Cum sa devii vizibil prin intermediul unui catalog de afaceri online

Iti doresti mai multa vizibilitate insa nu-ti permiti sa apelezi la o echipa de marketing, o agentie sau la colaborarile cu influenceri care te-ar putea ajuta sa-ti faci firma renumita, respectiv produsele si serviciile pe care le oferi?

O alternativa o poate reprezenta inscrierea ta intr-o lista firme sau un catalog online de afaceri specializat. Oferindu-ti cateva minute ca sa parcurgi acest material, vei invata cum iti poti face remarcata prezenta intr-o lista de firme si cum te poate ajuta acest proces.

Cat costa inscrierea intr-o lista firme?

Depinde!

Unul dintre primele si cele mai importante lucruri care vizeaza inscrierea unei firme intr-o lista specializata este fara indoiala costul, mai ales ca aceasta inscriere poate fi considerata o forma de promovare.

Iar promovarea unei afaceri/brand, in ansamblu, nu a fost si nu va fi niciodata gratuita, ci dimpotriva.

Trebuie sa stii insa ca, exista astfel de cataloage de afaceri precum linkweb, care iti ofera aceasta posibilitate rara de a-ti insrie afacerea intr-un director de firme sau o lista de firme, fara a fi necesar sa platesti suplimentar pentru acest lucru, totul fiind GRATUIT!!!

Asta nu inseamna ca, odata cu inscrierea intr-un astfel de catalog, nu trebuie sa investesti auxiliar in metode extra de promovare pentru a-ti atinge scopul si succesul dorit.

Insa, aceasta inscriere pe care o poti face in doar cateva secunde, iti va putea aduce un plus din punct de vedere al prezentei tale in online si a posibilitatii ca o serie de persoane juridice sau fizice, sa te poata analiza la nevoie si sa te aiba in vedere la un viitor contact.

Daca poti sa-ti cresti vizibilitatea in acest mod, gratuit, prin intermediul unei liste firme online, de ce n-ai apela la un astfel de serviciu? 

Cum sa devii vizibil prin intermediul unei liste de firme

O lista firme iti va afisa numele si adresa de contact in randul celorlalte deja prezente intr-un astfel de director. Dincolo de prezenta ta in lista de firme, care ofera acel plus de vizibilitate dorit fara eforturi majore, Linkweb ofera de exemplu si posibilitatea ca actualii sau viitori colaboratori/clienti sa lase o recenzie despre servicii primite de la diversi prestatori

Recenziile sunt extrem de importante si pot face remarcata seriozitatea si calitatea serviciilor sau a produselor de care dispun cei care apeleaza la tine, dar si viceversa, fiind un punct de plecare pentru viitoarele contacte.De recenzii tine foarte mult cont si celebrul motor de cautare google cand claseaza un site pentru o pozitionare de top atunci cand cineva cauta ceva care poate tine de afacerea ta.

Asadar este in folosul tau sa oferi servicii de calitate si sa-ti incurajezi partenerii si clientii sa-ti ofere o recenzie la finalul unei colaborari, nu doar pe site-urile de care dispui in mod personal, individual, utilizate in promovare, ci si prin intermediul listei de firme care te poate ajuta la randul ei sa-ti cresti vizibilitatea.

Este destul de simplu sa-ti cresti vizibilitatea prin intermediul acestor directoare/lista de firme/afaceri, fiind o modalitate simpla, rapida si economica de promovare, cateodata chiar gratis, mai ales daca esti la inceput de drum sau nu detii un buget de promovare online sau offline.

Latest news

- Advertisement -spot_img

Related news