Biciclete vechi luăăăăăm şi dăăăăăm! Hai la Talcioc!

Ai o bicicletă care nu-ţi mai trebuie pentru că vrei una nouă? Sau cauţi una pentru care să nu plăteşti un car de bani? Ori în care dintre categorii te încadrezi, Talciocul de biciclete de pe 29 şi 30 septembrie din Parcul Izvor e ocazia perfectă să pui de-un târg bun.

Prima bicicletă pe care mi-am luat-o în Bucureşti, acum şapte ani, era un MTB nou, pe care am dat vreo 1.200 de lei. Mi s-a furat, am luat alta, tot nouă, însă am vândut-o mai apoi. Cu timpul mi-am dat seama că pentru my daily commutingnu e cazul să mai dau aşa mult pentru o bicicletă. Şi că nici nu trebuie să fie nouă. Devenisem oarecum cunoscător de biciclete şi ştiam unde să caut una ieftină şi bună.

Ştiu însă că mulţi nu se descurcă la fel de bine atunci când vor să-şi cumpere una aşa cum ziceam, ieftină şi bună. Sau să şi-o vândă pe cea de care s-au săturat. Când mă întreabă unde să caute aşa ceva, îi trimit ba pe la Autovit, ba pe la Valea Cascadelor, ba pe la nea Gelu, ba pe Okazii.ro sau alte site-uri de anunţuri. Bicicletele pe care poliţia le recuperează de la hoţi şi cărora nu le găsesc stăpâni zac prin depozite despre care nu ştie nimeni. În Olanda, poliţia le scoate la licitaţie, aici nu le află nimeni urma.

Aşa că, gând la gând cu bucurie: alături de Biţa Color, vom organiza pe 29 şi 30 septembrie, în parcul Izvor, în cadrul Bike Fest, un talcioc de biciclete. Unde puteţi veni, voi biciclişti şi nebiciclişti, să vă găsiţi bicicletele potrivite. Pe care le dau alţii ca voi pentru că nu le mai vor. Talciocul nu se rezumă doar la biciclete întregi şi funcţionale, ci şi la componente şi accesorii second hand pe care vreţi să le daţi/luaţi.

Ca să fim siguri că toată lumea pleacă mulţumită de la talcioc, vă promitem şi nişte mecanici care să facă revizii la bicicletele scoase la vânzare (atâta timp cât defecţiunile nu sunt majore). La schimb, vă rugăm să nu veniţi cu mai mult de două biciclete, respectiv cu mai mult de două piese/accesorii de acelaşi fel. Asta ca să nu încurajăm vreo speculă. La fel, sunteţi rugaţi să vă înscrieţi cu date de contact şi câteva detalii despre bicicletele vândute aici. Regulamentul complet de înscriere poate fi consultat aici.

So, ce mai aşteptaţi? Get a bike!

Pe lângă târgul propriu zis, la Talciocul din Izvor vă mai aşteptăm în cele două zile de festival şi cu alte bunătăţi: Bike Speed Dating, Atelier de vopsit şi recondiţionat biciclete şi Proiecţii de filme cu biciclete.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news