Femeile bune nu au incredere in ele

Si cand zic bune ma refer la cele care arata bine. Si cand ma refer ca nu au incredere in ele zic defapt ca ele cred despre ele ca le lipseste increderea in ele.

Cu alte cuvinte cu cat arata mai bine cu atat incredere este mai mica.Acum, lucrul asta e destul de greu de observat in cluburi. Defapt acolo, te uiti, si vezi cum o tipa care arata atat de bine, e imbracata pe masura si a refuzat 3 tipi pana acum … sa nu aiba incredere in ea?

Mai mult daca vezi pe cineva ca refuza o oferta o sa te gandesti exact la contrariu. Adica: stie ce vrea si drept urmare are posibilitatea sa refuze.Pana aici pare totul logic si atunci cum femeile bune nu au incredere in ele?

2 aspecte:- Logica e folosita doar pentru a creea un program de esec … in cazul de fata in a iti da o scuza sa nu te duci la o tipa care arata bine ( pentru tine )- Prea multa logica si analiza chiar dauneaza relatilor ( de orice fel … mai ales celor care se vor intime )

Asociez ideea ca femeile bune nu au incredere in ele cu un dialog din American Gangster:La un moment dat capul clanului isi chiama un frate ce facea parte din angrenaj si il intreba de ce s-a imbracat asa tipator:- Nu! asta este moda. Arat cel mai bine din incapere. Si in plus o haina buna ma face sa am noroc mai mare la femei.Replica care a venit dupa un timp la fraza aceasta a fost:- Cel care se imbraca cel mai bine si tipator astfel incat sa sara in ochii celorlalti este veriga cea mai slaba din incapere. Cu alte cuvinte este cel mai fricos de acolo.

Sau imaginativa urmatorul exemplu: credeti ca un luptator, campion mondial, isi va lua toate medaliile castigate de fiecare data cand iese din casa? Ar fi o demonstratie buna ca nu are nici un fel de frica. Logic, nu?! Si totusi cand iese din casa nu face lucrul asta care e logic. Sunt convins, evitati momentul, ca poate sa iti faca o demonstratie de cateva secunde oricand. Secunde pentru ca nu are nevoie de mai mult!Revenind la subiectul initial.

E greu sa vezi lucrul asta in cluburi. Asta pentru ca acolo e unul din momentele in care femeile bune chiar s-ar putea sa aiba incredere in ele. E si simplu: cand esti abordata de 1000 de ori in medii apropiate ( cluburi / baruri ) in general de vreo 5 ori pe seara … scris altfel trebuie sa fi tare de cap sa nu sesizezi ca ai putere in situatiile respective!

Totusi viata nu ne-o petrecem in club si de aici incepe sa se vada cum e cu lipsa de incredere la femeile bune.Sistemul ar fi: citesc in stele, maini, carti si cred in horoscop numai sa nu fac ce trebuie. Cu alte cuvinte cred in orice forta externa si extraordinara si sper in ajutorul divin ca altcineva sa rezolve problema.Si daca nu iese, si evident ca nu asta e sistemul ca sa rezolvi o problema, o sa vezi cum totul se intoarce impotriva tutror, si a ta daca esti in zona! Nu ai participat pana acum la refularile unei femei care arata bine.

Crezi ca de la prea multa incredere in sine se intampla lucrurile astea?

Si cand vine vorba strict de relatii credeti ca au mai multa incredere in ele?Cum sa ai incredere in tine, cand vezi ca vin numai idioti la tine care nu stiu cum sa iti ofere diverse lucruri numai ca sa ti-o traga si sa plece? Poate pe termen scurt o fi placut, da pe termen lung in ritmul asta “nu o sa am o relatie serioasa niciodata!”.

Adevarat e visul oricarui om sa ajunga sa i se ofere pe tava lucuri, asta pana in momentul in care se indeplineste, si vezi ca fericirea ta bate spre 0 per ansamblu.

Ce zici, urmatorul exemplu le da incredere in ele?“ si cand a venit … , chiar imi placea de el, a stat vreo 2 intalniri si dupa nu m-a mai sunat!!!” ( poate sa dureze si cateva luni )Fiti siguri ca orice femeie buna, are o relatie de calitate dupa care plange pentru ca nu a avut-o! Si probabil ca atentiile si lucrurile gratuite erau doar marginale in relatia respectiva. Zic asta pentru ca o relatie de calitate se gaseste atata timp cat stii sa cauti si in nici un caz nu e bazata pe lucruri oferite gratuit!

Sau cum crezi ca iti afecteaza concurenta increderea in sine? In anumite cluburi frumusetea e deja un lucru comun! Cum ti-ar afecta tie lucrul asta incredrea in tine, practic cand ti se ia arma secreta?!Sunt cateva idei care ar putea sa te faca, ca in momentul in care vrei sa abordezi o femeie buna, sa iti zici inainte sa te duci la ea:

“La cum arata, mai mult ca sigur ca nu are incredere in ea!”

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news