5 moduri de a sti daca fostul tau vrea sa se intoarca la tine

Pentru multi, asta este mare intrebare, vrea sa sa intoarca la tine? Desi, sincer, nu trebuie sa fii un mare detectiv sau de la FBI, exista mici indicii care sunt greu de trecut cu vederea si care lasa sa se inteleaga ca fostul tau doreste sa se intoarca la tine. 

Intelegand cat de simple sunt aceste indicii, intrebarea nu este daca vrea sa se intoarca sau nu, mai degraba, intrebarea de 64 de mii ar trebui sa fie, vreau sa revin? Si de multe ori cand analizezi acea intrebare in profunzime, cand te opresti sa se gandeasca ce a fost acea relatie, cum s-a incheiat, termenii in care s-au incheiat, iarta redundanta si toate acele lucruri; in mod normal raspunsul este si ar trebui sa fie intotdeauna NU, nu vreau sa ma intorc, pentru ca in acest caz nu se aplica, dar vechea zicala „mai bine ce se stie rau decat ce este bine de stiut” nu este deloc, in acest caz, este complet gresit si nu te cunosc, dar prefer de o mie de ori sa incerc sa incerc ceva nou, ceva de la zero, decat sa incerc sa repar o relatie rupta si disfunctionala care nu a functionat. primul.

Serios, repet cu insistenta, mai degraba decat sa te intrebi cum sa stii daca fostul tau vrea sa se intoarca, ar trebui sa te intrebi, de ce ar trebui sa o faca? Desi cu siguranta expertii in dragoste si minte va recomanda intotdeauna sa va puneti aceste intrebari si pe baza pe ele determinati daca este sau nu fezabil sa returnati:

5 fraze pe care le foloseste fostul tau atunci cand vrea sa se intoarca la tine

Aceste fraze sunt traducerea te iubesc inapoi, simple si serioase, chiar par magice, ca atunci cand cineva te invita acasa la ei sa te uiti la un film sau sa coaceti prajituri, ASTA E MOD MODERN DE A Spune Vreau sa fac sex cu tine , acelasi lucru se intampla si cu frazele sa se intoarca, pe care le spune doar fostul tau.

Crede-o, exista 5 indicii super evidente care il vor da pe fostul tau daca vrea sa se intoarca cu tine, doar verifica aceasta lista cu cele 5 moduri de a sti daca fostul tau vrea sa se intoarca cu tine si doar cu unul pe care il gasesti. intr-un mod afirmativ, acea persoana pe care doreste sa se intoarca.

Acestea sunt cele 5 fraze pe care atunci cand auzi de la fostul tau, indreptate catre tine, este pentru ca isi doreste o a doua parte:

1. „Hai sa bem o cafea”

De nicaieri te contacteaza pentru a vorbi foarte amabil si insinueaza posibilitatea de a merge la o cafea, intr-adevar, cand auzi sintagma „hai sa bem o cafea” iti spune fara sa spuna „ Vreau sa ies din nou cu tine”, nu exista alta posibilitate, nu exista nicio sansa ca el sa vrea sa pretinda ceva de la tine, sa-ti ceara ceva ce am uitat, daca este foarte amabil si atent si, de asemenea, iese la discutia ca vrea sa te vada si sa bea o cafea, este un fapt ca vrea sa reinceapa romantismul.

2. „Mi-e dor de tine” 

Daca auzi aceste cuvinte, urmate de sensuri giratorii, invartiri, scuze ciudate, lucruri de-a face cu trecutul sau reflectii despre cat de fericit am fost cu tine, este mai mult decat evident.

3. „Esti cu cineva?”

Se poate, de asemenea, ca inainte de a arunca primele bombe el sa puna intrebari mai putin evidente, asa ca daca incepe sa se intrebe daca esti deja romantic cu altcineva; este un alt mod indirect de a-ti spune: „Mor fara tine”

4. „M-am gandit mult la tine” …

Aha, nu-mi spune Cand fostul tau spune acele cuvinte, intr-un context de cine stie de ce, dar nu ma pot opri sa ma gandesc la tine sau apari tu in multe dintre lucrurile pe care le fac, bingo, repet, acea fraza este sinonima cu „da-mi o sansa”

5. „Arati grozav”

Acestea pot parea cuvinte normale, amabile, pe care ti le-ar spune oricine; dar cand vin de la fostul tau, sunt dintr-un singur motiv si deja stii asta.

Desi exista si alte indicii care iti vor da semne ale pretentiilor fostului tau, de exemplu, daca iti trimite multe mesaje sau incepe multe conversatii pe retelele de socializare si este atent si alert la lucrurile pe care le faci; pentru ca a facut deja o investigatie anterioara despre tine si viata ta.

Un alt semn ca fostul tau vrea sa se intoarca cu tine este ca isi cere scuze pentru trecut, pentru lucrurile pe care le-a gresit, pentru greselile pe care le-a facut sau pentru lucrurile care te-au ranit, vorbeste si el mult si insistent despre cat de fericiti voi doi. au fost . Este chiar foarte prietenos, concentrandu-se pe toate lucrurile bune pe care le-au trait impreuna si pe lucrurile grozave pe care le-au realizat in cuplu.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news