Cum sa mentii o relatie armonioasa cu partenerul tau

Sunteți într-o relație sănătoasă? Căutați lucrurile potrivite într-un partener – și stiti cu siguranta ca le-ați găsit? Mulți oameni petrec atât de mult timp căutând acea „scânteie” sau acel sentiment că au găsit persoana potrivita incat uită să examineze dacă relația este bună sau nu pentru ei. Trebuie să faceți un pas înapoi și să învățați cum să aveți o relație sănătoasă înainte de a gasi adevarata implinire si fericire cu o altă persoană.

Când începeți să vă gândiți la cum să aveți o relație sănătoasă, nu luați în considerare imediat cum ar trebui să fie cealaltă persoană sau ce ar trebui să facă pentru dvs. În schimb, concentrați-vă asupra relației în sine și a aspectului interacțiunii dintre voi doi. Ce caracteristici speciale are această relație? Ce vă aduce împreună cu partenerul dvs.? Închideți ochii și imaginați-vă cât de fericiți vă faceți reciproc. Imaginează-ți un sentiment ca esti complet și iubit de o altă persoană. Cum se simte asta? Mai important, de ce se simte așa? 

In plus, sa nu uitam ca o relatie armonioasa inseamna si ca viata sexuala dintre cei doi parteneri este una satisfacatoare. Cei care se uita la filme pentru adulti, filme xxx cu blonde, etc, pentru a-si imbunatati viata intima, sunt cu adevarat impliniti. Nu trebuie sa ii ascunzi niciodata partenerului tau dorintele tale pe plan sexual. Cu cat esti mai sincer sim ai deschis din toate punctele de vedere, cu atat sunt sanse mai mari ca relatia ta sa fie una cu adevarat implinita. Întrebați-vă ce anume face ca această relație să fie atât de extraordinară . Poti spune în cuvinte? S-ar putea să nu puteți spune imediat ceea ce va face să va simtiti atât de special. Dar probabil are multe – dacă nu toate – caracteristicile relațiilor sănătoase. 

Cum sa aveti o relatie sanatoasa

Relațiile nu sunt unice. Dar, indiferent pe cine iubești, cum te-ai întâlnit sau istoria pe care o ai împreună cu partenerul tau, relațiile sănătoase împărtășesc anumite trăsături: încredere, comunicare, creștere, intimitate și multe altele. Puteți lucra la construirea acestor trăsături, indiferent dacă ați fost într-o relație de o săptămână sau de un deceniu.

Iubiti-va propria persoana inainte de a iubi pe altcineva

Ați auzit vreodată expresia „like atrage like”? Aceasta este legea atractiei – ideea că atragem lucrurile pe care ne concentrăm și cu care ne înconjurăm – și asta se aplică relațiilor și vieții in general. Dacă îmbrățișezi gandirea pozitiva, trăiești cu pasiune și ești amabil și te accepti pe tine și pe ceilalți, vei atrage oameni care fac același lucru. Învățarea iubirii de sine nu este întotdeauna ușoară. Va trebui să vă identificați și să vă depășiți convingerile limitative, și să vă rescrieți povestea pentru a vă oferi putere și încredere in fortele proprii. Dar dacă vă întrebați cum să aveți o relație sănătoasă, atunci acesta este un prim pas vital.

Ridicati-va standardele 

Trebuie să vă țineți standardele ridicate dacă doriți o relație sănătoasă. Dacă așteptările tale sunt scăzute și nu depui efortul de a crește împreună cu partenerul tău, rezultatul va fi o relație învechită și deteriorată. Ce vrei cu adevărat de la relația ta? Care sunt standardele pe care le-ai setat pentru partenerul tău? La ce te aștepți de la partenerul tău, fizic și emoțional? Orice ar fi, acesta este ceea ce trebuie sa obtii pentru tine. Sunteți un participant activ la această relație; felul în care vrei ca partenerul să apară pentru tine este modul in care trebuie sa te prezinti pentru el.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news