Ghid util pentru renovarea unei case vechi

Casele vechi sunt deosebite si au un aer special, dar uneori au nevoie și de reparații și renovări. Este posibil să nu avem toți un buget prea mare cu care să lucrăm, dar există mai multe moduri de a renova foarte bine o casă mai veche. Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a începe un proiect de renovare a locuințelor.

Renovarea bucătăriilor și a băilor

Daca vrei produse de calitate si variate pentru renovarea bucatariei sau a baii, iti recomandam sa vizitezi https://cozzy.ro/. Vei avea de unde alege pentru a obtine rezultatul dorit. Renovarea bucatariei si a baii este primul pas pe care trebuie sa il urmezi atunci cand te apuci de renovarea unei locuinte. De la dărâmarea pereților până la organizarea dulapurilor, vă puteți actualiza bucătăria pentru a reflecta un stil modern, păstrând în același timp farmecul casei dvs. mai vechi. Remodelarea băii poate include actualizarea instalațiilor sanitare sau înlocuirea dușului și a căzii în funcție de vârsta casei. 

Puteți începe cu un strat de vopsea sau puteți remodela întreaga baie pentru un aspect nou și proaspăt. Un mare avantaj al renovarii bucătăriilor și băilor este că va crește valoarea casei dvs. și o va face mai atrăgătoare pentru potențialii cumpărători dacă decideți să o vindeți. Vă puteți concentra întotdeauna pe actualizarea corpurilor de iluminat, a aparatelor și a instalațiilor sanitare, păstrând în același timp elemente ale designului original, cum ar fi pardoselile sau gresia.  

Renovarea ferestrelor, izolației și încălzirii / răcirii

Mulți proprietari sunt atrași de renovari, dar menținerea unei case confortabile și eficiente ar trebui să fie, de asemenea, o prioritate. În funcție de bugetul dvs., există multe opțiuni de încălzire pentru casele mai vechi. O casă construită în urmă cu ceva timp poate să nu aibă instalat un sistem de aer condiționat. Se pot baza chiar și pe surse de căldură mai vechi, mai puțin eficiente, precum radiatoare sau încălzitoare de perete. 

Există mai multe modalități de abordare a acestui tip de upgrade, iar un specialist vă poate ajuta să găsiți cea mai bună opțiune pentru casa dvs. Luați în considerare montarea de ferestre noi și izolație pentru a preveni curenții de aer și a păstra aerul cald în timpul iernii și aerul rece în timpul verii. Aceasta este o modalitate rapidă de a face o mare diferență. Este posibil, în cele din urmă, să aveți nevoie să instalați o nouă unitate de caldura pentru a vă menține confortabil casa. Acest lucru va ajuta, de asemenea, la creșterea valorii casei dvs.  

Faceți renovari rapide, cu buget redus, la o casă mai veche

Chiar daca ai un buget mic, tot iti poti renova casa veche intr-un stil destul de frumos chiar si atunci cand iti doresti sa schimbi piesele de mobilier precum paturi matrimoniale, canapele, scaune, mese, biblioteci sau dulapuri. Înlocuiți blatul din bucătărie și gresia din baie. pentru un aspect atractiv și modern. Noile sertare, mânerele dulapului și bateriile pentru chiuvetă pot avea un impact mare într-un spațiu mai vechi. De asemenea, puteți revigora întotdeauna o cameră cu un strat proaspăt de vopsea într-o culoare preferată. Pictarea personală a unei camere vă va ajuta sa economisiti banii pe care i-ati da angajării unui pictor. Nu uitați să aplicați vopsea proaspătă și pe tavan. Perdelele noi sau jaluzelele și mobilierul colorat cu accent sofisticat, de asemenea, să lumineze o cameră.  

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news