Amber Heard, fortata sa-si vanda casa din desert pentru a-i plati despagubiri lui Johnny Depp

Situatia economica a actritei este complicata si a inceput deja sa incaseze numerar pentru a respecta ceea ce i-a impus judecatorul.

Acesta este, fara indoiala, un annus horribilis pentru Amber Heard (36 de ani). Situatia ei este complicata pentru ca, dupa cum a spus propriul avocat, nu are resurse pentru a executa pedeapsa aplicata de judecator in disputa cu fostul ei sot. Acesta ar fi motivul pentru care Amber a fost nevoita sa-si vanda casa din desert pentru a plati despagubiri lui Johnny Depp (59 de ani), care se ridica la 9,6 milioane de euro.

Este vorba despre resedinta ei din Yucca Valley, un oras putin cunoscut situat  in desertul Mojave, California, unde a fost refugiata in cele aproximativ doua luni pe care le-a avut procesul legal pe care l-a avut cu protagonistul din Piratii din Caraibe. 

Dupa cum arata unele mass-media americane, interpretul nu apare in actul de proprietate, deoarece casa a fost achizitionata in 2019 printr-un trust anonim legat de aceasta. Pretul de vanzare ar fi fost de un milion de euro si din operatiune ar fi castigat 500.000 de euro

O suma infima daca tine cont ca mai trebuie sa gasesti o modalitate de a obtine restul sumei, care se ridica de fapt la 7,8 milioane, scazand de cele aproape doua milioane pe care le are de platit Johnny Depp, care a fost si el condamnat in proces pentru defaimare. Daca conturile sunt corecte, dupa tranzactia imobiliara a lui Amber, situatia financiara nu s-a imbunatatit prea mult.

Rezultatul procesului nu a fost acelasi pentru cei doi protagonisti ai sai, dar nu doar pe plan juridic si economic, ci si pe plan profesional. Actrita nu are scenarii pe masa pentru a reveni la cinema, desi in 2023 va prezenta in premiera noul film Aquaman si filmul In the fire, unde a lucrat cu spaniolul Eduardo Noriega (49 de ani). Imaginea sa publica a fost destul de afectata dupa ce a pierdut atat procesul, cat si apelul ulterior.

Foarte diferita este starea fostului ei sot, care nu numai ca si-a sarbatorit cu stil victoria cu o cina de 58.000 de euro inconjurat de 20 de prieteni intr-un restaurant indian din Birmingham. In plus, va reveni in curand la filmari, intrucat este protagonistul Jeanne du Barry, un film francez care povesteste viata contesei de Barry, iubita regelui Ludovic al XV-lea. Actorul va juca rolul monarhului. 

In plus, are vanzari uriase si cu prima sa colectie de tablouri, numita Friends & Heroes , care sunt vandute in galeria britanica Castle Fine Art. In momentul de fata si conform mai multor mass-media britanice, Depp ar fi vandut tablouri in valoare de trei milioane de euro . Sunt portrete neoexpresioniste ale unor personaje atat de populare precum Keith Richards  (78), Al Pacino (82) sau Bob Dylan (81).

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news