Indemnul Storeexpert pentru orice detinator de magazine, de fabrici sau de depozite: „Cere oferta de cantilevere!”

De multe ori, curajul cumparatorului se concretizeaza intr-o oferta accesibila si intr-un pret bun pe care vanzatorul il stabileste echitabil. Un pret echitabil este de folos ambelor parti: cumparatorul va fi fericit ca a putut sa dea asa de putin pe produse la care nu poate renunta, in timp ce vanzatorul este fericit ca poate supravietui si isi poate plati angajatii.

Prejudecatile nu isi au rostul in afaceri. Niciodata un intreprinzator nu trebuie sa ezite, cand trebuie sa se intereseze de pretul unor produse.

Indemnul magazinului de rafturi metalice: cere oferta de cantilevere vine sa demonstreze acest lucru.

Toti cei care se tem de preturile mari la rafturile metalice ar trebui sa stie ca: daca nu sunt bani suficienti exista cel putin doua alternative care ii ajuta si pe cumparatorii care nu au bani suficienti cand doresc sa cumpere. Prima solutie este inchirierea rafturilor pentru anvelope, pentru magazine sau a sistemelor cantilever. Inchiriere inseamna bani mai putini si platiti lunar. Evident ca la sfarsit rafturile se pot cumpara, cand cumparatorul se va convinge de utilitatea lor, de faptul ca nu poate renunta la ele si mai ales va face rost de bani.

A doua solutie este la fel de eficienta ca prima si consta in luarea sistemelor de depozitare in leasing.

Rafturile se monteaza dupa ce consultanta, masurarea locului respectiv si proiectarea rafturilor au fost facute gratuit de catre specialistii magazinului, iar beneficiarul se foloseste de ele cat doreste, dar are libertatea sa le plateasca in transe si cand va avea bani.

Toate rafturile eficientizeaza spatiul de stocare si pastreaza produsele in stare perfecta. Imbracamintea este ambalata in cutii sau pungi sa nu se umple de praf si sa nu se sifoneze. Ea nu poate fi aruncata pe jos, pe pardoseala sau pe pamant sa se umple de mucegai, sa prinda un miros urat si sa nu o mai cumpere nimeni. Nu toate magazinele pot aseza confectiile pe umerase si atunci este ideal sa le puna in rafturile metalice pentru magazine.

Rafturile se pot adapta marimii produselor si datelor tehnice ale acestora. Exista rafturi pentru anvelope si pentru grinzi, capriori si cherestea sau pentru produse care sunt foarte late.

O alta prejudecata indeamna omul sa renunte daca nu vede pe site produsul de care are nevoie. Trebuie stiut ca in prezent sunt magazine/furnizori de produse si de servicii care fac la comanda acel produs numai sa ajute clientul. Si Storeexpert face la comanda constructii metalice, fie ca este vorba de o balustrada cu o anumita forma, fie ca este un pod peste un rau sau o rampa pentru revizuirea masinilor si utilajelor sau a avioanelor, ea se face conform dorintelor clientului.

Pentru tot ce are nevoie, cumparatorul trebuie sa solicite oferte de pret si de servicii. Specialistii magazinului prezentat mai sus sunt la dispozitia acestuia, ajutandu-l gratuit sa aleaga rafturile potrivite activitatii pe care o desfasoara.

Nevoia de proiectare a sistemelor de rafturi  este mare si in cazul unui depozit, dar si a unui magazin. De fapt, magazinele au si ele depozite in spatele locului in care expun si vand produsele, fiindca nu ar incapea toate pe raft.

Nu oricine poate realiza o proiectare de nota 10! Sunt necesare doua lucruri esentiale: cunostintele de specialitate si experienta. Storeexpert implineste 14 ani de activitate intensa la nivel national si a organizat sute de depozite, puncte de lucru, sisteme de rafturi caltilever sau mezanine.

Evident ca inaintea proiectarii este necesara o discutie intre beneficiar si furnizor pentru a se prezenta cu onestitate raportul  asteptari- transpunerea acestora in practica.

Exista sisteme de rafturi si de constructii metalice care permit utilajelor sa actioneze si pe o parte si pe alta si care fiind situate la inaltime pot servi ca puncte de control si ca monitorizare a intregii activitati.

Fermierii sa nu spuna ca nu au motive sa intre pe site pentru ca gasesc si ei rezolvare pentru multe probleme. Mai intai, daca au nevoie de structura metalica pentru sere, pentru silozuri sau fanarii de aici o pot comanda.

Apoi au si ei de depozitat produse in spatii speciale si au nevoie ca de aer de rafturi metalice.

Rafturile metalice sunt ecologice pentru ca protejeaza padurile care filtreaza aerul, ofera atat de multa frumusete si umbra vara. In plus, ele sunt mult mai rezistente si decat rafturile din plastic si decat cele din lemn.

Un raft din plastic care se rupe ajunge probabil pe foc si din el se vor degaja particule de microplastic pe care le inhaleaza oamenii.

La ferma este nevoie si de generator care se gaseste tot pe site-ul magazinului de rafturi metalice, iar balotii grei de lucerna sunt manipulati cu utilajele pentru ca ar fi prea greu sa fie saltati manual.

Storeexpert este aliatul intreprinzatorilor, de aceea cumparatorul trebuie sa ceara o oferta de pret, fiindca va primi una de nerefuzat.

Magazinul are incredere in solicitant, caruia ii ofera sisteme de rafturi de inchiriat sau in leasing si asteapta ca partenerul sau de afaceri sa aiba incredere in calitatea produselor si in promptitudinea serviciilor.

De 13 ani Storeexpert s-a dezvoltat si numarul clientilor sai a crescut pentru ca si ofertele au fost ajustate pe nevoile si pe cererile acestora.

Indemnul pe care magazinul il face tuturor celor care sunt nehotarati, tematori, desi au la dispozitie si serviciile si produsele si portofoliul este: „Cere oferta de rafturi metalice si de structuri metalice care te intereseaza si nu vei fi dezamagit!”

Rafturi, utilaje, constructii si structuri metalice si mai ales specialisti de nota 10 la dispozitia clientilor!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news