Cum sa-ti faci bucataria ca noua

A venit vara! Pentru unii asta inseamna vacanta, iar pentru altii munca. Si aceasta pentru ca ne aflam in sezonul cel mai potrivit pentru reamenajarea locuintei. Daca ai decis ca vrei sa trebaluiesti prin casa, iata cateva sugestii.

Te gandesti la reamenajarea buca- tariei, dar nu ti-e suficient bugetul? Diverse alternative si optiuni ieftine o fac acum posibila. Majoritatea celor care vor sa-si reamenajeze bucataria doresc totul nou si prefabricat profesional, din comert, dar niciuna dintre aceste optiuni nu este cu adevarat necesara pentru ca bucataria ta sa aiba un aspect nou si proaspat. Daca mobila din bucatarie si aparatura nu sunt depasite ori stricate, poti inca sa le folosesti. Curata, spala totul, si asta este tot ce le trebuie ca sa arate la fel de bine ca unele noi.

Mobilierul isi schimba fata

Mobila de bucatarie poate fi utilizata atata timp cat inca exista si nu e deteriorata. Pentru aspect, vopses te-o cu o alta culoare. Una vesela, stralucitoare poate fi o alegere buna pentru a da incaperii in care oricum iti petreci foarte mult timp o fata noua. Mobilierul poate arata la fel de elegant ca si cel din magazine. Poti opta pentru un blat nou, laminat, unul dintre materialele contemporane des folosite, si un tavan fals in locul celui expirat. Ai de ales dintr-o multitudine de modele si preturi. Pentru o bucatarie stralucitoare ia in considerare schimbarea tipului de lampa. Dispozitivele de fixare cu lumina fluorescenta sunt o alegere, iar pretul aplicelor de perete nu mai e la fel de mare ca in trecut.

Aparatura noua cu bani putini

Cat despre ustensilele din bucatarie, daca functioneaza si iti sunt necesare, este bine sa le pastrezi. Daca te gandesti ca sunt depasite din punctul de vedere al consumului electric si vrei sa cumperi altele noi, incearca sa gasesti piese de schimb pentru ele si inlocuieste doar elementul depasit din interior. Exista si posibilitatea sa gasesti aparate la mana a doua care sa te satisfaca. Doar ca trebuie sa ai rabdare sa cauti aparatul ori piesa de care ai nevoie la un pret pe care sa-l negociezi. O alta optiune de luat in seama este zona targurilor de duminica unde poti gasi tot felul de obiecte. Vanzarile online pot fi o alta sursa. Insa aici putina prudenta nu strica Verifica daca vanzarea este licita. Acestea sunt doar cateva sugestii pentru cum poti reamenaja bucataria cu putini bani. Ceva care arata bine nu este neaparat obligatoriu sa coste si scump.

Noi, romanii, suntem inventivi, creativi si, cum n-am locuit niciodata in case prea mari si nici bani prea multi n-am avut, am fost pusi in situatia de a rezolva ieftin diverse probleme domestice. Tu ai creat sau ai modificat ceva in casa ori gradina ta? Vrei sa le spui si altora cum ai procedat? Sau, poate, ai nevoie de sfaturi pentru ceva ce ai vrea sa pui in practica? Noi iti oferim posibilitatea sa comunici cu toti cei interesati de aceleasi lucruri ca si tine. Asteptam scrisorile si fotografiile tale pe adresa CP 90, OP 2, Bucuresti.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news