Înscrie-te la Talciocul de biciclete de toamnă!

La jumătatea acestei luni, pe 13 şi 14 septembrie, redeschidem târgul bicicletelor de toamnă. Singurul loc din Bucureşti unde îţi poţi lua o bicicletă second hand, întreagă sau pe bucăţi, fără să te temi că e furată de prin vecini. Formularul de înscriere pentru târgoveţi, mai jos!

Pe 13 şi 14 septembrie vă aşteptăm să întindeţi pătura, prelata sau folia de plastic şi să scoateţi la vândut sau schimbat biciclete, piese şi accesorii de toate felurile.

Talciocul din Parcul Izvor, desfăşurat în cadrul Bike Fest, a ajuns deja la a treia ediţie. Pe 13 şi 14 septembrie vă aşteptăm să întindeţi pătura, prelata sau folia de plastic şi să scoateţi la vândut sau schimbat biciclete, piese şi accesorii de toate felurile. Ce v-a rămas mic, ce vă e în plus, ce nu vă mai place, toate lucrurile mai mărunte sau mai mari îşi pot găsi o nouă viaţă la Talciocul organizat de Portocala Mecanică şi Biţa Color. Le puteţi vinde, le puteţi dona, le puteţi da la schimb, fiecare decide ce soartă vor avea lucrurile pe care le aduce la Talcioc.

Reguli de participare:

– o persoană poate veni cu maxim două biciclete

– uneori, povestea unei biciclete costă mai mult decât bicicleta în sine. Vă încurajăm să aduceţi cu voi şi povestea din spatele bicicletei, fie că o povestiţi în cuvinte, cuvânt sau fotografie. 

– organizatorii nu răspund pentru obiectele sau bicicletele aduse la talcioc. 

Dacă vreţi să participaţi la Talciocul de pe 13 şi 14 septembrie din Parcul Izvor, vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Vă aşteptăm cu mic cu mare!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news