Scandalul dintre Andreea Balan si Marius Gavrila ajunge in sala de judecata!

Scandalul din ultimele zile dintre Andreea Balan si organizatorul de evenimente Marius Gavrila se va incheia, cel mai probabil, in instanta.

Andreea Balan si impresarul ei actual, Florin Nedelcu, nu au ramas indiferenti in fata acestui scandal si vor sa puna capat intregului conflict prin mijloace legale.

Dupa ce Marius Gavrila a spus despre artista ca ar fi o foarte buna dansatoare, insa nu si cantareata si a oferit detalii din conflictul dintre ea si fostul iubit, Keo, Andreea Balan vrea sa il dea in judecata pe acesta.

„O sa luam contractul, o sa mergem la un avocat si, daca o sa avem dovezile necesare, il vom da in judecata, normal. La sfarsitul turneului, Gavrila a chemat-o pe Andreea, spunandu-i ca el are Casa artistilor (n.r. – firma de impresariat) si i-a propus sa semneze exclusiv cu el. Normal ca ea, dupa patru ani de zile in care i-am oferit peste 100 de concerte anual, nu va semna cu el, care ii da 15-20 evenimente pe an. Faptul ca doar pentru acest turneu Andreea a semnat direct cu el – cu acordul meu – nu inseamna ca eu nu sunt in continuare impresarul ei. La un moment dat, au chemat-o la discutii si pe Andra de la Like Chocolate, dar nu a mers, nu stiu exact motivul, pot doar sa-l banuiesc. Pe Keo si pe Skizzo Skillz sunt sigur ca a reusit sa ii atraga si ca, de la anul, eu nu o sa mai lucrez cu ei. Si sunt ferm convins ca si Keo a fost pus sa aleaga asa cum a fost si in cazul Andreei, doar ca el nu se vinde atat de bine ca Andreea si, din acest motiv, Gavrila ii poate oferi mai multe evenimente. I-a facut o propunere probabil. Momentan, tot eu sunt impresarul lui Keo”, a marturisit Florin Nedelcu, actualul impresar al artistei, pentru ziarulring.ro.

Motivul principal pentru care Marius Gavrila ar fi reactionat intr-o maniera razbunatoare la adresa Andreei Balan, a fost din cauza faptului ca artista a refuzat sa ofere exclusivitate pe partea de impresariere.

„In ultimele trei veri am fost unul dintre capetele de afis in turneul Mix Music. Fiecare reprezentatie a mea a fost fara cusur. Deoarece mi s-a cerut si nu am putut sa ofer exclusivitate acestei companii pe zona de impresariat, directorul acesteia arunca vorbe urate si ma terfeleste in ultimul hal cu minciuni despre viata mea personala care nu au nicio legatura cu realitatea… Este lipsit de etica sa lovesti un artist cu care ai colaborat excelent si sa-i denigrezi cariera„, a reactionat Andreea Balan.

Citeste si: Incredibil! Acuzatiile nu se opresc: “Andreea Balan a fost internata la un spital din Ploiesti in urma unei tentative de suicid” – Uite ce dezvaluiri face Marius Gavrila din trecutul vedetei

Acesta este afisul spectacolului in care apare Misty!

Andra si Connect-R nu mai sunt pe afis

Mai mult, surse din cadrul turneului sustin ca Marius Gavrila se poarta urat cu artistii, iar conditiile lui n-au fost acceptate de multi. Cert este ca Maruta, care era prezentatorul turneului inca din primul an, a fost inlocuit cu Mihai Morar si Daniel Buzdugan, iar Andra si Connect-R au mers doar ocazional in aceste turnee. „Nu v-ati intrebat de ce Andra si Connect-R nu mai sunt pe afisele lui?”, ne-a marturisit sursa noastra, care sustine ca intregul scandal e pornit si impotriva lui Nedelcu din cauza colaborarii acestuia cu Axinte. Marius Gavrila si Axinte, desi nas si fin, nu isi mai vorbesc si se ataca de fiecare data cand au ocazia, scrie ziarulring.ro.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news