Destin – Afla care este adevarata putere a tarotului

Cu totii am vazut filmele, seriale si site-uri de tarot online. In aceasta ilustrare obisnuita, o persoana intra intr-o camera veche pentru a citi tarotul si vedem pe scurt aspectul camerei: stivuite cu tomuri arhaice vechi pe artefacte oculte si ciudate. Camera este menita sa evoce un sentiment de intelepciune mistica antica. O femeie batrana imbracata in haine exotice si esarfe de matase trateaza cartile de tarot si le etaleaza metodic, iar deseori in aceste reprezentari vedem ca cititorul de tarot descopera cartea ,,moarte” neplacuta cu o taiere de respiratie.

Publicul este condus sa creada ca destinatarul citirii in tarot este in pericol grav si ca are un destin groaznic. In practica reala, tarotul nu functioneaza deloc ca in reprezentarile sale senzationale de la TV. Puterea tarotului nu consta in avertizarea oamenilor cu privire la un destin tragic, ci mai degraba este ca un ghid pentru a face fata oricarui tip de destin, asa cum sunt etalarile de tarot online gratis de pe edestin.ro.  

Destin – etalare carti de tarot

Etalarea din tarot si cartile de pe edestin.ro sunt concepute pentru a reflecta calatoria spirituala a vietii unei persoane, fiecare carte reprezentand evenimente generale care apar frecvent in viata. Odata ce un cititor etaleaza cartile inaintea cuiva care cauta indrumari, semnificatia acestor carti poate varia la nesfarsit. Cu alte cuvinte este necesar sa urmaresti sensul simbolic al fiecarei carti, deoarece acestea se pot referi la evenimentele si la oamenii din viata ta. Dar cum anume te poate ajuta cineva sa-ti intelegi viata cu un pachet de carti?

Destin – Puterea cartilor de tarot

In primul rand, pachetul standard de tarot este format din 78 de carti. Cincizeci si sase dintre carti sunt la fel ca si cartile de joc traditionale. Acestea au 4 semne (bate, sabii, cupe si monede sau pentagrame) numerotate pana la zece, cu patru carti regale in varful fiecarui semn (rege, regina, cavaler si pagina).

Destin tarot – Arcana Minora

Aceste 56 de carti sunt denumite in general Arcana Minora a unui pachet de carti de tarot care iti ilustraza aspecte ce tin de destin. Fiecare semn reprezinta o anumita caracteristica. De exemplu, suita de Bate reprezinta in general intelepciune sau cunoastere, in timp ce suita de Pentagrame reprezinta de obicei latura materiala.

Sensul individual din spatele fiecarei carti numerotate adanceste in continuare sensul cartilor si cum iti influenteaza situatiile care fac parte din destin. De exemplu, cartea ,,trei” detine o semnificatie generala a unirii si ascensiunii si culmea energiei. Este un numar puternic, dar unul care poate insemna lucruri mult diferite in functie de semnul sau.

Trei de Cupe (suita ce reprezinta in general  problemele emotionale legate de destin) ar putea semnala ca urmeaza sa ai parte de o relatie de durata, in timp ce trei de Bate ar putea insemna ca vei avea o perspectiva clara si obiectiva asupra unei probleme cheie din viata. Celelalte 22 de carti sunt cartile din Arcana Majora, desenate in culori vii si denumite in mod enigmatic, care acopera toate evenimentele arhietipale majore ale fiecarui destin.

Destin tarot – Arcana Majora

Cartile din Arcana Majora sunt separate fata de cartile din Arcana Minora si sunt numerotate in functie de calatoria universala a fiecarei persoane in timp ce trec prin viata si destin. Acestea sunt cartile pe care le-ati putea recunoaste cu usurinta in orice etalare a cartilor de tarot: Nebunul, Luna, Roata Norocului si Moartea. Semnificatiile acestor carti de tarot si nu numai se regasesc pe edestin.ro.

Cand apare o carte din Arcana Majora intr-o etalare a cartilor de tarot cu privire la aflarea evenimentelor tesute in destin, aceasta necesita o atentie speciala, deoarece semnificatiile sale sunt de obicei mult mai profunde si fundamentale decat cele din Arcana Minora. Cartea Nebunul, de exemplu, denota, de obicei, un inceput, indiferent daca este inceputul unui nou loc de munca sau al unei noi relatii, in timp ce Omul Spanzurat semnifica de obicei o persoana care oscileaza intre alegerile care ii pot influenta destinul.

Destin tarot – Puterea revine subiectului, nu cititorului

Complexitatile tarotului sunt prea multe pentru a fi abordate intr-o singura carte, cu atat mai putin intr-o singura etalare tarot destin, Cu toate acestea, trebuie mentionata conceptia gresita comuna despre tarot, si anume credinta ca tarotul determina evenimentele inainte de a se intampla.

Cartile de tarot nu detin nicio putere pentru a prezice in mod explicit viitorul. Ceea ce pot face si ceea ce fac foarte bine, este sa ajute la stabilirea potentialelor evenimente viitoare pentru subiect. Citirea tarotului creeaza un loc sigur pentru ca oamenii sa recunoasca si sa se confrunte cu crizele si schimbarile din viata lor si pentru descoperi personal modalitatile de rezolvare a acestora in ceea ce priveste alegerea corecta a drumului pregatit de destin.

Din aceasta perspectiva, puterea cartilor de tarot consta in intregime in determinarea unei persoane si in ambitiile acesteia. In ceea ce priveste tarotul, ele vor ilumina subiectul si ii va evidentia aspecte legate de destin numai daca acesta permite acest lucru si este deschis la indicatii si sfaturi. Si, pentru ca este o traditie veche de secole, probabil ca nu veti fi surprinsi sa aflati cat de mult din ceea ce dezvaluie tarotul despre viata si destin pare adevarat.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news