Sfaturi cum sa te conectezi cu oamenii

Indiferent daca doresti sa te conectezi social cu oamenii, sa faci o prima impresie grozava sau sa construiesti conexiuni pentru munca, poate fi un pic intimidant sa gasesti la inceput o modalitate de a te lega de oameni. Cu toate acestea, daca te concentrezi sa arati ca iti pasa cu adevarat de persoana cu care vorbesti, fa o conversatie semnificativa sau lucreaza pentru a face oamenii sa se simta confortabil, atunci vei fi in cale sa te conectezi cu oricine fara probleme.

Daca vrei sa te conectezi cu oamenii mai mult dar nu stii cum sa o faci, citeste aici.

Gaseste un punct comun

Aceasta se poate simti ca o sarcina descurajanta atunci cand nu stii prea multe despre persoana cu care vorbesti, dar gasirea unui punct comun este mai usor decat crezi. Doar cauta lucruri pe care persoana le spune in timpul unei conversatii ocazionale pentru a vedea daca poate duce la un subiect comun, cum ar fi o echipa sportiva preferata, o formatie sau chiar faptul ca tu si persoana amandoi aveti cinci fratii. Cheia aici este sa asculti cu adevarat oamenii si sa vezi daca gasesti ceva care te poate ajuta sa va conectati. Nici nu trebuie sa pui persoanei cincizeci de intrebari pentru a gasi un punct comun; lasa-l sa apara in mod natural in timpul unei conversatii.

Fa oamenilor complimente sincere

O modalitate de a te conecta social cu oamenii este sa le faci complimente sincere. Aceasta inseamna ca ar trebui sa gasesti ceva despre ei care sa fie cu adevarat admirabil si sa-i faci sa se simta bine cu ei insisi, fara a exagera prea mult. Nu vrei sa suni de parca ai fi lingusitor, ci de parca i-ai admira cu adevarat. Doar sa faci un compliment bun pentru fiecare conversatie va merge bine. Atata timp cat eviti complimentele atributelor fizice sau subiecte excesiv de personale, nu vei ajunge prea placut de restul. Iata cateva exemple de complimente pe care le poti oferi:,,Esti atat de bun sa vorbesti cu oameni noi. Cum o faci?” ,,Acei cercei sunt atat de unici. De unde i-ai luat?”

Fa ca oamenii sa comunice cu usurinta cu tine

Este de la sine inteles ca, daca vrei sa te conectezi cu oamenii pentru serviciu, atunci trebuie sa le faci foarte usor contactul cu tine. Ar trebui sa ai carti de vizita cu tine in orice moment, sa ai un telefon pe care oamenii il pot suna cu usurinta si chiar sa te promovati cu un site web sau blog. Daca cineva a auzit despre tine, de exemplu, atunci vrei ca acea persoana sa te poata gasi doar cu un search rapid; nu vrei sa te privezi de retea doar pentru ca nu ai un site personal. Iar daca tu la randul tau vrei sa gasesti persoane, pentru prietenii noi, relatii romantice sau relatii casual, creeaza cont pe site-ul de escorte si alege din acele fete sex Bucuresti compania perfecta pentru tine. Este site-ul unde poti experimenta conversatiile sociale si intimitatea. Poti fi cat de liber doresti, desigur cu limite, si sa fii autentic. Doar creeaza cont si da frau liber dorintelor si imaginatiei.

Foloseste cunostintele tale despre o persoana

Acesta este un truc extraordinar pentru conectarea cu persoane pe care deja le cunosti si  de care iti pasa. Daca ultima data cand te-ai intalnit cu prietena ta ea vorbea despre un mare interviu de angajare sau despre un tip nou de care era foarte entuziasmata, atunci mai bine asigura-te ca folosesti acest lucru cand veti vorbi sau chiar sa ii trimiti un mesaj intreband cum merge. Vrei ca oamenii sa simta ca iti pasa de fapt de ceea ce iti spun si ca-ti amintesti chiar si atunci cand nu sunteti impreuna. Daca prietenul tau trebuie sa aduca la iveala acel lucru important despre care vorbeai ultima data si trebuie sa spui: ,,Oh, corect, cum a mers?” atunci se pare ca nu ti-a pasat atat de mult de la inceput.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news