Semnificatia orei in oglinda 11:12 si ce inseamna din punct de vedere spiritual

Ai auzit de orele oglinda? Suntem siguri ca le-ati vazut de mai multe ori in viata, dar intrebarea este: stiti ce inseamna?

Orele oglinda sunt un fenomen total modern, desi au echivalente in trecut si multe paralele care pot fi trase. Orele oglinda se vad doar in era digitala, pe ecranele noastre digitale.

Exista multe astfel de variatii; orele triple de oglinda sunt cele despre care vom vorbi astazi.

Inainte de a incepe sa explicam ce inseamna orele oglinda si orele triple in oglinda, permiteti-ne sa va ducem intr-o calatorie in timp, deoarece este o tema foarte importanta pentru aceasta poveste. Oamenii numara timpul din trecutul stravechi si toti traim dupa concepte stabilite de timp.

Este interesant de observat ca exista societati care nu au acelasi concept de timp ca si noi. Limba Hopi este un exemplu specific; nu functioneaza in termeni si pentru timp.

Ideea de timp este complexa si vasta, greu de inteles pe deplin. Stim ca timpul este peste tot si in toate, traim in timp. Este o constanta care curge mereu si este insondabila.

Cu toate acestea, am stabilit cateva puncte in ideea abstracta a timpului pentru a da sens propriei noastre existente. Timpul nostru fizic pe Pamant, cel putin, este limitat. A trebuit sa inventam un concept care sa ne ajute sa organizam aceasta existenta si sa obtinem tot ce este mai bun din ea.

Nu este de mirare ca timpul, asa cum este, inspira atat de multe mistere. Numerele sunt incorporate in insasi ideea de timp. Exprimam timpul in anumite unitati. Numerele sunt cele care ne ajuta enorm sa gasim sens, sa stabilim limite, sa organizam si sa sistematizam viata.

Cu toate acestea, au si mult mister si chiar magie. In epoca moderna, in care se pare ca suntem mai concentrati pe material si stiinta decat pe spiritual si magic, timpul si numerele sunt esentiale pentru noi.

Ele par a fi extrem de importante. Daca stai sa te gandesti o clipa, vei realiza ca urmarim timpul tot timpul si traim numarand, masurand, calculand atat timpul cat si alte lucruri.

Daca te gandesti la o zi normala, iti vei da seama ca folosesti tot felul de expresii formate din termeni legati de timp si valori numerice. E cam amuzant, de fapt.

Aspectul spiritual al timpului si al numerelor nu dispare niciodata, chiar daca l-am trecut cu vederea.

Timp de masurare

In epoca noastra moderna, in zonele urbane, oamenii sunt in principal obsedati de timp si numere. Cunoasteti expresia „timpul este bani”; Ei bine, timpul este esential si banii sunt numere.

Ambele sunt numere, de fapt. Aici nu vorbim despre aspecte materiale, ci despre aspecte spirituale. Am dori sa aratam cum este inca prezent si puternic. Inainte de a face asta, sa vorbim putin despre fenomenul numararii timpului.

Unele dintre cele mai vechi calendare au fost inventate in vremuri stravechi, in epoca civilizatiilor antice, precum cele ale culturilor mesopotamiene si ale Chinei.

Oamenii au descoperit ca era esential sa-si organizeze cumva propriul timp, pentru a obtine tot ce este mai bun din ceea ce are de oferit pamantul. Au inceput sa observe modele pe cer, modele de schimbari sezoniere si multe altele.

Este doar un lucru uimitor la care sa te gandesti. Magia, mitologia si religia au fost incorporate in aceste idei de atunci. Intrucat ceea ce ne intereseaza aici nu sunt calendarele si modelele ceresti, miscarea planetara etc., ci timpul, sa vorbim despre ceasuri. Ei bine, unele dintre cele mai vechi ceasuri nu ne-au putut prezenta nici un timp, cu atat mai putin ore de oglinda sau ore de oglinda triple.

Aceste ceasuri prototip ar putea afisa doar timpul care a trecut deja. Asta a fost de ajutor, desigur. La fel si lampile chinezesti cu ulei si ceasurile chinezesti cu lumanari. Acestea din urma au fost atribuite gresit lui Alfred cel Mare ca fiind propria sa inventie. Clepsidra, cadranele solare si clepsidra si-au avut locul in istoria masurarii timpului.

Paharele de nisip sunt inca un instrument la indemana, pentru a gati oua, de exemplu, daca vrei sa o faci la moda veche.

Inventia egipteana a merkhet-ului a fost prima care ne-a prezentat ora exacta a zilei, ca in sistemul de 24 de ore pe care il functionam pana in prezent. A fost unul dintre primele instrumente astronomice. Primele ceasuri mecanice au fost inventate in perioada medievala timpurie.

Unul dintre cele mai splendide exemple de ceasuri antice inca in stare de functionare este ceasul astronomic din Praga. Acest instrument incredibil nu este doar un ceas complet functional, ci si o capodopera de design.

In timp, lucrurile s-au accelerat si astazi avem ceasuri digitale peste tot. Aproape ca pare ca nu exista un dispozitiv sau o masina care sa nu aiba afisaj de timp, cu siguranta suntem obsedati de timp. Timpul este bani in lumea moderna, asa ca asta explica multe.

Cu toate acestea, ceasurile noastre digitale pastreaza un mister in interior. Fortele universului functioneaza in epoca moderna, asa cum au facut-o din vremuri.

Ore triple in oglinda

Acest lucru ne aduce in sfarsit la subiectul nostru, orele triple-oglinda. Orele triple de oglinda sunt o forma de ore de oglinda. Orele de oglinda sunt un fenomen mistic interesant si contemporan. Orele din oglinda sunt simetrice, cifrele corespunzatoare sunt vazute pe un cadran de timp digitizat. Ele arata astfel: 01:01, 02:02, 03:03 etc.

Orele triple de oglinda sunt o variatie care poate aparea ca 11:12, 11:13, 11:14… dar si 12:22 si asa mai departe. Orele oglinda si derivatele lor sunt un fenomen uimitor pentru cei care doresc sa se aprofundeze in el.

In timp ce orele cu o singura oglinda sunt mai usor de observat, deoarece par total simetrice, orele cu oglinda tripla pot scapa din minte.

Cu toate acestea, daca vei continua sa vezi aceeasi ora in oglinda tripla sau exact aceeasi secventa de numere in jurul ei, cu siguranta iti va atrage atentia. Aceste ore trebuie vazute accidental, in timp ce insasi natura lor nu este intamplatoare.

Cel putin, asa ar spune interpretii orelor de oglinda. Orele triple de oglinda sunt considerate a fi forme de mesaje ascunse.

Sunt un fel de ghid care provine din surse corecte si greu de explicat.

Cu toate acestea, exista multe opinii despre natura orelor de oglinda si a orelor de oglinda triple. Daca continuati sa le urmariti, acest lucru poate fi foarte interesant pentru dvs. Sa incercam sa ne dam seama ce inseamna sa vezi orele triple in oglinda.

Semnificatia vederii orelor triple de oglinda

Sunt cateva explicatii interesante pe care am dori sa le oferim. Una, oarecum academica, este ideea de sincronicitate a lui Carl Gustav Jung. Aceasta teorie contesta ideea de cauzalitate.

Conform ideii de sincronicitate, toate lucrurile, evenimentele si fenomenele ar putea avea sens perfect odata asociate unele cu altele. Aceasta inseamna practic ca totul poate fi semnificativ.

Evenimentele care par complet fara legatura si fara sens ar putea avea un sens perfect odata conectate. Ideea se bazeaza pe teoria inconstientului colectiv si a semnificatiilor arhetipale pe care le avem cu totii in comun.

Acum ce legatura ar putea avea asta cu orele de oglinda? Ei bine, sa presupunem ca tot vezi unul, tot timpul. La inceput, pare ciudat, dar nu logic.

Cu toate acestea, daca te gandesti la situatia ta actuala in viata si vezi semnificatia secventei de numere propuse sub forma mesajului ora in oglinda, lucrurile ar putea avea mai mult sens.

Alte explicatii sunt mai spirituale si mai romantice. Ei vorbesc despre credinta in ingerii pazitori.

Conform acestei credinte, fiecare persoana are proprii ingeri pazitori care vegheaza si ne garanteaza siguranta.

Ele nu afecteaza in mod direct niciuna dintre deciziile noastre si nici nu interfereaza cu viata noastra. Totusi, treaba lui este sa ne faca sa ne realizam intregul potential. Ei folosesc diferite canale pentru a ne trimite mesaje de indrumare si sprijin.

Un canal este cel al orelor de oglinda. Se datoreaza faptului ca timpul in oglinda ar putea fi ceva care ar disparea cu usurinta si ar incepe sa fie pus sub semnul intrebarii.

Fiecare ora in oglinda este aleasa cu grija pentru o persoana. Exista un motiv „ingeresc” pentru care tot il vezi pe acelasi.

Alte credinte spun ca spiritele decedatului incearca sa comunice cu noi prin diferite semne care pot parea neobisnuite, cum ar fi repetarea tiparelor numerice si orele in oglinda.

11:12  – Simbolism si semnificatie

Acum, cand stiti mai multe despre orele (triple) in oglinda, sa vorbim despre aceasta in special.

Timpul de oglinda tripla 11.12 trimite un singur mesaj. De data aceasta trimite un mesaj despre abandonarea vechilor obiceiuri, profitarea de noi oportunitati si crearea unui mediu sigur.

Ea provine din propunerea de combinatie specifica de cifre, despre care vom vorbi separat.

Ce va poate oferi acest mesaj? Este o orientare. Scopul acestui mesaj este sa te indrume catre o cale buna de viata. Obiceiurile si rutina au cu siguranta partea lor buna si creeaza o anumita forma de siguranta.

Cu toate acestea, riscul este de a ramane la infinit in zona de confort, fara niciun progres. Acest mesaj apare ca un semnal de alarma pentru a va reconsidera obiceiurile de pana acum.

Se poate dovedi ca acestea sunt bune si inca utile, dar nu neaparat. Acesta este un mesaj care vorbeste despre deschiderea catre idei noi. Uneori trebuie sa renunti la toate obiceiurile vechi si sa-ti dai seama ca nu-ti fac bine pe termen lung, chiar daca par confortabile.

Acest mesaj este si despre crearea de noi obiceiuri care sa restabileasca un mediu echilibrat si sigur, doar intr-un mod proaspat.

Acest mesaj este, practic, despre schimbarea ciclurilor de viata, regandirea valorilor, construirea increderii in sine, incercarea de a gasi cea mai buna si mai sigura cale de a urmari obiectivele si de a-si apara cauzele, dar necesita flexibilitate, curaj, transformare si schimbare. .

Sa exploram aceasta ora cu oglinda tripla prin prisma numerologiei angelice si numerologiei si astrologiei. Ne va ajuta sa invatam mult mai multe din mesajul in sine.

Ce inseamna 11*12 din punct de vedere spiritual?

Timpul in oglinda tripla 11:12 sau aceeasi secventa in alte formate si locuri consta din numerele 1 si 2. Acestea sunt numere vibrationale caracteristice si impreuna constituie un mesaj pentru tine.

Aici numarul 1 domina evident, dar energia numarului 2 nu trebuie neglijata.

Numarul 1 este exact despre aceste inceputuri si obiective pe care le-am mentionat. Este numarul care iti da valoare, dar si ceea ce te face sa realizezi ca totul incepe cu un pas mic. Este numarul care vorbeste despre glorie, succes, leadership, ambitie, dorinta de a fi cel mai bun, primul, cel puternic.

Ea intruchipeaza energia curajului necesar, spiritul indraznei, progres, creatie, putere, activitate, inspiratie, energia suprema a iubirii. Numarul 1 este glorios, carismatic si entuziast in vibratia sa.

De asemenea, vorbeste despre noi inceputuri, noi inceputuri si noi oportunitati; exact ceea ce ai putea avea nevoie. Deoarece este dominanta aici, trebuie sa vorbim despre aspectele sale negative.

Cifra 1 poate duce, de asemenea, la diferite extreme, care sunt mintea ingusta, intoleranta totala, lipsa de respect fata de ceilalti, mandria desarta si agresivitatea.

De asemenea, reprezinta complet contrariile celor de mai sus, cum ar fi pierderea motivatiei, vointa slaba, dependenta etc. Numarul 2 aduce un pic de echilibru aici.

Numarul 2 este mai centrat si mai stabil, un numar pozitiv care inspira bune relatii sociale, prietenie, grija, compasiune, dragoste, toleranta, echilibru, intelegere, adaptabilitate, incredere, flexibilitate, blandete, har si armonie generala.

Aici, el lupta cu energia puternica a numarului 1, dar rezista. Acest mesaj in total spune ca esti un personaj foarte puternic, dar trebuie sa-ti echilibrezi energiile.

1112 in astrologie si numerologie

Astrologia si numerologia ne-ar putea ajuta sa intelegem si mai bine acest mesaj. Ingerul numarul 1112 rezoneaza si cu energia numarului 5, deoarece suma tuturor cifrelor de aici este egala cu 5.

Sa presupunem ca 5 este un subton pentru intregul mesaj si ce subton! Numarul 5 va ofera exact ceea ce va lipseste in primul rand.

Numarul 5 este numarul care reprezinta libertatea, minte libera si creativa, entuziasm, inspiratie, imaginatie.

Este numarul de abordare versatila a vietii, mintea deschisa, gandirea inventiva, magnetismul, curiozitatea si spiritul aventuros, mintea vizionara, expansiunea in toate aspectele vietii. Este numarul de experiente, lectii de viata si acceptarea pozitiva a acestora din urma.

Numarul 5 ajuta la invatare prin experienta si la indepartarea moralului fara pocainta. Ajutati numarul 1 sa ramana in lumina sa stralucitoare, evitand riscul gandirii inguste.

Numarul 5 este, de asemenea, cel al companiei, al sociabilitatii si al prieteniei, care se incadreaza in mod surprinzator in energia numarului 2. In general, echilibreaza acest mesaj puternic.

Ajuta la stabilirea de noi rutine si la mentinerea unui mediu sigur. Mesajul secventei de numere 1112 este un frumos amestec de vibratii ale numarului 1, 2 si 5, distribuite intr-un mod specific.

Ori de cate ori incepeti sa vedeti ore intr-o oglinda sau o oglinda tripla, va sfatuim sa va uitati la numerologie pentru semnificatiile anumitor cifre.

Ce sa faci daca vezi 11:12?

Acum, cand ai aflat despre masajul din spatele acestei ore cu oglinda tripla, totul depinde de tine. Acest mesaj ar trebui sa te inspire sa incerci sa vezi viata unui inger diferit. Viata ta are nevoie de dinamica pentru a progresa bine.

Desi poate parea asa la inceput, acest mesaj nu inseamna ca ar trebui sa schimbi instantaneu totul din viata ta de la radacini. Ar trebui doar sa te inspire sa incepi sa te gandesti la asta si sa iei decizii pozitive.

Acest mesaj ar trebui sa iti provoace rutina si obiceiurile, dar nu inseamna ca trebuie sa renunti la tot ce ai lucrat.

Iti inspira potentialul creativ, asa ca se poate intampla sa gasesti o alta forma de exprimare in ceva in care te afli deja, fara a-l abandona, ci schimband putin abordarea sau schimband mediul.

Un alt aspect important al acestui mesaj este mediul securizat. Cititi mediul sigur atat pentru corpul dvs., cat si pentru minte. Inseamna ca ar trebui sa te inconjori de oameni care trezesc sentimente pozitive in tine si, de asemenea, de cei care iti provoaca mintea intr-un mod pozitiv.

Ar trebui sa cultivati relatii sociale bune cu alti oameni. Acest mesaj reprezinta toleranta, intelegere si respect reciproc. Este esential pentru linistea sufleteasca si pentru un somn sanatos noaptea. Fii sincer, corect si tolerant.

Concluzie 

11:12 Trimiteti un mesaj unic de schimbare a obiceiurilor sau gasirea de noi canale pentru a va exprima cauza si ideile, fara a va pune in pericol, mai ales in ceea ce priveste sanatatea mentala si pacea interioara.

Sensul exact, desigur, depinde de fiecare caz in parte; vei sti ce este si cum se leaga de viata ta, odata ce ai interpretat sensul secventei de numere.

In general, este un mesaj care ar trebui sa iti deschida mintea catre idei noi si sa te ajute sa-ti gasesti locul in lume.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news