13 nume de bebelusi inspirate de Razboiul Stelelor

Daca esti in cautarea inspiratiei, verifica aceste nume de bebelusi legate de magia Razboiului Stelelor. Fie ca forta sa fie cu tine!

Cand cauti nume pentru fiul sau fiica ta, orice merge. Sunt cei care prefera numele clasice, cei care se adancesc in istorie, sau cei care isi duc gusturile la maximum. Lumea pe care George Lucas a creat-o acum cativa ani este inca la fel de relevanta ca in prima zi. Si daca esti fan al acestui univers, cu siguranta vei adora aceste nume de bebelusi inspirate din Razboiul Stelelor.

Calm! Iti promitem ca nu trebuie sa-i spui Darth Vader. Istoria este atat de bogata incat am gasit o multime de nume frumoase si pline de magie. Indraznesti sa incerci?

„Frica este calea catre partea intunecata, frica duce la furie, furia duce la ura, ura duce la suferinta. Vad foarte multa frica in tine”.

-Yoda un Luke Skywalker-

Nume de bebelusi inspirate din Razboiul Stelelor

De cand George Lucas a adus Star Wars: Episode IV – O noua speranta pe marele ecran in 1977 , personajele sale au fost instalate in constiinta colectiva. Si cei care stiu mai multe si cei care stiu mai putin despre lupta dintre Jedi si Partea Intunecata. Familia Skywalker si toate personajele care o insotesc, au lasat deja un total de 11 filme.

Cu toate acestea, nu este de mirare ca acest univers ciudat i-a cucerit pe multi. Chiar si ca au devenit adevarati fani ai decorurilor, personajelor si intrigilor lor. Daca acesta este cazul tau, pregateste-te sa auzi cateva dintre cele mai originale nume si decide-te pe cel potrivit pentru viitorul tau copil.

Nume de baieti inspirate din Razboiul Stelelor

1- Anakin: acesta este numele de nastere al temutului Darth Vader. Are o origine nativ americana care inseamna „razboinic”.

2- Ben: este fiul lui Han Solo si Leia Organa, nepotul lui Anakin Skywalker si Padme Amidala, Ben a cazut in partea intunecata, unde si-a schimbat numele si a devenit ucenic al imparatului Palpatine. Acest nume inseamna „fiu”.

3- Cassian: Acesta a fost un capitan al Aliantei Rebele. Iti vei aminti de el pentru ca el a fost cel care a ajutat la furtul planurilor pentru Steaua Mortii, in Rogue One . Este un nume de origine latina si inseamna „gol”.

4- Finn: Acesta a fost un fost Stormtrooper care a servit Primul Ordin. Cu toate acestea, acest om a decis sa fuga si sa se alature Rezistentei. Acest nume inseamna „clar, alb, stralucitor”, referindu-se la culoarea parului unui vanator si razboinic din mitologia celtica.

5- Han: Cu totii ne amintim de Han Solo, un contrabandist de oameni care a devenit lider in Alianta pentru restabilirea Republicii. S-a casatorit cu Printesa Leia Organa, facandu-l cumnatul maestrului Jedi Luke Skywalker. Acest nume provine din limba chineza si inseamna „tara”.

6- Kylo: este numele pe care Ben, fiul lui Han si Leia, il adopta atunci cand merge in partea intunecata.

7- Lando: A fost un contrabandist, un jucator de noroc si un jucator de carti care a devenit Baron Administrator al Cloud City si, mai tarziu, un general al Aliantei Rebele. Acesta este diminutivul altor nume precum Orlando sau Rolando, care inseamna „famos pentru bataliile sale”.

8- Luca: acesta este favoritul multora. Luke Skywalker a fost un Maestru Jedi care, impreuna cu sora sa geamana Leia, a luptat impotriva guvernului Imperiului Galactic in timpul Razboiului Civil Galactic. Este o varianta a lui Lucas, care vine din latina si inseamna „lumina alba”. De asemenea, este numele de familie al creatorului Star Wars George Lucas.

Nume de fete inspirate din Razboiul Stelelor

9- Amidala: este o varianta a sanscritului Amitabha, care inseamna „lumina infinita”. Regina adolescenta a planetei Naboo, Padme Amidala este mama lui Luke si Leia. El a fost una dintre vocile principale pentru pace in ultimele zile ale Republicii Galactice.

10- Amilyn: acest nume de origine greaca este o varianta a Ameliei si inseamna „munca”. A facut parte din Legislatura ucenicilor din Senatul Imperial, unde a cunoscut-o pe Printesa Leia. Este un mare strateg.

11- Hera: un pilot care face parte din rebeliunea impotriva Imperiului Galactic. Numele Hera provine din mitologia greaca si inseamna „protector”. Ea este zeita familiei, sotia lui Zeus.

12- Leia: Printesa Leia Organa este fiica senatorului Padme Amidala si a cavalerului Jedi Anakin Skywalker. Ea este sora geamana a lui Luke Skywalker si sotia lui Han Solo. Fara indoiala, protagonista feminina a sagai. Numele sau este o varianta a lui Leya , care este de origine hindusa si inseamna „leu”.

13- Rey: Ea este mostenitoarea Skywalker, un Jedi care a luptat pentru Rezistenta impotriva Primului Ordin in timpul erei Noii Republici.

Fie ca forta sa fie cu tine in cautarea numelui potrivit

Acestea sunt cele mai populare nume inspirate de Star Wars . Dupa cum puteti vedea, exista unele cu adevarat dragute si, fara indoiala, ideale pentru cei mai moderni copii.

Cu siguranta ai gasit unul cu care te identifici. Te poti imagina cu micul tau Padawan ? Vei petrece momente grozave vizionand toate filmele.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news