Cu Doua Roti in buzunar

Astazi de dimineata am citit pe pagina de blog a website-ului idevice.ro despre aplicatia “Doua Roti”. Ce este “Doua Roti”? Se pare ca este prima aplicatie pentru device-uri iPhone (deocamdata) “dedicata pasionatilor de ciclism din Romania”. Asta suna bine si ma bucur ca cineva a contribuit si a investit timp pentru dezvoltarea unei aplicatii de genul asta care este gratuita.

Creatorul aplicatie se numeste Valentin Mladin si se pare ca a dezvoltat-o singur. Cum am citit despre ea, imediat m-a dus cu gandul la aplicatia pentru iPhone care mie imi place enorm si sper sa fie folosita si in Romania: Rendezvous.

Aplicatia este descrisa asa:

“Aici veti gasi:

– Locatiile celor mai importante magazine
– Locatii pentru inchirieri biciclete
– Stiri
– Manuale de folosire
– Evenimente
– Forum dedicat cu un format usor de folosit pe iPhone

Aceasta aplicatie va fi actualizata constant cu ultimele informatii si stiri.

Va rog sa folositi formularul de contact din categoria “Social” pentru a trimite sugestii sau reclamatii. Vreau sa ofer tot ce este mai bun in aceasta aplicatie si nu pot face asta decat cu ajutorul vostru.

Asfalt uscat !”

Pot sa completez ca aplicatia este valabila acum numai pentru iPhone care ruleaza IOS 5 (nu pot sa confirm daca ruleaza si pe versiuni mai vechi de software sau iPhone) iar pentru posesorii de Android aplicatia o sa fie disponibila in curand.

Aplicatia se instaleaza foarte usor, arata bine si se misca bine, dar uneori mai sunt momente cand pare greoaie. Pare o aplicatie solida cu mult potential si sunt sigur ca o sa fie imbunatatita in timp.

Ce imi place la aplicatie? Imi place ca a fost creata, arata bine (se poate si mai bine), este romaneasca, si e gratuita. Se gaseste harta magazinelor de biciclete si ateliere din Bucuresti, probabil ca o sa fie updatata si cu alte orase. Daca vrei sa ajungi la un magazin anume aplicatia o sa iti creeze cu ajutorul Google Maps traseul automat catre locatie.

Ce nu imi place la aplicatie? Acum nu cred ca sunt lucruri care sa nu imi placa, dar cred ca sectiunea Manuale in viziunea mea ar putea fi mai degraba o sectiune cu sfaturi despre cum ai putea sa iti repari, intretine, pedelezi bicicleta, etc.

Sunt sigur ca Valentin o sa primeasca feedback si aplicatia o sa devina una solida.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news