Sapte filme horror de vizionat de Halloween, care va vor surprinde

Nu sunt filmele de groaza tipice pe care le vedem de obicei de Halloween. De asemenea, nu este un autor tipic.

In acest articol, veti gasi sapte filme de groaza pe care nu le veti gasi pe nicio lista comuna.

Sapte filme de groaza pe care nu trebuie sa le ratezi

Noi, adeptii filmelor de groaza, suntem la fel de constienti de faptul ca cea mai mare parte a productiei este o gramada de rahat la care vom continua sa participam la premiere neobosit, multumindu-ne cu o sperietura acceptabila sau un pic de atmosfera pentru a ne hrani dependenta.

Aceasta fixare a noastra nu trebuie sa ne impiedice sa distingem (foarte putine) titluri care ies in evidenta de restul.

Una dintre solicitarile pe care le primesc cel mai des este aceea ca recomand un film recent —clasicii ar trebui sa fie cunoscuti de toti fanii— care nu este absolut abominabil, asadar, cu ocazia publicarii acestei serii pe care o dedica terorii de Halloween , Va prezint aceasta selectie a celor mai bune filme de groaza din ultimii ani, pe care le-am vazut, pe care le stiu, pe care le amintesc.

1. Omul din umbra 

Incepem aceasta selectie a celor mai bune filme de groaza pe care le-am vazut in ultimii ani cu acest film cu Jessica Biel in rolul principal.

Cinema tensionat, cinema de mediu, cinema surprinzator, cinema admirabil scris care construieste o poveste care depaseste arhitectura genului.

Julia este o tanara asistenta care locuieste intr-un oras prapadit din Statele Unite, unde, in mod inexplicabil, mai multi copii au disparut intr-un timp foarte scurt. Cei mai superstitiosi atribuie disparitiile Omului Inalt: un personaj intunecat care, conform traditiei, ia copii. Cand va disparea si fiul Juliei, ea se va lupta nu doar pentru a-l recupera, ci si pentru a afla cine este Omul Inalt si ce se intampla cu copiii rapiti.

2. It Follows 

O data la multi ani, apare un nou monstru/mit/legenda flagranta care, daca este incorporat intr-un film la fel de bine executat ca acesta, ofera suficienta frica pentru a vedea genul supravietuind inca cateva decenii.

Unul dintre cele mai bune filme de groaza pe care le-am vazut in ultimii ani.

3. Autopsia lui Jane  Doe 

Sau cum, cu resurse minime si o schema clasica de groaza, poti face un film extraordinar de eficient care sa reaprinda entuziasmul pentru acest gen de cinema.

Realizare, interpretare si scenariu, scenariu, scenariu. Nimic mai mult.

4. Veronica 

Pe locul patru dintre cele mai bune filme de groaza pe care nu le-am uitat.

Stiu deja ca el fierbe un arsenal stricat de trucuri vechi inspaimantatoare pentru a-si construi pirotehnica ezoterice, dar filmul este salvat de acea tanara care poarta singura greutatea enorma a familiei ei, de furtuna supranaturala care se dezlantuie asupra ei, de role proaste de varsta lui si chiar din Spania anilor saptezeci.

Centella, Centella.

5. Azil: Experimentul  

Inclus in aceasta selectie mai mult pentru aspectul ei gotic decat pentru cel terifiant.

Si pentru alegoria unei lumi inversate si pentru distributia sa minunata si pentru scenariul sau dornic si pentru punctul meu slab pentru tulburarea psihiatrica…

6. Elibereaza-ne de rau  

Ne apropiem de sfarsitul ciclului recentelor „cele mai bune filme de groaza” – despre care stiu eu.

Fara a constitui vreo piatra de hotar in istoria artei a saptea, Deliver us from evil face parte din aceasta lista de imbinare a subgenului exorcismelor cu thrillerul si cu slasherul — scuze pentru anglicism, dar a trebuit sa arat ca controlez subiectul — si fa-o intr-un produs compact si foarte distractiv.

Cel mai bun, posterul.

7.Vizita  

Si pentru a incheia acest maraton de Halloween , incheiem selectia noastra cu „cele mai bune filme de groaza” .

Horror naturalist, cu caracterul dublu de citire a scenariului si o buna doza de caricatura, inscris intr-un film fara sudura, desi cu un anumit ton minor.

De asemenea, ne serveste sa aplaudam cariera unuia dintre cei mai interesanti autori ai ultimilor ani.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news