Oana Roman este insarcinata!

Oana Roman, fiica fostului premier, a anuntat in cadrul emisiunii „La Maruta”, ca este insarcinata in trei luni si jumatate. Aceasta a declarat in urma cu cateva luni ca isi doreste sa devina mama, si iata ca visul i s-a indeplinit. Relatia ei cu Marius, un barbat mai tanar decat ea cu 10 ani, a facut-o foarte fericita si lucrurile par sa mearga din ce in ce mai bine intre ei.

„Am inceput vara cu vesti foarte bune, am aflat pe la inceputul verii aceasta veste minunata pe care o asteptam dar nu am planuit acest lucru. Am incetat demult sa mai fac planuri. Sunt insarcinata in 3 luni si jumatate. N-am planificat nimic, dar s-a intamplat. Intre mine si iubitul meu este o diferenta de 10 ani. N-as fi facut acest pas daca lucrurile nu erau bine intre noi. Mamei i-am spus la telefon si s-a blocat. Tata mi-a spus ca se bucura foarte tare pentru mine, dar ca se bucura si mai mult pentru el.

Imi intarziase menstruatia si mi-am facut pana la urma un test de sarcina si inainte de culcare, intr-o seara, i-am spus sa inchida ochii. Si am scos testul si i l-am pus in fata ochilor. Ne-am bucurat de moment si am baut un pahar de sampanie. M-am ingrasat pana acum 3 kilograme si doctorul chiar m-a felicitat.” a declarat Oana in cadrul emisiunii.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news