Diferitele tipuri de orgasme si cum sa le atingi

Exista tipuri de prezervative, tipuri de fese, tipuri de penisuri, tipuri de sani si chiar tipuri de orgasme, exista multe. Trebuie sa stii ca nu ai mereu aceleasi orgasme si despre asta vom vorbi astazi, despre diferitele tipuri de orgasme si cum sa le atingi .

Intelepciunea care ajuta: au fost publicate rezultatele unui sondaj privind orgasmul care a dat date interesante, cum ar fi 57% daca ating orgasmul de fiecare data cand fac sex, 67% au spus ca au presarat un orgasm si 39% ating majoritatea orgasmurilor prin masturbare. La barbati, 56% ating punctul culminant si 28% orgasm fals.

Orgasmul este definit ca placerea maxima obtinuta dintr-o intalnire sexuala buna, pentru a realiza aceasta nu depinde doar de penetrare si ca stii sa te misti bine, trebuie sa includa jocurile anterioare, pozitii diferite si folosirea jucariilor sexuale sau a acelorasi maini. .

Vom incepe cu diferitele tipuri de orgasme la femei.

Orgasmul clitorisului.

Acesta este situat la coltul buzelor vaginale sub pubis si masoara intre 3 si 6 milimetri, dar atunci cand este bine trezit, isi poate dubla dimensiunea. Acest prieten gadilat are intre 2 si 3 ori mai multe terminatii nervoase decat penisul, imaginati-va! Pentru a ajunge la acest orgasm il poti masa cu degetele, buzele sau limba, chiar inainte de penetrare.

Orgasm vaginal.

 Acesta este putin dificil de obtinut, dar dureaza mai mult si este mai placut, asa ca merita incercat. Cel mai simplu mod de a realiza acest lucru este prin penetrare si prelungirea actului sexual. Pentru aceasta poti efectua diferite pozitii precum sezut, in genunchi, in picioare sau pe partea ta, gluma este sa gasesti cea mai buna pozitie si sa te bucuri de placere.

Orgasm anal

O practica putin de temut de toti, dar care poate provoca o mare placere atat barbatilor, cat si femeilor. Si sa numim aceasta parte partea ta intunecata , la fel cum clitorisul are terminatii nervoase foarte sensibile care iti permit sa simti o mare placere.

Pentru a ajunge la acest orgasm, pe langa faptul ca ai o comunicare extinsa cu partenerul tau si a mentine o igiena excelenta si multa lubrifiere, poti folosi degetele, gura si penetrarea.

Orgasmul mixt

Placerea maxima. Sau orgasmul mixt, in acesta exista un amestec intre orgasmul vaginal si cel clitoridian. In acest moment, femeile isi simt corpul tremurand si total sensibile la senzatii. Obtineti-o cu pozitii in care femeia este deasupra si efectueaza diferite miscari.

Diferite tipuri de orgasme la barbati:

Orgasm traditional.

Aceasta se ajunge dupa cateva minute de excitare, cauzata de masturbare sau actul sexual. In aceasta, punctul de cea mai mare placere este inainte de ejaculare. Pentru a ajunge rapid la acest orgasm, barbatul trebuie sa fie asezat deasupra femeii.

Orgasm deplin.

Se realizeaza prin a avea diferite forme de stimulare, cum ar fi preludiul, cat de bogate sunt si acelasi act sexual. In aceasta, barbatii simt o furnicatura mare care merge de la cap pana la picioare si, bineinteles, in organele genitale. Acest orgasm este foarte intens datorita preludiului.

Unele studii confirma ca acest tip de orgasm dureaza cu 22 de secunde mai mult decat cel feminin .

Orgasm anal.

Da, desi ti-a dat fiori citind-o, barbatii au orgasm daca le este stimulata partea intunecata , asta pentru ca unul dintre punctele G se afla in aceasta zona. Placerea maxima poate fi obtinuta daca iti folosesti degetele, limba sau o jucarie sexuala.

Pe scurt, suntem plini de orgasme, treaba acum este sa exersam si sa exersam pana le atingem, pentru ca daca sunt deja acolo, trebuie sa profitam de ele. Incearca si spune-ne cate dintre aceste orgasme ai atins sau cate ai avut deja.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news