Este o aroma destul de puternica, deci nu este potrivita pentru oricine. Daca va plac parfumurile cu arome puternice, atunci acesta este unul care vi se va potrivi  manusa. De asemenea, este un parfum destul de accesibil din punct de vedere financiar.

Parfumurile barbatesti cu arome puternice nu sunt pentru toti domnii. Acestea se potrivesc barbatilor hotarati si puternici care stiu ce vor. Cu siguranta daca faci parte din aceasta categorie, vei iubi acest parfum. 

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news