Cele mai populare branduri de pantofi romanesti

Moda din Romania este pe o panta ascendenta, iar incurajarea brandurilor romanesti este un demers pe care ni-l asumam cu placere, atunci cand calitatea se imbina cu talentul si dedicatia.Desi in domeniul pantofiilor sunt inca la inceput de drum, fiind destul de putine. nume sonore pe piata, ne putem mandri cu cateva branduri autohtone ce castiga teren.

Mihaela Glavan este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de pantofi din Romania , dar cu un real succes si peste hotare, prezinta sa la Berlin Fashion Week fiind deja o cutuma.

Colaborarile celebre cu nume ca Alina Botea, Irina Schrotter, Carmen Secareanu sau Irina Marinescu, ce s-au concretizat in colectii capsula Sepala ?? „Touched by ??”, sunt rezultate eforturilor de sustinere a modei made in ro .

Produsele semnate Mihaela Glavan pot fi achizitionate din magazinul din Bucuresti, Strada Franklin nr 9, din magazin Irina Schrotter din Baneasa Shopping City, dar si online pe sepala.ro.

Coca Zaboloteanu este un alt designer ce creeaza pantofi deosebiti. O prezenta discreta, Coca Zaboloteanu sa remarcat pe piata accesorii autohtone printr-un stil original, un design simplu si piese inconfundabile.

Tocurile de obicei joase, pantofii ca si, dar chic sunt cateva dintre trasaturile creatiilor sale.

Produsele Coca Zaboloteanu pot fi comandate online pe site-ul cocazaboloteanu.ro sau cumpara din atelierul din Bucuresti, Strada Doctor Staicovici, nr 28.

Smiling Shoes este unul din brandurile autohtone care ne-a obisnuit de ceva timp cu colectii sezoniere pline de culoare si detalii atipice. Pantofii care iti aduc zambetul pe buze pot fi personalizate din punct de vedere detalii si culori, iar pentru comezi pot accesa site-ul smilingshoes.com

Condur by alexandru este un alt brand din ce in ce mai apreciat printre producatorii autohtoni de incaltaminte , care a reusit in ultimii ani sa atraga atentia prin modelele feminine, indraznete si calitative.

Showroomul din Bucuresti, Strada Cotroceni nr.21, este locul in care poti proba modele existente sau iti pot comanda o pereche personalizata de pantofi Condur.

In cele din urma, 2 nume cu rezonanta in lumea pantofilor romanesti : Musette si Il Passo .Spre deosebire de primele branduri, care s-au impus cu o aparitie mai retrasa pe piata, acestea sunt extrem de prezente in zonele comerciale din toata tara.

Musette este o referinta pentru majoritatea doamnelor si domnisoarelor care apreciaza pantofii frumosi, fiind de ani buni unul dintre cele mai cautate branduri de incaltaminte.

Modelele moderne, cromatica mereu diversificata si o foarte buna strategie de marketing au facut ca succesul marcii sa depaseasca granitele tarii, ajungand si in tari ca Liban, Bulgaria sau Statele Unite ale Americii.

Magazinele Musette se regasesc in majoritatea centrelor comerciale din Bucuresti si din tara. Printre ele, Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Unirea Shopping Center, City Park Mall Constanta, Brasov Strada Republicii 46.

La randul sau, brandul Il Passer cucereste teren valoros pentru clientela pasionata de pantofi , fiind din ce in prezent in peisajul modei romanesti.Varietatea produselor si vizibilitatea foarte buna pe piata fac ca acesta sa fie foarte indragit.

Gasesti pantofii Il Passo la magazinul online ilpasso.ro sau la Afi Cotroceni Park, Baneasa Shopping Center, Bucuresti Mall si in tara la Cluj, Constanta, Timisoara, Iasi, Craiova (lista completa a adreselor se gaseste pe site-ul oficial).

 

 

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news