Rutina zilnica de ingrijire a tenului. Ce trebuie sa stii

Regimul meu de ingrijire a pielii si, mai exact, de rutina mea de ingrijire a pielii dimineata, tinde sa se schimbe pe sezoanele si starea pielii mele. Produsele de ingrijire a pielii trebuie sa fie diferite in functie de sezon, si asta pentru ca pielea are nevoie de o ingrijire diferita in fiecare anotimp. Prin aplicarea produselor de ingrijire a pielii in modul cel mai eficient, va asigurati ca functioneaza corect si ca nu va pierdeti banii pe ingrijirea scumpa a pielii. Continua sa citesti acest articol pentru a afla cateva lucruri utile despre rutina zilnica de ingrijire a tenului.

Curatati numai cu apa

Dimineata, curata tenul doar cu apa. Pentru ca fac o curatare completa a tenului, seara, in care se elimina machiajul si murdaria, adesea simt inca produsul in dimineata urmatoare. Pentru a fi sincer, pielea mea nu a aratat niciodata mai bine decat atunci cand o curat cu apa in dimineata. Daca sunteti sceptic, incercati sa utilizati un burete Konjac, care este un burete delicat care este facut din radacina Konjac. Clamele naturale ajuta la curatarea in mod natural a pielii fara, din nou, indepartarea uleiului. Acceseaza un link cu produse de ingrijire calitative, si alege-le pe cele care ti se potrivesc tie.

Hydrosol (toner)

Dupa curatare, folosesc un hidrosol pentru a adauga o bariera de apa pe pielea mea. Acest lucru ajuta la actionarea ca o baza buna pentru tot ce urmeaza sa vina in continuare. Hidrozolii mei preferati au cantitati mici de uleiuri esentiale, cum ar fi lavanda sau trandafirul, care sunt excelente pentru a ajuta activele sa patrunda in piele (pasul urmator).

Ser si active

Serurile pentru fata lucreaza la anumite probleme, preocupari sau beneficii pentru pielea dvs. Serul se aplica intotdeauna primul, urmand mai apoi sa aplici crema de fata si machiajul. Rolul acestuia ese acela de a reda elasticitaea pielii, de a o mentine tanara si frumoasa, si de a-i conferi un aspect proaspat. Pe fashion365.ro gasesti cele mai utile informatii despre rutina zilnica de ingrijire a tenului.

Tratamente (optional)

Acesta este un pas optional in functie de faptul daca alegeti sa utilizati tratamente sau nu. Aceasta este o optiune excelenta, de exemplu, in cazul in care as aplica un tratament spot pentru a ajuta la vindecarea cosurilor sau daca as putea aplica orice tratamente pentru zona ochilor (cum ar fi un ser, ulei sau crema). De obicei, permit tratamentului sa stea pentru un minut sau doua.

Uleiuri de fata

Voi trece apoi pe hidratant. Am tendinta de a opta pentru hidratarea grea sub forma unui balsam de fata sau a uleiului de fata. Rareori folosesc creme, deoarece simt ca pielea mea reactioneaza mai bine la ulei de plante. Adaug uleiul pe ten si incep sa il masez incet, circular. Acest masaj ajuta uleiul sa patrunda si mai bine in piele, iar tenul este de asemenea revitalizat datorita masajului. Daca folosesc un balsam, il voi incalzi mai intai in mainile mele, frecvenandu-l intre maini.

Protectia de soare

Trebuie sa aplicati intotdeauna protectie solara. Acest lucru este atat de ecologic si ajuta la protejarea de hiperpigmentare si alte deteriorari ale soarelui. Un ten ingrijit necesita o rutina excelenta.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news