Oana Zavoranu, fotografiata in cuibusorul de nebunii alaturi de doi barbati diferiti!

Oana Zavoranu e o femeie frumoasa, de succes, cu sex-appel la barbati si isi traieste viata din plin. Dupa relatiile esuate si mediatizate cu Pepe si Razvan Dumitrescu, vedeta iubeste din nou. Si nu un singur barbat asa cum ne-am fi asteptat, ci cu doi barbati, iar noi avem dovada.

Alexandru Ashraf Abu-Amoud, un palestinian in varsta de 28 de ani, i-a cazut cu tronc Oanei Zavoranu si se pare ca deja a si cerut-o in casatorie. Dar nu e singurul barbat care tinde sa devina oficialul brunetei. Zavo impartaseste in public sentimente si cu un antrenor de fitness, de 22 de ani, pe nume Costin.

Oana Zavoranu si Alexandru Ashraf Abu Amound

Amorul consumat cu tanarul israelian Tommer a aruncat-o pe Oana in bratele unui palestinian. De cateva luni, sustin apropiatii cuplului, Oana si Alexandru Ashraf Abu Amoud traiesc o poveste de dragoste in secret si se pare ca bat clopote de nunta. Vedeta a primit deja un inel masiv din aur alb incrustat cu pietricele pretioase si inscriptionat pe interior cu mesaje siropoase. Apropiatii cuplului spun ca a cerut-o de sotie acasa la ea iar raspunsul a fost… da! Ba mai mult, cei doi si-au cunoscut si parintii, semn ca planurile nu se opresc aici. Logodnicul Oanei are 28 de ani si este jumatate roman, jumatate arab. A facut dans sportiv timp de 12 ani iar acum si-ar ocupa timpul lucrand ca pr manager, scrie cancan.ro.

„Pe Oana am cunoscut-o in urma cu doar cateva luni. Am fost invitat la ziua ei. Este vorba de sentimente. A fost un moment special actunci cand i-am daruit inelul si am cerut-o in casatorie. Mai multe nu pot sa spun. Este o relatie serioasa intre mine si Oana. Eu stiu ce sentimente are Oana pentru mine. Stam si impreuna, stam si separat. Parintii mei m-au renegat pe mine si au luat-o pe ea ca fata lor. Oana este fata lor. Pentru ca eu am numai frati si parintii mei vor o fata. Daca o sa urmeze o casatorie, o sa fiti primii care o sa aflati. Este prea devreme sa vorbim despre asta. Multi o curteaza pe Oana”, a declarat Alex in cadrul emisiunii „Cancan.ro”, difuzata la Romania Tv.

Dumitru Costin, noul amorez din inima Oanei Zavoranu!

Dar, nu e singurul care lupta pentru inima brunetei. In competitie a intrat si Dumitru Costin, un tanar de doar 22 de ani, antrenor de fitness, potrivit cancan.ro.

Costin isi exprima si in public sentimentele fata de Zavo: „Oare incepem sa traim impreuna acel sentiment minunat???…care ne va face sa ne pierdem complet mintile si sa nu ne mai intereseze de nimeni si nimic din jurul nostru???… tare ma tem ca da…dar din pacate numai este cale de intoarcere my bby”. Oana ii raspunde: „Eu sunt complet pierduta in antrenamentele tale…in bratele tale,in ochii tai….cat despre minti, oare ce poate fii mai frumos ca fata, decat sa iti pierzi mintile in bratele cui iti place si sa simti ca nimeni si nimic nu mai conteaza… ca doar pot sa inchid ochii si sa te simt…”

Se pare ca Zavo s-ar vedea pe rand cu amandoi si inca nu s-a hotarat in bratele cui sa ramana. Dovada stau si pozele intime din cuibusorul de nebunii al Oanei Zavoranu si cei doi amorezi.

Fara prea multe haine, acoperiti doar de asternuturi, asa au fost surprinsi Oana si Costin. Si, dupa zambetul lor, se poate spune ca s-au bucurat din plin unul de compania celuilalt.

Oana Zavoranu alaturi de tanarul de 22 de ani, Costin, in asternuturi!

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news