Tokio Hotel revin in forta si lanseaza videoclipuri pe banda rulanta!

Au trecut 5 ani de cand formatia germana Tokio Hotel, idolii adolescentilor din intreaga lume ai anilor 2000, si-au lansat ultimul material de studio, intitulat ”Humanoid”. Dupa ce au dus la bun sfarsit turneul de promovare al discului, nemtii au luat o pauza de la cariera muzicala si s-au inchis in studioul de inregistrari sa dea tot ce au mai bun pentru viitorul album.

Asteptarea fanilor a luat sfarsit, noul material semnat Tokio Hotel, intitulat ”Kings Of Suburbia”, urmand a fi lansat pe 3 octombrie sub egida Universal Music. Spre deosebire de ultimele doua albume ale formatiei, care au fost lansate atat in limba engleza, cat si in limba germana, ”Kings Of Suburbia” va fi lansat doar in limba engleza.

Produs in intregime de Peter Hoffman, ”Kings Of Suburbia” vine precedat de 2 single-uri, ”Run, Run, Run” si ”Girl Got A Gun”. Daca primul este o balada emotionanta insotita de un videoclip alb-negru, nu acelasi lucru putem spune si despre ”Girl Got A Gun”.

Compusa de gemenii Kaulitz in colaborare cu David Roth, David Jost si Patrick Benzner, ”Girl Got A Gun” scoate in evidenta evolutia sound-ului formatiei care, de aceasta data, a apelat si la cateva ritmuri electro.

”Girl Got A Gun” vine la pachet nu numai cu un sound matur, ci si cu un videoclip atipic, colorat si neobisnuit, daca stam sa ne gandim la stilul cu care Tokio Hotel se prezentase pana in prezent. In noul clip vom face cunostinta cu trei personaje inedite, Sissy, Kissy si Missy, ce pornesc intr-o misiune cu scopul de a se razbuna.

Surprizele nu se opresc aici! Pe 26 septembrie, Tokio Hotel vor lansa videoclipul primului single oficial extras de pe albumul ”Kings Of Suburbia”, intitulat ”Love Who Loves You Back”. Coperta piesei, ce infatiseaza mana unei fete pe un mouse de calculator in nuante de roz, face referire la aparatul reproducator feminin.

Videoclipul pentru ”Love Who Loves You Back” a fost regizat de Vinnie Hobbs, aceeasi persoana si din spatele controversatului ”Anaconda” al lui Nicki Minaj, si, printre altii, isi vor face aparitia in clip modelele Playboy Shannon Williams si Kiera Smith.

Un scurt fragment din ”Love Who Loves You Back” poate fi ascultat mai jos.

Cu un total de 15 piese incluse, ”Kings Of Suburbia” demonstreaza cum trecutul ramane in urma si face loc prezentului, deschizand usi pentru noi idei si influente, mizand pe un sound intens si puternic. Munca in echipa si stransa colaborare dintre gemenii Bill si Tom Kaulitz, de la compozitie pana la productie, sunt elementele ce caracterizeaza noul disc semnat Tokio Hotel.

Tracklist

1. ”Feel It All”2. ”Stormy Weather”3. ”Run, Run, Run”4. ”Love Who Loves You Back”5. ”Covered In Gold”6. ”Girl Got A Gun”7. ”Kings Of Suburbia”8. ”We Found Us”9. ”Invaded”10. ”Never Let You Down”11. ”Louder Than Love”12. ”Masquerade”13. ”Dancing In The Dark”14. ”The Heart Get No Sleep”15. ”Great Day”16. The Intimate Interview ”Time That We Have To Talk” Video

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news