„Cobra Kai”: Tot ce stim despre sezonul 4 pe Netflix

Netflix a anuntat oficial ca va avea loc sezonul 4 al serialului Netflix „ Cobra Kai”, iar in sfarsit premiera sa a vut loc . In sfarsit vom reusi sa rezolvam cliffhanger -ul sezonului 3, care da o suta de intoarceri la sfarsitul sezonului 1 si sezonului 2. Ne asteptam pe cel din primul sezon, al doilea era dintr-un manual de telenovele. Dar al treilea extinde nostalgia inca un sezon si asta spune multe . Esti incantat sa te intorci in dojo si sa afli cum continua sa evolueze povestea si personajele ei?

Bineinteles ca exista dorinta, pentru ca „Cobra Kai” este un succes pe Netflix. Una dintre clauzele acordului la care au ajuns creatorii si producatorii serialului pentru a face saltul pe platforma de streaming a fost sa continue povestea primelor trei sezoane cu care au ajuns pe platforma de streaming sub brat , pentru ca la momentul respectiv „Cobra Kai” a facut tranzitia la Netflix (acordul a fost negociat intre martie si aprilie 2020, chiar la inceputul pandemiei) sezonul 3 era deja scris, filmat si in post-productie. De altfel , serialul a intrat sa inceapa lucrul in sezonul 4, cu conditia, evident, ca primele doua sezoane sa aiba succes . Si daca ar fi avut.

Desi showrunnerii nu au vrut niciodata sa spuna cate sezoane au in minte, au vorbit despre continuitate. Unul dintre cei trei creatori ai serialului a asigurat ca „ne simtim foarte norocosi sa avem patru filme cu personaje, lumi si povesti cu care sa lucram si din care putem continua sa tragem idei pe masura ce serialul evolueaza” . Si aici vom vorbi despre asta, despre cum evolueaza serialul in al patrulea sezon. Cand are premiera? Cine se va intoarce in distributie si cine se alatura? Cum va evolua povestea? Cum arata actorii in noile episoade? Va spunem totul!

 „Cobra Kai”, sezonul 4: Data lansarii

Sezonul 4 din „Cobra Kai” s-a terminat de filmat in mai anul trecut si s-au grabit sa-l incadreze chiar inainte de sfarsitul anului 2021. Data premierei noilor episoade a fost pe 31 decembrie 2021 , chiar inainte de bun venit noului an. Ce modalitate mai buna de a petrece acele zile de vacanta decat urmarind serialul?

„Cobra Kai”, sezonul 4: Cine va fi in distributie?

Avem repetari, concedieri si noi autografe in distributia celui de-al patrulea sezon din ‘Cobra Kai’. Cei care cu siguranta nu puteau rata, pentru ca fara ei serialul nu ar exista, sunt eternii rivali Daniel LaRusso si Johnny Lawrence, interpretati de Ralph Macchio si William Zabka .

Alaturi de ei, un numar bun de actori si actrite care au facut marele sezonul precedent: Xolo Mariduena (Miguel), Mary Mouser (Sam), Tanner Buchanan (Robby), Jacob Bertrand (Hawk), Peyton List (Tory) si, de desigur, Desigur, terifiantul Martin Kove (Kreese), care va continua sa fie principalul antagonist al povestii. De asemenea, asteptam cu nerabdare revenirea Vanessei Rubio ca Carmen, mama lui Miguel si interesul romantic al lui Johnny.

 Printre noi autografe se numara tinerii Dallas Dupree Young si Oona O’Brien . Si nu ne-ar mira sa o revedem pe Elisabeth Sue in rolul lui Ali, al carui rol in poveste a fost lasat foarte deschis in sezonul al treilea.

Dar cel care va fi in gura fanilor francizei va fi Thomas Ian Griffith, care este incorporat prin recuperarea rolului sau de Terry Silver, raufacatorul celei de-a treia editii din ‘Karate Kid’ si unul dintre personajele preferate ale lui. fanii . Se pare ca va avea un rol foarte important in sezonul 4.

Cea care nu se va intoarce este Nichole Brown , care i-a dat viata Aishei si care a anuntat deja ca nu se va intoarce pentru al treilea sezon. Aparent, nici in a patra nu o va face. Pacat!

 Primele trei sezoane formeaza un arc intriga cu dezvoltare (sezonul 1), mijloc (sezonul 2) si deznodamant (sezonul 3): relatia dintre personajele lui Johnny Lawrence (William Zabka) si Daniel LaRusso (Ralph Macchio) trebuia rezolvata. in sezonul 3 sau asta nu avea de unde sa-l ia . In sezonul 3, Okinawa si Kreese – ei bine, si mai ales Ali Mills (Elisabeth Shue) si surprinzatorul ei bun simt – au ajuns sa-i impace.

Sezonul 4 va fi clar: si acum, cand lucram impreuna, vom putea invinge ceea ce a fost intotdeauna inamicul nostru comun? Usa va fi mereu deschisa pentru introducerea lui Hillary Swank, un alt personaj cheie din saga originala (showrunneri o considera parte a Universului Cinematic Miyagi, asa ca nu o exclud), care ar putea introduce un nou complot. linie, dar sezonul 4 trebuie rezolvat este conflictul ridicat de John Kreese . Showrunnerii serialului au asigurat ca personajul lui John Kreese va fi unul dintre elementele centrale ale sezonului 3, asa cum a fost, dar au mai anuntat ca nu au spus tot ce au vrut sa spuna despre el si ca mai sunt multe. de spus. 

 Sezonul 4 va trebui mai intai sa rezolve apelul misterios de la Kreese . Kreese, stiti, a fost intentionat sa fie marele raufacator din „Karate Kid 3”, dar din cauza angajamentelor profesionale nu l-a putut indeplini si a ajuns sa dea mai multa greutate personajului lui Terry Silver. Sezonul 3 si 4 trebuie sa-i faca dreptate lui John Kreese. Dar acest apel asigura ca exista altcineva… Dar este Terry Silver sau Mike Barnes? Pentru ca, cum se potriveste ca actorul Sean Kanan a postat astfel de lucruri pe retelele de socializare:

 Si ca inventatorul loviturii cu macara a postat si asta dupa ce sezonul 3 a fost impuscat:

 Exista doua posibilitati: una, ca Sean Kanan a vrut sa troleze fanii si doua, ca sunt imagini reale . Daca sunt adevarati, poate fi si un troll: pot fi imagini ale antrenamentului sau pentru sezonul 4. In toate interviurile pe care Kanan le-a facut de cand serialul a reinviat pe Netflix, nu a lasat drumul. Ceea ce nu inseamna ca ceea ce spun restul actorilor din serial este adevarat.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news