Ce se intampla cand un barbat din zodia Capricorn este suparat?

Un barbat Capricorn suparat pe tine va incerca sa evite sa-ti arate. Va incerca sa se concentreze pe munca si afaceri.

Cand nu va mai putea ignora asta, va incepe sa-ti arate ca este suparat evitandu-te.

Cand un barbat Capricorn te saruta, el poate fi capabil sa-si suprime sentimentele daca este suparat. Totusi, daca este foarte suparat pe tine, te va saruta intr-un mod scurt si indepartat.

Ce atrage un barbat Capricorn? Este atras de femeile solide, independente, loiale, oneste si care pot aborda o problema atunci cand se confrunta cu ea.

Daca ii arati ca esti asertiv si deschis la feedback, va fi mai probabil sa vorbeasca atunci cand este suparat. In caz contrar, va incerca sa-si suprime sentimentele.

El nu va mai comunica cu tine

Daca vrei sa stii cum isi exprima dragostea un barbat Capricorn, este practic si cu picioarele pe pamant. Nu e unul care sa se planga. De fapt, un barbat Capricorn va lucra neobosit pentru a te face fericit. Totusi, daca este suparat, s-ar putea sa-l tina pentru el.

El nu intelege importanta procesarii sentimentelor. Pentru un barbat Capricorn, daca nu poti face ceva pentru a rezolva problema, nu merita sa-ti faci timp pentru a vorbi despre asta. Daca te intrebi cum sa faci un barbat Capricorn obsedat de tine, pastreaza-te la nivel si echilibrat.

Barbatul Capricorn care se indragosteste semnele includ disponibilitatea lui de a face lucruri pentru tine sau de a-ti fi de folos. Daca incepi sa profiti de el, s-ar putea sa nu vorbeasca la inceput. Daca ofera un centimetru si tu iei o mila, la inceput isi va pastra furia pentru el.

El va lucra mai mult

Un barbat Capricorn indragostit va face tot posibilul pentru a te face fericit. Dar un barbat Capricorn suparat va face tot ce poate pentru a-si face seful fericit. De obicei lucreaza ore lungi, dar daca isi petrece brusc fiecare moment de veghe la birou, sau chiar isi petrece noaptea acolo, este un semn sigur ca este suparat.

Barbatii Capricorn se vor ascunde in munca lor atunci cand sunt suparati de o situatie. Daca este suparat pe tine sau ranit de ceva ce ai facut, se va ingropa in munca si s-ar putea sa nu-l vezi sau sa nu auzi de el zile in sir.

Personalitatea unui barbat Capricorn poate fi greu de inteles la inceput. Chiar si atunci cand este indragostit, nu este cel mai bun comunicator. Evita sa se ocupe de sentimente. In plus, va evita sa se confrunte cu orice l-a suparat. Se va preface ca nimic nu este in neregula si se va concentra in schimb asupra muncii lui.

El te va ignora

Intalnirea cu un barbat Capricorn la distanta lunga este o provocare. Personalitatea lui poate fi indepartata chiar si atunci cand locuieste in aceeasi casa cu tine. Cand un barbat Capricorn este suparat, el va deveni si mai distant. Poate parea comportamentul lui normal, pana cand timpul trece si iti dai seama ca te ignora.

Daca un barbat Capricorn nu raspunde mesajelor sau apelurilor tale, acorda-i timp suplimentar. Daca trec saptamani si tot nu iti raspunde, e semn ca este suparat pe tine. Poate fi greu de spus daca te ignora, deoarece poate fi lent sa raspunda chiar si atunci cand nimic nu este in neregula.

Cand un barbat Capricorn este suparat pe tine, poate decide ca nu merita drama unei confruntari. El se va inchide si te va ignora pentru ca este mai usor decat sa te ocupi de nuante implicate in rezolvarea unui conflict. Barbatii Capricorn pot fi ganditori concreti, iar procesarea unei probleme poate fi dificila pentru ei.

Se va comporta ca si cum nimic nu s-a intamplat

Primul sarut al unui barbat Capricorn poate dura luni intregi. El se misca incet in relatii. Cand un barbat Capricorn este suparat pe tine, se va comporta ocazional. Se va racori brusc si se va comporta ca si cum voi doi sunteti doar prieteni. Asta nu inseamna ca s-a terminat. Inseamna doar ca se da inapoi.

El face asta pe baza dorintei de securitate. El va juca cool. Poate nu stii daca te iubeste la inceput. Va incerca sa se comporte ca si cum nu ar fi investit emotional in relatie. Acest lucru poate declansa semnale rosii pentru dvs.

Cel mai bine este sa nu intrati in panica. Da-i putin timp si nu-l presa. Dupa ce au trecut cateva saptamani, incercati sa plantati treptat semintele, subliniind observatiile dvs. Nu-l acuza ca este rece sau distant. In schimb, subliniaza schimbarile reale ale comportamentului pe care le-ai observat.

El va deveni rece

Cand vezi semne ca un barbat Capricorn este interesat de tine, poate fi o surpriza cand este brusc rece si distant. Acesta poate fi un semn ca este suparat pe tine. Un barbat Capricorn care este suparat pe tine se va inchide mai mult decat de obicei.

Barbatii Capricorn sunt destul de complicati pentru ca prefera sa evite sa vorbeasca despre sentimente. Cu toate acestea, atunci cand un barbat Capricorn este suparat, el va deveni mai distant. Ai putea interpreta comportamentul lui ca un semn ca nu te place. Totusi, acesta nu este cazul.

Este posibil sa simtiti de fapt tensiunea sau poate parea ca temperatura din camera a scazut. Acest lucru se datoreaza faptului ca un barbat Capricorn nu va avea nicio problema in a-si opri latura sentimentala si vulnerabila daca simte chiar si un indiciu de problema. Se auto-protejeaza si mult mai sensibil decat lasa sa treaca.

El va evita emotiile

Barbatii Capricorn evita intotdeauna sa vorbeasca despre emotii. Cand este suparat, acest lucru va fi si mai dramatic si mai vizibil. Cel mai rau lucru pe care il poti face este sa-l rogi sa spuna cum se simte cand pare ca este suparat. Aceasta este o sabie cu doua taisuri pentru un barbat Capricorn.

Cand este suparat pe tine, va evita sa-ti spuna cum se simte. Mai degraba decat sa incerci sa aprofundezi in emotiile lui, cel mai bine este sa incerci sa vorbesti despre ceea ce crede sau despre ceea ce are in minte. Daca abordati problema ca pe o problema de rezolvat, el va fi mai receptiv.

Daca un barbat Capricorn este suparat, nu va vorbi despre impactul emotional al ceea ce s-a intamplat. Daca este suparat pe tine sau trist sau ofensat, reactia lui va fi in mare parte aceeasi. Pur si simplu va evita sa se ocupe de problema.

El va schimba subiectul

Uneori, un barbat Capricorn va explica sincer de ce este suparat. Dar de cele mai multe ori, el va evita subiectul. El poate schimba subiectul atunci cand aduci in discutie anumite conversatii. Daca evita in mod repetat un subiect, este un punct dureros pentru el.

In loc sa sapi mai adanc, cel mai bine este sa fii atent la reactia lui si sa dai inapoi cand este evident ca exista anumite lucruri despre care nu vrea sa vorbeasca. Odata ce i-ati lasat putin spatiu, incercati sa aduceti subiectul cat mai bland posibil, dar numai daca este necesar.

Un barbat Capricorn va schimba probabil subiectul pentru a evita sa se confrunte cu sentimente incomode. El crede ca daca eviti ceva, in cele din urma va disparea. Daca o problema nu poate fi evitata, el va incerca totusi sa ocoleasca rezolvarea ei.

Se va enerva

Un barbat Capricorn se va enerva daca simte ca a fost impins prea departe. El va folosi furia pentru a-si ascunde vulnerabilitatea. S-ar putea sa se simta intr-adevar trist, dezamagit, gelos sau ranit, dar cand in sfarsit isi exprima o anumita emotie, va fi mai probabil furie.

Un barbat Capricorn ar putea incerca sa evite acest lucru la inceput. Va incerca sa-si inabuse furia pentru a evita cu totul conflictul. Nu-i place nici un fel de confruntare. Totusi, daca se simte presat sa raspunda la intrebari despre motivul pentru care este suparat sau daca vede o problema care se repeta, se va enerva.

Acest lucru este incorect in anumite privinte, deoarece cei din jurul lui nu pot aborda ceea ce l-a suparat daca nu comunica clar. Cu toate acestea, de obicei, nu intelege cum se pregateste sa fie suparat sau ranit in mod repetat, nefiind asertiv in primul rand.

El va deveni defensiv

Cand un barbat Capricorn este suparat, mai ales daca simte ca i se pierde timpul, va deveni defensiv. El se va impinge inapoi mai tare decat va puteti astepta. Daca pare ca reactioneaza exagerat, ar putea fi un semn ca este profund suparat.

In mod ideal, ar fi mai bine pentru el sa-si explice direct de ce este suparat. Totusi, facand acest lucru, il va face sa se simta prea vulnerabil si de aceea se opreste de obicei si in cele din urma devine defensiv. Un barbat Capricorn care a devenit defensiv, de obicei, cere ajutor in felul sau.

Mai degraba decat sa incerci sa rationalizezi cu el sau sa-l vorbesti din manie, cel mai bine este sa observi la ce pare sa fie protector. Ar putea fi timpul lui, familia lui, reputatia lui si asa mai departe. Incearca sa-i demonstrezi ca nu esti o amenintare.

El se va echilibra

Barbatii Capricorn nu sunt de obicei razbunatori. Totusi, daca se simte impins prea departe, poate fi suparat pana la punctul de a fi declansat sa concureze cu tine. Acest lucru este valabil mai ales daca incearca sa salveze fata. Daca decide sa se chibzuiasca, nu o va face intr-un mod neglijent, suparat, dramatic.

Isi va folosi cariera si finantele ca o metoda de a se compensa. El va incerca sa se descurce urmand zicala ca succesul este cea mai buna razbunare. El va ajunge chiar daca te invinge la promovare, castigandu-te sau depasindu-te intr-un fel strategic.

Va incerca sa foloseasca banii si statutul social pentru a se simti justificat daca a fost ranit sau daca este suparat. Va incerca sa se intoarca la tine pastrandu-si calmul. El va petrece cu rabdare ani de zile pentru a se echilibra dobandind un fel de statut sau parghie despre care crede ca ii restabileste puterea si sentimentul de securitate.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news