Bicicleta roşie a introdus HUSA ROŞIE

În mare, este vorba despre cea de-a treia ediţie a campaniei „Bicicleta roşie”, care a decis, anul acesa, să accesorizeze toate bicicletele parcate în centrul Bucureştiului cu husele Bicicleta Roşie.

Turului ciclist „Bicicleta rosie”, iniţiat acum trei ani de Coca-Cola, va avea loc mâine, 16 iulie, începând cu ora 20.00, în Parcul Izvor.

Anul acesta s-au pus la bătaie 300 de biciclete (mai puţine decât anii anteriori, când s-au dat 450 de biciclete, respectiv 400), acelaşi model ca şi până acum şi acelaşi brand – DHS.

Din comunicatul oficial:

Peste 15.000 de amatori de ciclism şi nu numai, s-au înscris în concurs pe site-ul www.bicicletarosie.ro pentru a câştiga o bicicletă roşie Coca-Cola. Dintre aceştia, 300 de norocoşi au fost selectaţi prin tragere la sorţi şi, conform regulamentului, au câştigat câte o bicicletă roşie şi o cascӑ de protecţie.

Bicicleta roşie îi invitӑ pe toţi cei care sunt pasionati de miscare sӑ pedaleze împreună sâmbӑtӑ, 16 iulie începând cu ora 20:00, în Parcul Izvor. Pânӑ în prezent, au confirmat participarea la Turul ciclist peste 3.400 de iubitori ai mersului pe bicicletӑ.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news