Şoferul BMW-ului implicat în accidentul de la marşul bicicliştilor va fi acuzat de avocaţii CBB pentru tentativă de omor

Bicicliştii accidentaţi în la marşul „Vrem piste pe şosea” sunt rugaţi să ne contacteze!

Aşa cum ştim deja, sâmbătă, pe 21 septembrie, la finalul marşului „Vrem piste pe şosea. Vrem un oraş pentru oameni”, organizat de OPTAR şi CBB, 12 biciclişti au fost răniţi în urma coliziunii cu un autoturism marca BMW, condus de un şofer care, în două momente distincte, a intrat intenţionat în aceştia. Avocaţii CBB, abordaţi deja de câteva persoane dintre cele implicate după ce Comunitatea Bicicliştilor din Bucureşti şi-a anunţat disponibilitatea de a oferi sprijin juridic bicicliştilor accidentaţi, au decis – împreună cu aceştia – constituirea ca parte vătămată în cadrul unui proces de condamnare a şoferului pentru tentativă de omor.

Succesul demersului juridic depinde de numărul plângerilor, de implicarea celor accidentaţi şi de promptitudinea acestora.

Persoanele vătămate sunt rugate să intre în contact, cât mai repede, cu reprezentanţii juridici ai Comunităţii, chiar dacă nu vor să înainteze demersuri legale.

De aceea, avocaţii Comunităţii Bicicliştilor din Bucureşti fac un apel către toţi cei care pot contribui cu informaţii relevante asupra respectivului incident.

De asemenea, orice persoană care poate pune la dispoziţie o înregistrare video a momentelor în care şoferul auto îi accidentează pe biciclişti este rugată să intre în legătură cu avocaţii CBB.

Indiferent de tipul de implicare în cadrul acestui proces avocaţii Comunităţii Bicicliştilor din Bucureşti asigură:

  1. Confidenţialitatea absolută a persoanelor întâlnite pentru a discuta despre acest incident, fie că înaintează demersuri legale, reprezentaţi de avocaţii Comunităţii, fie că nu o vor face.
  2. Reprezentarea gratuită în instanţă a tuturor persoanelor care vor să facă demersuri legale.

Date de contact:

Avocat Adrian Rista

Email: [email protected]

FB: https://www.facebook.com/adrian.rista

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news