Scrisoare de adio de Gherlea Florin Dan

In ultimul timp despre Gherlea Florin Dan s-a tot vorbit ba de muzica, ba de pictorialele interesante chiar si de literatura(romanul Distractie mortala). Azi artistul si-a postat pe pagina lui oficiala de facebook ultima lui lucrare care are o poveste foarte interesanta si se intituleaza ”Scrisoare de adio de Gherlea Florin Dan”.

Pe langa latura muzicala descoperit in copilarie si continuand ca si profesie in liceu artistul si-a mai gasit o latura creativa si aceea de a scrie. Cu toate ca are multe poezii artistul a ales ca prima lui publicatie sa fie „Scrisoare de adio”. In prezent el lucreaza la cel mai nou single al sau alaturi de rUana si OvYLarocK .In continuare va las cititi si voi scrisoarea, si il mai asteptam si cu alte publicatii care dupa cate am inteles vor aparea destul de curand.

“Scrisoare de adio”

Daca vreodata in viata asta ai stat sa te gandesti macar o clipa la ziua de maine ai intelege ca nimic nu-i sigur, nimic din ceea ce faci zi nu se aseamana cu ceea ce vei face maine si nimic din ce ai facut ieri nu se aseamana cu ce ai facut azi. Dar daca cauti raspuns la ce cauti aici atunci striga-L pe Dumnezeu vorbește cu el, dar ai grija ca momentul vorbirii sa nu fie prea tarziu, astfel ca de azi inainte incearca sa iubesti pe cei ce nu te iubesc, incearca sa ierți pe cei ce nu te iarta caci ziua de maine nu sti a cui e.

Poate ca de multe ori ne dam seama de unele lucruri mult prea tarziu, am vrea sa spunem dar nu mai avem cui, am vrea sa privim dar nu mai avem pe cine asa ca spunele tuturor, spunele tuturor cat de mult ii iubesti, cat de importanti sunt ei pentru tine nu amana momentul ca poate va fi prea tarziu si ai sa-ti simti sufletul cu repros.

Daca azi ar fi ultima zi cand ti-as spune aceste cuvinte mi-ar plange sufletul de dor, asa ca daca nu v-am spus cat de mult va iubesc sa stiti acum va iubesc pe toti cei care mati iubit si cei care nu m-ati iubit pentru mine toti sunteti egali, toti sunteti la fel, toti m-ati ajutat intr-un mod sau altu , iar daca v-am suparat sau daca v-am gresit iertati-ma lasati-mi sufletul curat si va voi veghea vesnic.Daca crezi ca as putea face ceva pentru tine cere-mi spune-mi nu astepta pana cand totul va fi mult prea tarziu.

Ziua de maine imi poate fi chiar azi, chiar maine sau chiar peste un veac cand poate am sa raman singur, insa indiferent de ce se va intampla aceste ganduri vi le las voua sa va regasiti valoarea sa va ridic moralul, sa va fac sa mergeti mai departe, iar in cazul in care am sa raman singur am sa ma mangai cu aceste cuvinte duioase. Vi-as mai spune multe cuvinte insa poate e prea tarziu poate ca deja nu mai sunt dar mai lasati-mi macar o clipa sa va vad pentru ultima oara, sa va vad ochii, sa va vad chipul. Tot ce simt acum e doar parul ce se ridica de pe mana de la aceste cuvinte si stiti sigur ca mi-ar place sa mai stau, mi-ar place sa ma mai bucur de ceea ce am pentru ca simt ca mai am multe de facut.

Acum mi-e somn dar mi-e teama sa inchid ochi , mi-e teama ca poate ii inchid pentru totdeauna, si chiar daca nu-i inchid pentru totdeauna n-as vrea sa-i inchid doar din singurul motiv sa nu pierd lumina, ca vai de omul ce nu vede lumina soarelui.De-as putea sa cuprind intreg oceanul l-as cuprinde m-as lasa purtat de fiecare val dor sa stiu ca sunt si sunteti vesnici.

M-as repeta de o mie de ori sa fiu sigur ca m-ati auzit, sa fiu sigur ca m-ati inteles, dar insa ma repet va iubesc pe toti si cei care ati plecat si cei care ati ramas.Ma bucur ca mai am prilejul sa va las aceste cuvinte pentru ca-n asa zisa ziua de maine le voi povesti celor plecati cand acel fior pe care-l simt acum va disparea, cand nu voi mai insemna nimic pentru lumea de aici si voi ramane doar cu sufletul, va iubesc si nu uitati sa faceti si voi la fel.

Nu astepta ziua de manie pentru a te bucura, bucura-te de cea care o ai, bucura-te ca traiesti, bucura-te ca vezi sa citesti aceasta scrisoare bucura-te ca traiești pana-n ultima clipa pentru ca nu sti cui ii data „ZIUA DE MAINE” .

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news