Levy și MM Stoica pleaca de la Steaua! Noul antrenor va fi Ilie Stan

Dupa ce in vara se laudau cu performanțele pe care le vor obține impreuna, MM Stoica și Roni Levi pleaca de la Steaua. Așa cum era de așteptat de ceva vreme incoace, rezultatele nesatisfacatoare ale roș-albaștrilor au dus la schimbari majore in club. Dar de data asta nu este inlocuit doar antrenorul, precum s-a intamplat de 6 (!) ori anul trecut, ci acum va pleca și managerul.

Steaua a inceput perioada de vara cu Roni Levi pe banca. Clubul patronat de Gigi Becali nu a gasit un antrenor timp de cateva saptamani, dupa ce mai mulți tehnicieni din strainatate și din țara au refuzat sa preia formația care pana de curand juca in Ghencea. Managerul MM Stoica l-a convins pe finanțator sa il accepte pe banca tehnica pe israelianul cu care reușise rezultate foarte bune la Unirea Urziceni.

Cu toate ca a terminat pe 2 in acel campionat in care a pregatit-o pe fosta campioana a Romaniei, Levi nu avea sa dea de aceleași situații și la clubul roș-albastru. A primit rand pe rand jucatori, unii mai buni, alții doar vedete pe hartie, nu a avut teren propriu și nu s-a bucurat de aportul fanilor. Pretențiile la o formație precum Steaua difera mult de cele de la Unirea Urziceni, astfel ca o serie de mai multe rezultate fara victorie i-a fost fatala, indiferent de motivele pertinente pe care putea sa le invoce israelianul: lipsa unui teren, a unei baze de pregatire, a unei sali de forța și disputarea fiecarui meci in deplasare.

Cu toate ca spunea pana de curand ca vrea sa ramana mai mulți ani la Steaua, MM Stoica se pare ca nu mai continua alaturi de clubul lui de suflet. A dat greș cu aducerea lui Levi, Steaua este clasata doar pe locul 9 cu 11 puncte dupa 8 etape, nu a convins nici in Europa League, unde are doua remize cu Schalke 04 și cu AEK Larnaca și nici nu este de acord cu aducerea lui Ilie Stan pe banca tehnica. Mai ales ca fostul antrenor al Braneștiului a avut o singura cerința: nu vrea bani mulți, ci dorește doar sa lucreze cu un staff alcatuit in totalitate din oameni aduși de el. Gigi Becali i-a dat unda verde in acest sens și bineințeles ca o asemenea decizie l-a nemulțumit total pe manager.

Deși suporterii l-au venerat in perioada in care obținea succese pe linie cu Unirea Urziceni și au oftat in momentul in care acesta a acceptat sa conduca pe FC Vaslui, totul parea sa intre pe fagașul normalcand MM Stoica a acceptat sa devina managerul Stelei. A trecut peste divergențele pe care le avea cu Gigi Becali, a reușit sa convina Peluza Nord sa se reintoarca langa echipa și a sarit la gatul tuturor celor care atacau formația sa de suflet. Acest comportament i-a cucerit pe suporteri, iar in cazul in care pleaca nu se știe care va fi reacția tribunelor.

Urmeaza o perioada noua, cu o conducere inedita in vederea multora, cu un Ilie Stan superdeterminat și avid de rezultate, insa care se inscrie pe linia tuturor predecesorilor sai: vrea sa obțina totul, in condiții foarte grele, iar daca nu va reuși in cel mai scurt timp, este posibil sa aiba parte de aceeași soarta ca Ilie Dumitrescu, Marius Lacatuș, Cristiano Bergodi sau Sorin Carțu.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news