Mesajele de adio – descifreaza-le sensul

Mesaje de despartire – oricine a trecut prin viata citind unul si traind intotdeauna un profund sentiment de..confuzie. Fie ca tu decizi sa termini relatia, fie ca el face pasul acesta, mereu exista sentimente mixte, regrete pentru imposibilitatea unui final fericit alaturi de o persoana pe care o iubesti, dar de care nu mai esti indragostita.

Daca el a fost cel care nu a mai vazut un viitor impreuna cu tine, atunci situatia devine din ce in ce mai complicata. Iti pui semne de intrebare, analizezi toata relatia – ce a mers bine, ce a scartait – si mai ales, care a fost catalizatorul.

De ce tocmai acum si-a dat seama ca nu va potriviti? Sunt probleme pe care orice femeie, citind un mesaj de despartire si ajungand in taramul indoielii de sine si al nesigurantei, si le va pune.

Voi incerca sa te ajut sa intelegi de ce anumiti barbati nu doresc sa continue relatiile in care se afla si ce motive dau cei mai multi dintre ei pentru a termina legatura amoroasa.

Bineinteles, in limba si priceperea lor de fiinte complicate de pe Marte, cum se zice. Asadar, pregateste-te sa iti infrunti fantomele trecutului, sa deschizi folderul din mintea ta in care ai stocat toate amintirile cu ex-ul si sa intelegi ce nu a mers bine in relatia ta, care sunt factorii care l-au determinat sa renunte si de ce a considerat ca metoda folosita este cea mai adecvata.

Pregatirea pentru replica finala

Stim prea bine ca atitudinea este unul din cele mai importante aspecte ale caracterului unui om, asa ca de ce nu ar fi si in ceea ce priveste relatiile? Se spune ca atata timp cat te simti bine cu tine insuti, ii faci si pe ceilalti fericiti. Explicatia este ca nu poti sa iubesti pe altcineva daca nu te iubesti inca pe tine.

Un alt factor de care trebuie sa tinem cont pentru a prevedea nereguli in relatia ta este felul in care prietenii tai o privesc. Daca observi ca pana si cei mai buni dintre amici invoca motive pentru a evita intalnirea cu tine si partenerul, atunci trebuie sa iti pui niste semne de intrebare: ori nu il plac pe prietenul tau, ori pe tine in preajma lui? Raspunsul nu este niciodata usor de ascultat in conditiile in care cei din exterior vad mult mai realist traiectoria relatiei tale.

Desi aceste semne spun cat se poate de multe, nimic nu prevede mai bine sfarsitul relatiei tale decat propriile voastre sentimente unul fata de celalalt. Daca nu il mai gasesti atragator, daca glumele lui te lasa rece sau daca incerci sa il schimbi odata ce ajungi sa-l cunosti, atunci e timpul sa iei o pauza de la toate mustrarile la care probabil il supui si sa analizezi ce simti cu adevarat.

Mesaje de despartire – descifrarea sensului ‘Nu este vina ta, eu nu sunt capabil de o relatie’ – sau metoda victimei: presupune pozarea partenerului tau in victima relatiei, cu scopul de a te face sa te simti vinovata in momentul in care aduce vorba de despartire. El spera ca astfel te vei simti instant mai bine si nici nu vei fii suparata pe el. ‘ Stii foarte bine cat urasc cand faci asta’ – sau metoda certei premeditate: presupune invocarea, din senin, a unui motiv pentru care l-ai enervat si continuarea in sensul acesta cu „discursul de despartire” pe care l-a exersat pana atunci.

Este metoda cea mai neplacuta, dupa parerea mea, pentru ca deseori pleaca din frustrarile pe care nu le impartaseste cu tine si te lasa mai confuza si nesigura ca niciodata. ‘Daca te deranjez atat de tare, de ce nu ma lasi?’ – metoda victimei fragila la un pas de suicid: poate ca una din cele mai periculoase tehnici de a te desparti, prin simplul fapt ca declanseaza o serie de nelinisti ce vor bantui relatia voastra luni la rand. Scopul este ca tu sa primesti feedback-ul necesar pentru a pune capat relatiei.
‘Daca suntem suflete pereche ne vom regasi intr-o buna zi’ – tehnica ‘serendipity’, cum imi place mie sa o numesc: se bazeaza pe faptul ca suna romantic si lasa vina nefunctionarii relatiei in aer, prin evitarea luarii unei decizii. Este o metoda eficienta deoarece iti forteaza mana ori sa accepti calma sfarsitul relatiei, ori sa negi ca a existat o conexiune cosmica intre voi. ‘Relatia noastra nu mai este ceea ce a fost’ – sau tehnica inlocuirii: se refera la acceptarea situatiei actuale pana la ivirea unei noi cuceriri. Este folosita in principiu de acei barbati care sunt nesiguri ca vor gasi ceva mai bun.

Felul in care privesti finalul povestii depinde numai si numai de tine. De retinut este ca mereu femeile au tot cautat intelesurile ascunse din spatele mesajelor de despartire, incercand sa gaseasca alinarea si sa treaca peste, inchizand un capitol important din viata lor.

Esential este sa realizezi motivele pentru care povestea ta nu a avut un happy -ending, pentru ca urmatoarea relatie sa nu fie afectata de aceleasi greseli. Va indemn sa fiti puternice, sa invatati din experiente si sa nu uitati ca din luptele pe care le pierdeti invatati cel mai mult.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news