Cum sa-ti dai seama daca un tip flirteaza cu tine? 7 semne ca face asta cu tine

Nu este adevarat ca stii instinctiv daca un tip te place? Nu simti cand are ochi pentru tine si simti „feromonii” care apar in mod natural atunci cand intalnesti pe cineva cu care esti compatibil?

De obicei da… dar exista doua exceptii de la aceasta regula.

A. Te place… ca prieten. Ceea ce pare sa flirteze ar putea fi doar o atitudine placuta si o preocupare de tip frate mai mare.

B. Flirteaza cu tine… pentru ca flirteaza cu toata lumea. Flirtul este singurul mod in care comunica devreme si astfel semnalele sale sunt inselatoare.

Desi poate fi adevarat ca totul este in ochi (si contactul vizual puternic conteaza), iata inca sapte semne ca el este puternic atras de tine si nu doar sa-ti ofere aceeasi prezentare pe care o ofera tuturor celorlalti.

1. Iti acorda toata atentia.

Da, tonul vocii lui este important, la fel ca si ochii, dar si mai important este daca ii atrageti o parte din atentia sau toata atentia lui. Un barbat care cocheteaza cu tine „pe bune”, nu se gandeste la nimic altceva decat la tine. Nu imparte timpul intre tine si o alta femeie. Nu se uita la telefon. Nu intrerupe contactul vizual si se uita prin camera pentru ceva mai interesant. Simti scanteia pentru ca nu se uita in alta parte decat in ​​fata ta.

2. El incearca sa te impresioneze  

Barbatii care te plac cu adevarat si flirteaza cu tine se vor mari in moduri evidente sau uneori foarte subtile. Dar, in ambele cazuri, ei incearca din greu sa-ti influenteze sentimentele asupra a ceea ce crezi despre ei. Ei pot spune povesti despre cariera lor fascinanta, inteligenta lor ridicata, simtul umorului sau puterea lor fizica. Ei pot, de asemenea, sa prezinte tatuaje, sa vorbeasca despre antrenament sau sa ia o aventura spontana in afara statului – sau sa spuna orice numar de povesti APARA fara rost care le subliniaza valoarea.

Cand barbatii flirteaza cu tine, vor sa te impresioneze. Asa ca fiti foarte atenti la ceea ce spun ei si intrebati-va: „Ce vrea el sa simt despre aceasta poveste pe care o spune?” Raspunde doar la intrebari si flirteaza fara minte sau chiar „jongleaza” pentru atentia ta?

3. El dezvaluie cu nonsalanta informatii personale despre sine.

Barbatii care sunt „experti” in flirtul fara minte fac, de asemenea, un punct de a ramane in siguranta si sa nu atraga atentie nedorita, impartasind prea multe. Dimpotriva, un barbat care te place foarte mult si doreste mai multa interactiune personala este dornic sa impartaseasca informatii. Poate vorbi despre viata lui, despre locul de munca, despre rutina lui zilnica sau despre situatia lui familiala. Cand nu spune povesti care sa-l faca sa arate bine, Iti are INCREDERE cu informatii pe care s-ar putea sa nu le spuna altcuiva.

4. Limbajul corpului sau spune povestea.

Cand un barbat flirteaza in mod deliberat cu tine (spre deosebire de flirt cu toti ceilalti), nu isi va putea ascunde comportamentul involuntar de ingrijire. Am mentionat deja contactul vizual strans si vocea mai usoara. Dar, in plus, cautati un limbaj corporal linistit, cum ar fi:

• Te atinge cu mana, bratul sau umarul. • Stand sau stand mai aproape de tine, intrand treptat in spatiul tau personal • Privind la tine cand nu te uiti • Corpul lui este „indreptat spre tine”; in schimb, daca mainile, picioarele si picioarele lui sunt indreptate spre iesire sau altcineva in camera, inima lui nu este in ea. • Se pare ca te atinge DOAR pe tine – nu doar pe fiecare femeie pe care o intalneste

5. Te complimenteaza si sau te tachineaza.

Unele femei care se gasesc „prieten zonat” de un tip, tind sa aiba conversatii platonice cu barbatul pe care il plac. Ei acorda atentie ochilor, tonului vocii si atingerilor lui… dar nu par sa observe ca barbatul NU ii complimenteaza si NU ii tachineaza foarte des. Tachinarea si complimentele (un fel de dinamica de impingere si tragere) este ceea ce foloseste un barbat pentru a impinge o femeie emotional si a starni o reactie din partea ei. Daca iubitul tau nu pare sa faca niciunul dintre aceste lucruri, exista sanse mari sa vorbeasca doar cu proverbiala sora, matusa sau nepoata.

6. Iti face activ lucruri, cum ar fi favoruri, gesturi dragute 

Barbatii care flirteaza fara minte sau care sunt prieteni strict platonici, de obicei, nu vor face mare lucru pentru femeile cu care vorbesc lejer. Adevarat, s-ar putea sa te ia daca esti blocat la jumatatea orasului… dar trebuie sa fie intrebati. Un barbat care flirteaza cu tine si te place cu adevarat isi va face VOLONTAR gesturile de intimitate. El va va oferi „cadouri” asteptati-va la o reactie draguta si cocheta. Asta nu devine o prietenie platonica! Aceste daruiri sunt menite sa-ti arate ca esti in mintea lui, o demonstratie ca el ti-o poate OFERI, doar daca vrei tu.

Adevarat, acesta este un comportament de „tip dragut” intr-o anumita masura (si unii baieti jucatori vor evita in mod deliberat sa ofere cadouri pentru a parea mai misteriosi), dar ceea ce le lipseste in a oferi, il compenseaza cu atentie,.

7. Isi ofera timpul voluntar si vrea sa fie in preajma ta.

Barbatii care flirteaza fara minte sau comunica doar platonic te vor uita cu siguranta daca exista o oferta mai buna in alta parte. Dar un barbat care cocheteaza cu tine si te place cu adevarat va dori doar sa iasa cu tine. El va anula sau rearanja planurile, va veni in partea ta a cladirii sau va merge undeva doar pentru posibilitatea indepartata de a te revedea.

Barbatii care se straduiesc sa te vada, mai degraba decat sa iasa doar la bar sau club, au un interes personal in tine. Flirtul lor este real. Daca observi aceste semne, pe langa contactul vizual bun si un ton mai intim al vocii, cu siguranta esti in mintea lui.

Construieste-te pe acest impuls si fa-l pe tip al tau!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news