Site-ul web bazarka.ro usureaza sarcina celor care au nevoie sa isi repare frigiderele

In trecut, in spatiile publice existau atelierele in care se reparau: incaltaminte, televizoare, frigidere si alte aparate electrocasnice. Omul trecea pe strada, le localiza, iar cand avea nevoie stia exact unde sa se prezinte cu frigiderul sau cu televizorul defect. Oamenii isi puneau televizoarele voluminoase in paturi sau cearsafuri rezistente si de capetele suportului  improvizat luau cate doi, sa le fie mai usor.

In prezent, acesta ateliere au disparut, dar site-ul web bazarka.ro usureaza sarcina celor care cauta persoane calificate si pricepute in repararea frigiderelor.

In viata de zi cu zi se intampla un lucru ciudat: in ziua in care omul are nevoie de un meserias, tocmai atunci nu il gaseste si nu-i da nimeni nicio recomandare. In mijlocul verii nu este deloc placut ca intr-o casa sa se defecteze mai intai frigiderul si dupa aceea aparatul de aer conditionat.

Cei din locuinta respectiva vor suferi si din cauza lipsei de hrana, dar si pentru ca aerul se va supraincalzi in toate camerele. Persoanele care au poposit cel putin o data pe site-ul firmei Bazarka.ro vor sti ca aici gasesc datele de contact ale celor care repara aceste electrocasnice.

Este toamna sau iarna un moment mai fericit sa se strice frigiderul sau climatizarea si omului sa nu ii pese? Pai, daca se are in vedere faptul ca in gospodariile din satele din jurul Bucurestiului iarna se taie porcii, iar carnea trebuie pusa in frigider, nici in acest anotimp nu este ok sa se strice frigiderul si aparatul de aer conditionat.

Iarna nu mai este nevoie sa se racoreasca locuintele, dar aparatele de aer conditionat sunt utilizate si ca surse de caldura.

Pe site este afisat programul de lucru al echipei. Activitatea mesterilor incepe la ora 9 si se incheie la ora 24. In 15 ore de munca pe zi, profesionistii pot repara zeci de frigidere, deplasandu-se la adresele indicate de clienti.

Munca lor este complexa si cuprinde:

-deplasarea cu masina firmei la adresa indicata;

-diagnoza frigiderului sau a aparatelor de aer conditionat sau a sistemelor de climatizare;

-inlocuirea pieselor defecte care sunt garantate 12 luni;

-comunicarea pretului care este rezonabil;

-obtinerea satisfactiei si de o parte si de alta.

Dar pe site-ul firmei prezentate mai sus se afla informatii cheie referitoare la buna functionare a frigiderelor. Acestea nu trebuie sa fie lipite de perete sau de zid, fiindca au nevoie de o ventilatie buna. In plus, posesorul frigiderului trebuie sa stie care sunt simptomele care arata ca in curand acesta se va defecta.

Mesterii se deplaseaza in orice punct al Bucurestiului, dar si la o distanta de 30-40 de kilometri de oras, in zonele limitrofe. Ca sa nu fie nevoie sa caute numarul de telefon al furnizorilor de servicii, cand frigiderele s-au defectat, este bine ca datele de contact sa fie notate din timp pe suport de hartie si pe suport electronic. Este linistitor sa stie cineva ca un simplu telefon dat in situatia de urgenta va avea ca raspuns sosirea mesterilor la fata locului cu tot ce au nevoie si inceperea reparatiei!

Oamenii evita sa faca mari cheltuieli in aceasta perioada, iar acesta este un motiv in plus ca sa isi noteze numarul de telefon al celor care repara frigidere si sisteme de climatizare.

Costurile reparatiilor care includ deplasarea la domiciliu si schimbarea piesei defecte  sunt mult mai mici decat pretul unui frigider nou. Un antreprenor are in magazinul sau sau la hotelul detinut zeci de frigidere, dar nu isi permite ca unul dintre ele sa se strice si sa fie lasat asa defect sau aruncat.

Reparatia este economica si poate prelungi viata frigiderului cu 1 an. Se pare ca anul acesta intretinerea unei pensiuni sau a unui hotel va costa mai mult. Pe de o parte, energia electrica  va fi mai scumpa, pe de alta parte incalzirea va fi si ea costisitoare, alimentele de baza cu care se prepara mancarea la restaurant s-au scumpit si ele. Preturile la cazare nu se pot dubla fiindca ar insemna prea mult. Scumpirile asa de mari ar duce la pierderea clientilor. Cumpararea altui frigider in locul celui care se defecteaza inseamna o cheltuiala neprevazuta pe care oamenii de afaceri, dar si oamenii obisnuiti nu si-o permit in acest moment.

Tocmai de aceea datele de contact ale salariatilor firmei Bazarka.ro valoreaza aur.

Aceeasi observatie este valabila pentru aparatele de aer conditionat si sistemele de climatizare, care nu reprezinta mofturi, ci o necesitate. Nu se poata sta in camerele aflate in bataia soarelui toata ziua, iar deschiderea geamului nu este sinonima cu racorirea camerei, fiindca de afara patrunde caldura.

Specialistii de la Bazarka.ro ii invata pe romani sa fie atenti la ceea ce au si sa nu se grabeasca sa arunce lucruri. Cu reparatiile care se impun un frigider poate rezista un an sau mai multi, iar in acest timp apare programul rabla la electrocasnice si reducerile pot fi de 200-300 de lei sau chiar mai mari.

Multi prestatori de servicii si-au mutat afacerile in mediul online si prefera sa se deplaseze la adresa indicata de client pentru ca in acest mod frigiderele sunt reparate prompt fara sa fie necesare manipularea si transportul lor la o anumita adresa.

Bazarka.ro a procedat la fel, iar solicitantii de servicii au evaluat cu numar maxim de stele atat calitatea lucrarii, cat si promptitudinea acesteia.

Tara are nevoie de asemenea meseriasi care sa lucreze foarte bine si mult si care sa usureze munca persoanelor care au nevoie de reparatii frigidere, aparate de aer conditionat si sisteme de climatizare.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news