Sfaturi pentru alegerea corpurilor de iluminat

Uită-te în jur, ai doar tuburi fluorescente sau lumini cu LED-uri acasă? Dacă da, este timpul să vă schimbați aspectul și să încorporați mai multe opțiuni de iluminare pentru casa dvs. Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă amplifica iluminatul la domiciliu, astăzi este ziua dvs. norocoasa. Asadar, am venit cu un simplu ghid pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie pentru casa dvs.

Sufragerie

Sufrageria este locul central in orice locuinta. Vrei ca acest spatiu sa fie confortabil si calduros, astfel încât toată lumea să se simtă binevenită aici. Optați pentru ceva mai cald și mai important pentru a crea starea de spirit. Rețineți că iluminatul pe care îl alegeți trebuie să fie funcțional, de asemenea, pentru a găzdui activități precum film, cină și divertisment. Desigur, lumina naturală este preferată, dar pentru cei care nu au luxul necesar, iau în considerare aceste lumini artificiale. Pe 1001case.ro gasiti o gama variata de corpuri de iluminat, pentru toate gusturile.

1. Ventilatoare de tavan cu lumini

Majoritatea ventilatoarelor de tavan vin cu un set de lumini care vă pot aprinde în mod eficient camera de zi. Dar dacă găzduiți o noapte de film acasă, atunci va trebui sa apelati la un altfel de iluminat. Alegeti in functie de activitatile pe care le desfasurati in sufragerie.

2. Luminări încastrate

Una dintre cele mai frecvente lumini acolo, iluminările încastrate sunt instalate în tavan. Sunt populare pentru că nu iau mult spațiu și luminează întreaga cameră cu doar câteva becuri. În funcție de deflexul interior, iluminarea încastrată poate fie să reflecte lumina – oferind astfel iluminare generală întregului spațiu; sau ar putea direcționa lumina în jos / lateral sau pot evidenția un obiect tridimensional, cum ar fi lucrările de artă sau chiar noul dvs. TV. Poti intra si pe salonbd.ro pentru a afla si alte sfaturi utile despre alegerea iluminatului potrivit.

3. Lampa de podea

Dacă aveți un spațiu de locuit expansiv care, de multe ori necesită doar iluminare pentru o anumită zonă (cum ar fi colțul dvs. de citire), atunci lămpile de podea și lămpile de mese ar fi alegerea perfecta. Nu este nici o îndoială că bucătăria este inima casei pentru familie și prietenii se vor aduna aici pentru a lua masa. Prin urmare, acest spațiu trebuie să fie echipat atât cu lumina utila cât și cu iluminare ambientală.

4. Luminile pandantive

Ele sunt corpurile de iluminat care, de obicei, atârnă de tavan. Dacă aveți o insulă în centrul bucătăriei, lămpile pandantive sunt perfecte pentru a adăuga un pic de fler suplimentar la bucătărie.

5. Candelabru

Indiferent dacă alegerea dvs. este un candelabru clasic sau modern, acesta va da un upgrade camerei. O notă de luat în considerare la instalarea candelabrelor: Asigurați-vă că baza este de cel puțin 30 – 35 de centimetri distanță de suprafața mesei, in cazul in care creati o zona de luat masa in sufragerie. Candelabrul trebuie ales in functie de mobilierul pe care il aveti in sufragerie. Acestea poate fi in stil clasic sau in stil contemporan.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news