Masini de facut sex

Exista o varietate inventiva in domeniul masinilor de facut sex – aceste mici ajutoare automate care devin uneori prietenul cel mai bun al persoanelor singure. Unii oameni poate ca se intreaba de ce ar apela cineva la aceste masini si jucarii – insa de ce nu, atat timp cat nu au o relatie de cuplu? Este mai bine, mai moral sa ai aventuri peste aventuri decat sa ai micul tau „prieten” automat care te poate ajuta la nevoie?!

Vibratoare si dildo-uri

Vibratoarele si dildo-urile sunt incontestabil printre cele mai simple, utile si populare masini de facut sex. Una din patru femei are acasa un astfel de prieten, iar daca nimeni nu ar ascunde acest mic secret, probabil ca statisticile ar arata de fapt ca una din doua femei are aceasta jucarie utila! Vibratoarele au evoluat, acum fiind de diverse forme, culori, dimensiuni, automate, cu grade diverse de vibratii etc. Poti gasi in orice sex-shop de la vibratoare realiste si clasice – ce imita la perfectie organul genital masculin, la vibratoare fantezie, clitoridiene, cu dubla penetrare, anale. S-a ajuns cu imaginatia pana la crearea unor vibratoare-jucarie, de exemplu, un vibrator Hello Kitty (!) sau un vibrator care este de fapt penisul unui…iepuras de plus! Cine ar vrea sa faca sex cu un animal din plus – asta este alta intrebare, dar la urma urmei, de gustibus non disputandum…

Papusi gonflabile

Printre masinile de facut sex extrem de populare in special in randul barbatilor sunt, bineinteles, papusile gonflabile. Imaginatia ajutata de tehnologie au transformat aceasta simpla papusa gonflabila intr-o adevarata masina, un robot sexual. In Japonia, minti creative au creat o astfel de papusa care este mereu virgina! Ea are un himen intact si alte himene de rezerva, iar proprietarul poate achizitiona oricate himene in plus doreste! Alte modele de papusi gonflabile se misca, isi misca gura intr-un mod stimulant, vibreaza si chiar…vorbesc (desi se spune ca barbatii prefera in pat femeile tacute)! Se pare ca un alt model inventiv secreta prin sfarcuri vodka!! Dar papusi gonflabile exista si pentru femei – in marime naturala, cu orificii si organe realiste si cu penis de 17 – 25 de centimetri, ale carui vibratii pot fi reglate! Tehnologia poate orice!

Pompa erotica

Printre alte masini de facut sex, pompa pentru vagin si clitoris pare a se bucura de o oarecare popularitate – aceasta stimuleaza zona vaginului prin pomparea de aer, femeia putand controla si regla presiunea pe care o simte.

Vagine realistice

Barbatii se pot bucura de altfel de masini de facut sex: mulaje extrem de realistice, din materiale rezistente si ce imita pielea: UR3. Aceste vagine sunt imitatii realiste ale intregii zone genitale, inclusiv clitorisul si anusul. Unele companii au creat chiar mulaje ce imita la perfectie vaginul unor starlete porno populare – asta doar asa, pentru fantezie….

Masini de facut sex

Dar mai nou, exista si ceea ce chiar se numeste masina de facut sex: un fel de aspirator la care se ataseaza vaginul sau penisul artificial! Arata destul de asemanator cu un aspirator si avantajul ar fi acela ca nu necesita decat pornirea, caci se regleaza singura, trecand de la miscari lente la miscari rapide si alternandu-le!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news